III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:hej dziewczyny jak sie macie? u mnie po 13godzinach meczarni ze skurczami bolami i wszystkim na zmiane wszystko sie uspokoilo cisza jak makiem zasial maly zaczal buszowac a caly dzien byl bardzo spokojny akurat zjadlam ogorkowa mialam taka ochote ze szok a tesciowa wpadla na pomysl zeby mi zrobic i sprobowac"podkurwic " malego moze wyskoczy. ciekawa jestem czy to tylko cisza przed burza teraz czy naprawde se mlody ze mna gra w kulki. ;oniqa fajniutkie te lozeczko
moja dzis znowu strasznie zaczela sie rozpychac -
a ja też bym zjadła z Maca frytki , tortille klasyczną , lody mc flaira , pikantnego kurczakoburgera , mmmmm a pizzy dawno nie jadłam mmm taka z mięsem mielonym i jajkiem mmm i na fajnym grubszym cieście drożdzowym
oj rozmarzyłam się
pasia27, Blondi22, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Pasia same fast foody hehe szkoda że nie mam takiego parcia na mleczne rzeczy ;P ja sie zastanawiam jak to będzie termin na marca a w maju na wesele idziemy tyle dobrego jedzenia a ja bede musiała obejść się ze smakiem jak bede karmić ;P i to jeszcze wesele 2dniowe
-
ja to mam nadzieje ze bede tym razem karmic piersia bo kubusia ze 2 tyg tylko karmilam bo nie umial ssac potem milam zmasakrowane sutki ze za kazdym razem mi krew z nich leciała a jak sie wygoily to i tak maly nie chcial a nikt mi wogole w szputalu nie pokazal jak prawidlowo karmic mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Dobra kochane ja znikam do chłodnego łózka ;)tzn zimnej pościeli , MIłej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 22:01
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Ja bardzo chcialam karmic i bardzo bolalo czasem..orgazm bolowy haha ciesze sie ze sie ulozylo ale czasem to jestem tak umeczona ze szok..sa plusy i minusy wiadomo.najgorsze jest to ze maly je i nie wiem ile i nie przymusze go zeby zjadl do oporu bo odwraca glowe ehhno ale juz wprowadzamy inne jedzonka i moze bedzie lepiej..
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hehe to ladnie maly sie z toba bawi
moja dzis znowu strasznie zaczela sie rozpychac[/QUO
no leci sobie ze mna dzisiaj ze az smieszne tyle godzin sie meczylam i bylam w sumie pewna ze to juz tylko czekalam az skurcze beda silniejsze i czestsze bo po prysznicu sie troche nasilaly brzuch to spadl mi calkowicie normalnie mi wisi juz nie sterczy po prostu zwisa:-P i nagle cisza m jak milosc se trzeba obejrzec bez skrepowania:-)
juicca u mnie wymyslili sobie wesele na 1.02 a ja mam termin na 2.02. i kazali nam byc obowiazkowo:-Ppasia27, Blondi22, juicca lubią tę wiadomość
-
z cycami bywa różnie.
Mnie nikt nie pokazywał jak przystawić ... już po porodzie cyca dałam (miał jeszcze szczęke cofniętą ,ale ssał powoli i potem szła mu do przodu i dobrze ćumka ćumkacz mały... ale czasem cyce bolą;/ najgorsze to uczucie jak ten pokarm napływa....
Ale tak cyca się wywali dziecko je ,luksus nie trzeba babrać się z butelką
Może Plemniczke coś złapało;))
Magdziunia znam ten ból... śpij jak najwięcej bo jakby cie coś miało złapać to musisz być wypoczęta...
Odpoczywaj:)) -
hej hej. lalita jedyne co mnie zlapało to zniecierpliwienie
Blondi po ktg ok, są skurcze ale nie porodowe jeszcze, zresztą ja ich nie czuje jakos specjalnie. Ale polozna mnie pocieszyla ze moze wcale nie byc skurczy a wody odejdą i skurcze wtedy sie pojawią. kurde nic nie wiadomo.
Reszta czopa odeszla mi dzisiaj rano. Poza tym bez zmian, pobolewa krocze, kuje nisko, nacisk na dół czuje, ach chcialabym wiedziec kiedy to bedzie juzBlondi22, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam ... mąż mi przywiózł kubełek ze skrzydełkami i do tego wypiłam pół puszki coli. Kurde ale pyszneee to wszytsko teraz tylko boje się konsekwencjiJak mnie zgaga i wymioty złapią w nocy to pewnie do porodu będę żałowała tego "wybryku"
Plemniczko u Ciebie to już bardzo niedługo chybaTrzymam kciuki żeby szybciutko poszło
plemniczka, Lalita2710, Lula_w, szczessciara lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej hej. lalita jedyne co mnie zlapało to zniecierpliwienie
Blondi po ktg ok, są skurcze ale nie porodowe jeszcze, zresztą ja ich nie czuje jakos specjalnie. Ale polozna mnie pocieszyla ze moze wcale nie byc skurczy a wody odejdą i skurcze wtedy sie pojawią. kurde nic nie wiadomo.
Reszta czopa odeszla mi dzisiaj rano. Poza tym bez zmian, pobolewa krocze, kuje nisko, nacisk na dół czuje, ach chcialabym wiedziec kiedy to bedzie juz -
Witajcie dziewczyny
Ja mam za soba mega okropna noc nie dość że wstawałam non stop do Wc to po tym KFC mnie taka zgaga paliła jeszcze nigdy takiej nie miałam masakra aż prawie łzy leciałya na dodatek mała mega się wierciła i spac nie dawała jak juz w miare ok było.
dzisiaj na 11:20 mam GBS na dodatek wyszły mi hemoroidy i musze kupić jakąś maść co polecacie dobrego bez recepty.
Może dzisiaj zachacze o jakiegos lumpa i coś ładnego wychacze
A póki co ciepła herbatkadzisiaj pewnie dopiero do Was sie odezwe późnym popołudniem albo dopiero pod wieczór bo postanowiłam jak jeszczze jestem w stanie chodzić a będe w większym mieście to poszukać jakiegoś ładnego sweterka dla mężusia
Blondi22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
czesc. Milola super brzuszek!
Kocurku mam nadzieje ze nie zalowalas w nocy ze zjadlas na noc kubelek..
heh ja tam sie juz nie ograniczam z jedzeniem, mam na cos ochote to to jem, wczoraj np kebaba, chce mi sie chipsy to tez wcinam.
Lalita no mam nadzieje ze te slabe wczorajsze skurcze nie oznaczaja ze urodze po terminie.
oniqa to powodzenia z pozalatwianiem dzisiejszych spraw i oby GBS ujemny wyszedl. Na hemoroidy nic nie poradze, bo nie mam.