III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula_w wrote:paula22 jak przechodzi to dobrze, w ciąży szyjka jest tak ukrwiona że mały mikro uraz i już jest plamienie
-
;oniqa wrote:
tez musze mojej malutkiej moze w tym tyg ubrac lozeczko
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lula_w wrote:Ja kupiłam graco symbio, ale to ze względu na małą wagę spacerówki (mieszkam na 2 piętrze) i jest mały można go spokojnie po złożeniu w bagażniku samochodu upchać. Gondola drive jest mała tzn wąska bo ma styropian zabezpieczający w czasie jazdy. Tak na sucho jak jeździłam jest mega zwrotny, ale i tak wszystko wyjdzie w użytkowaniu.
A tutaj masz linka do naszego forum o wózkach
https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440.html -
magdziunia111123 wrote:lalita taki pies to skarb. chociaz wydaje mi sie ze wiekszosc psow mozna przyzwyczaic do malenstwa tylko trzeba byc bardzo wytrwalym. Dzieje sie cos u kogos dzisiaj czy tylko ja sie stresuje?
blondi jak u Ciebie?
skurcze czasami sa ale juz sie przyzwyczailam . wypralam caly wozek czesc recznie i jeszcze zamiaruje zgwalcic mojego P dziśhe
tylko malutka caly czas od kilku dni pcha sie tam na dole uparcie he -
paula22 wrote:Blondi ja mam jeszcze ociupine ale już powoli ginie to plamienie więc to chyba jednak po badaniu dzis, a dziś delikatna nie była lekarka i dość mocno i głęboko badała;|
-
no u nas na kase chorych za czesto sie nie chodzi nawet pod koniec ciazy tylko standardowo co 4tyg.
i teraz juz bede miala ostatnia wizyte a potem pewnie na KTG bede chodzic.
ja wczesniej mialam rozwarcie na opuszek palca przed polowa ciazy ale potem po jakis 2 miesiacach szyjka sie zamknela i osttanio bylo ok. zobaczymy czy teraz już cos sie ruszylo bo by moglo -
Hej
Gratuluję dobrych wieści!
A tymi gorszymi nie ma co się martwić na zapas- w XXI wieku da się zaradzić tylu problemom.
;oniqa Śliczny kącik! Ja tym razem zrezygnowałam z baldachimu, chociaż swoje plusy też miał
Ja wczoraj skończyłam prasować rzeczy dla Małej i jak dziś poukładałam resztę w szafkach to mi ulżyło, że choć w tym temacie jestem gotowa:);oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam wiadomość nieco długą i mi się usunęło
W skrócie:
* do szpitala mam termin na 23.01 na godzine 7:00
* śluz który mam - koloru beżowego, którego jest sporo jest prawidłowy.
* szyjka wysoko, zamknięta.
* ból krzyżowy, brzucha jak na okres i ciągnięcie w dól dlatego, że Mały uciska główką i schodzi w kanał rodny (mam brać magnez w razie stawiania się macicy)
* jeśli będę odpoczywać dotrzymam terminu.
* ten ostatni wynik, który nie wiedziałam co oznacza to wielkość główki do kości udowej - myślałam w pierwszym momencie, że główka będzie duża, a nogi krótkie, a to jednak stosunkowo nóżki są większe.
* zapomnieli mi pobrać wymazu na paciorkowca i muszę iść na wizytę za tydzień (choć już dziś miała być ostatnia)
* Malutki rośnie jak najbardziej ok, wyniki książkowe.
* i moje wyniki też są dużo lepsze po żelazie.szczessciara, Blondi22, Lalita2710, Lula_w, ;oniqa, Miriam, kaaasiaczek_, Ancia77, Kocur, asienka28, pillow, juicca, Matylda36, Perełka lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:Napisałam wiadomość nieco długą i mi się usunęło
W skrócie:
* do szpitala mam termin na 23.01 na godzine 7:00
* śluz który mam - koloru beżowego, którego jest sporo jest prawidłowy.
* szyjka wysoko, zamknięta.
* ból krzyżowy, brzucha jak na okres i ciągnięcie w dól dlatego, że Mały uciska główką i schodzi w kanał rodny (mam brać magnez w razie stawiania się macicy)
* jeśli będę odpoczywać dotrzymam terminu.
* ten ostatni wynik, który nie wiedziałam co oznacza to wielkość główki do kości udowej - myślałam w pierwszym momencie, że główka będzie duża, a nogi krótkie, a to jednak stosunkowo nóżki są większe.
* zapomnieli mi pobrać wymazu na paciorkowca i muszę iść na wizytę za tydzień (choć już dziś miała być ostatnia)
* Malutki rośnie jak najbardziej ok, wyniki książkowe.
* i moje wyniki też są dużo lepsze po żelazie. -
Matylda36 wrote:oniqa bardzo podoba mi się łóżeczko, które macie dla waszej Natalki. Kupowałaś je może w zestawie z wyposażeniem tzn. kołderka itp.
Dałabyś namiar na nazwę tego łóżeczka, albo link jeśli kupowałaś je przez neta? -
Blondi22 wrote:slicznie
tez musze mojej malutkiej moze w tym tyg ubrac lozeczko
Blondi22 lubi tę wiadomość