III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKocur ja miałam pierwszą cc z zaskoczenia i chciałam rodzić drugie naturalnie ale nie mogę przez rozchodzenie się blizny po tamtym cc i moja ginekolożka stwiedziła że przy takim stanie nawet myślenie o cc jest poronionym pomysłem i wogóle juz teraz mam nakaz dużego leżenia żeby nie obciążać blizny... ale gdybym mogła to bym chciała rodzic sn
-
taka wielce miałam ochote a zjadłam 2 stripsy i pełna masakra i się mega spiąca zrobiłam zaraz wanienka i fru do łóżka
Lula ładna piżamka wygląda jak sukieneczka
Lalitko dlatego posianowiłam jeszcze coś niezdrowego zjeśc bo w sumie dzisiaj tylko o śniadaniu byłam bo jakoś głodna nie byłam no ale mandarynki obowiązkowo musiałam zjeśćBlondi22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
haha No jest z niego rybcia
ciągle robi rybkę
Włosy mu rosną jak oszalałe jak tak dalej pójdzie bd ponad ucho haha:P
Widziałyście dziewczyny : http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/najmniejsze-dziecko-w-polsce-dominiczka-wazy-410-g-i-mierzy-30-cm_185052.html
Bardzo mi smutno z powodu takich malutkich bobasów:( Mijemy nadzieję że go uratują i będzie się zdrowo chowałszczessciara, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:haha No jest z niego rybcia
ciągle robi rybkę
Widziałyście dziewczyny : http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/najmniejsze-dziecko-w-polsce-dominiczka-wazy-410-g-i-mierzy-30-cm_185052.html
Bardzo mi smutno z powodu takich malutkich bobasów:( Mijemy nadzieję że go uratują i będzie się zdrowo chował -
Lalita2710 wrote:haha No jest z niego rybcia
ciągle robi rybkę
Bardzo mi smutno z powodu takich malutkich bobasów:( Mijemy nadzieję że go uratują i będzie się zdrowo chował -
nick nieaktualny
-
Ja mam ogromną ochotę na fast foody , ale to mnie na bank zabije ;( I bez tego mam taką zgagę i ból brzzucha, że makabraaaa
A jak pomyślę o takich chrupiących frytkach albo o pikanych skrzydełkach.... mmmm do tego zimna fanta i sos majonezowo- czosnkowy... albo kebaba, i to z podwójnym mięsem i mieszanym sosem...
Co do tej dziewuszki z Łodzi to serce się kraja. Maleńka i taka bezbronna:( ale to chyba niezbyt etyczne robić TAKIE zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:34
Blondi22, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Kocur wrote:Ja mam ogromną ochotę na fast foody , ale to mnie na bank zabije ;( I bez tego mam taką zgagę i ból brzzucha, że makabraaaa
A jak pomyślę o takich chrupiących frytkach albo o pikanych skrzydełkach.... mmmm do tego zimna fanta i sos majonezowo- czosnkowy... albo kebaba, i to z podwójnym mięsem i mieszanym sosem...ale nie ma mowy nie bede dzis juz nic jesc nie o tej porze
pasia27 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny jak sie macie? u mnie po 13godzinach meczarni ze skurczami bolami i wszystkim na zmiane wszystko sie uspokoilo cisza jak makiem zasial maly zaczal buszowac a caly dzien byl bardzo spokojny akurat zjadlam ogorkowa mialam taka ochote ze szok a tesciowa wpadla na pomysl zeby mi zrobic i sprobowac"podkurwic " malego moze wyskoczy. ciekawa jestem czy to tylko cisza przed burza teraz czy naprawde se mlody ze mna gra w kulki. ;oniqa fajniutkie te lozeczko
Blondi22, Dorjana lubią tę wiadomość