III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula_w wrote:Blondi u mnie tak samo z wizytami, dzisiaj miałam kontrolną z ciśnieniem. Karteczkę z 3 dni oddałam i było oki, a jak położna mi zmierzyła to mi wyszło 150/100 ze stresu i położna stwierdziła że jak mam obrzęki na nogach to do szpitala mam iść. Obrzęki na nogach jak na ostatni miesiąc mam w normie, prowadząca na ciśnienie te co mam w domu powiedziała ze jest ok i mam się zgłosić jak mi będzie przekraczało 140/90. I ostatnia wizyta przed porodem za 3 tyg. chyba ze się coś bedzie działo to mam się do niej szybciej zgłosić. A tak już mam komplet badań do porodu, dziecko dobrze ustawione, gbs ujemny - można rodzić
Po wizycie położna zawiedziona, ze mnie prowadząca do szpitala nie wysłałaDobrze ze jeszcze tylko jedna wizyta bo chyba bym babę udusiła
ja gbs niesttey mam dodatni ale tez mam juz wszytkie badania zrobionewiec moge rodzic he
-
Ja tam nie wiem, czy na szyjce, ale wiem, że czuję Małą i wysoko i nisko. Z ostatnich wiadomości z wnętrza miałam łożysko nisko schodzące i z przodu, więc pewnie też to ma jakiś wpływ na odczucia.
Sla.s To teraz możesz odliczać dni!!
Chyba fajnie tak znać termin? -
nick nieaktualny
-
Sla.s ja też wolałaym znać termin, lubie sobie wszytstko zaplanowac :p ale wiesz róznie też bywa z tymi terminami cc. Moja znajoma miała zaplanowaną cesarkę na 4 stycznia, a akcja porodowa zaczęła sie 26 grudnia, także też do końca nigdy nie wiadomo
-
inezz wrote:Blondi Ja też chodzę na kasę, ale u nas wizyty są od 27 tyg co 3 tyg, a od 30-któregoś co 2 tygodnie
-
nick nieaktualnyJa też mam mieć planowaną cesarke - w piątek się dowiem kiedy dokładnie, ale chyba tez wolałam z zaskoczenia jak w pierwszej ciąży, a może teraz poprostu wiem co mnie czeka i mam troszke więcej obaw i czasu na pytania i przeczesywanie internetu, najbardziej boje się wkłucia w kręgosłup, ostatnio jak mi się wbijali miałam silne skórcze co minute więc było mi wszystko jedno co mi robią, a teraz to tak na sucho:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny