III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj caly wieczor bylo mi niedobrze, jestem tez przez ostatnie dni dziwnie zmeczona i szybciej ide spac. Ale to pewnie nie są oznaki zblizającego się klucia.
Lalita, albo inne mamusie jaki przed porodem mialyscie sluz?
Ja mam taki rozciagliwy. A moze to dalej z tego czopa -
plemniczka wrote:hej hej. lalita jedyne co mnie zlapało to zniecierpliwienie
Blondi po ktg ok, są skurcze ale nie porodowe jeszcze, zresztą ja ich nie czuje jakos specjalnie. Ale polozna mnie pocieszyla ze moze wcale nie byc skurczy a wody odejdą i skurcze wtedy sie pojawią. kurde nic nie wiadomo.
Reszta czopa odeszla mi dzisiaj rano. Poza tym bez zmian, pobolewa krocze, kuje nisko, nacisk na dół czuje, ach chcialabym wiedziec kiedy to bedzie juz -
Lalita2710 wrote:No więc tak moja drpga 2 grudnia byłam na ktg były skyrcze na poziomie 55-80-55 w ogóle ich nie czułam... a jak miałam te skurcE serio serio to na ktg ich nie było :d
-
plemniczka wrote:Wczoraj caly wieczor bylo mi niedobrze, jestem tez przez ostatnie dni dziwnie zmeczona i szybciej ide spac. Ale to pewnie nie są oznaki zblizającego się klucia.
Lalita, albo inne mamusie jaki przed porodem mialyscie sluz?
Ja mam taki rozciagliwy. A moze to dalej z tego czopa
ja mam od kilku dni duzo śluzu ale takiego mlecznego o sredniej konsynstencji. ale to na pewno nie przed porodem taki -
czesc wszystkim. U was tez taka piekna sloneczna pogoda?
;oniqa j wczoraj caly czas biegunka i wymioty na zmiane ze skurczami. Caly dzien normalnie szalenstwo bylam pewna ze sie rozkreca a dzisiaj dalej cisza pospalismy i nic nie nie rozwija dzisiaj ani skurczyku malego w nocy ani odkad aie obudzilam:-\ juz nie wiem czy smiac sie czy plakac -
Blondi22 wrote:mnie tez wczoraj wieczorem mdlilo i jak kladlam sie spac wogole ostatnio po poludniu strasznie spiaca sie robie i codziennie mysle czy wszytko już zrobilam w domu i przygotowalam.
ja mam od kilku dni duzo śluzu ale takiego mlecznego o sredniej konsynstencji. ale to na pewno nie przed porodem taki -
;oniqa wrote:Witajcie dziewczyny
Ja mam za soba mega okropna noc nie dość że wstawałam non stop do Wc to po tym KFC mnie taka zgaga paliła jeszcze nigdy takiej nie miałam masakra aż prawie łzy leciałya na dodatek mała mega się wierciła i spac nie dawała jak juz w miare ok było.
dzisiaj na 11:20 mam GBS na dodatek wyszły mi hemoroidy i musze kupić jakąś maść co polecacie dobrego bez recepty.
Może dzisiaj zachacze o jakiegos lumpa i coś ładnego wychacze
A póki co ciepła herbatkadzisiaj pewnie dopiero do Was sie odezwe późnym popołudniem albo dopiero pod wieczór bo postanowiłam jak jeszczze jestem w stanie chodzić a będe w większym mieście to poszukać jakiegoś ładnego sweterka dla mężusia
hej
:oniqa no niestety ja od tyg tez sie zmagam z hemoroinadmi ale nic na to nie poradzimy bylam u lekarza i powiedzial ze zejdzie dopiero po porodzie jedyne co mozesz zastosowac to kup sobie masc ja mam posterisan troche pomoglo mozna stosowac w ciazy i od wczoraj zazywam tabletki cyclo3 fort zobaczymy.
Miola śliczny brzuszekja dzis jade na dalsze poszukiwania wozka bo jak narazie nic mi sie nie podoba he he
Miol;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdziunia111123 wrote:czesc wszystkim. U was tez taka piekna sloneczna pogoda?
;oniqa j wczoraj caly czas biegunka i wymioty na zmiane ze skurczami. Caly dzien normalnie szalenstwo bylam pewna ze sie rozkreca a dzisiaj dalej cisza pospalismy i nic nie nie rozwija dzisiaj ani skurczyku malego w nocy ani odkad aie obudzilam:-\ juz nie wiem czy smiac sie czy plakac -
dziewczyny ma może któras cukrzyce ciążową? bo mam dopiero wizyte jutro u lekarza i dopiero mnie gdzieś skieruje. od niedzieli mierze sobie cukier i zawsze po śniadaniu mam najwyzszy a póżniej jest ok, wczoraj ani razu nie przekroczyłam normy, staram się narazie jeść wszystko, odstawiłam tylko wszelki cukier i wszystko co smażone.
-
Dziewczyny przez to plamienie po badaniu wczoraj nie brałam globulki Gynalgin żeby więcej tego nie naruszać ale dziś mam jeszcze lekkie i nie wiem czy brac czy nie brac globulke. Miałabym przerwaną już trzeci dzień bo przedwczoraj nie wkładałam ze względu, że wczoraj robiłam badanie moczu i nie chciałam żeby globulka zakłóciła wynik...