III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
paula22 wrote:Dzien dobry;) jestem po wizycie na nfz...
małe rozwarcie jest ale mam uważać bez leków powiedziała lekarka...
20 stycznia wizyta u niej i usg. nie kazała robić mi ćwiczeń mięśni Kegla;|
martwi mnie to, że po powrocie do domu na wkładce zobaczylam krew/plamienie brązowe;/ przestraszylam się. jakoś dziś mocno badała, nie wiem czy to od badania czy mam się bac? na razie nie zauważyłam aby krwi było więcej
jak miałaś badanie gin to po badaniu. No stress -
no miałam i dosc głeboko jakby badała;/ czyli to normalne?
po badaniu i gimnastykowaniu się na tych fotelach w poradni i chodzeniu po mieście to tak mnie bolą mięśnie, że zgięta w pól chodze tak ciągnie na dole:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 13:41
-
Miriam, nawet nie ma potrzeby zyby go oddawać.chcę tylko zeby spał tam, gdzie spędza całe dnie, a nie mąz go zwozi jak do hotelu na noc ;/ z resztą ostatnio już częściej go tam zostawia, zaczyna rozumieć i widzieć ze tak bedzie najlepiej.poza tym moje zdanie podzielają chyba wszyscy nasi znajomi i rodzina, którzy znaja naszego psa i chyba to go utwierdza w tym ze to nie moje widzimisie tylko zdrowy rozsądek
dzięki dziewczyny za opinie;)Miriam lubi tę wiadomość
-
moni_c wrote:Powiem Wam jedno, że pies nie jest winny jak jest agresywny. Winni są ludzie, którzy biorą się za wychowanie psa nie mając o tym pojęcia. W przypadku Miriam winny jest 1 właściciel psa, który wziął sobie trudnego psa i go skrzywdził. Krzywdząc przy okazji ludzi, którzy tego psa brali.
Swoją drogą niegdy bym nie wzięła psa rasy agresywnej, szczególnie gdy sie bląkał od domu do domu... to wręcz niebezpieczne...Co innego chować od szczeniaka, ale takie psy potrzebują musztry, treningów itp.
w pełni się z tobą zgadzam, z tym ze tak jak pisałam nasz, to pies mysliwski szkolony własnie do polowań... -
witam was mamuśki na końcówce
mam pytanie jakie wózki kupilyscie dla waszych brzdacow ja dziś wpadłam że dziecku wózek trzeba kupić , a fakt czasu jeszcze mam
więc pytanie jakie firmy dobre na długie spacery
?
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonic ja nie obwiniam psa wiem ze to po prostu kwestia wychowania biorąc go byłam pełna nadzieji ze uda sie go "wyprowadzić na prosta" naprawdę przez te lata sie staraliśmy od behawiorysty po szkolenia lecz nic to nie dało biorąc go chciałam mu pomoc wiedziałam na co sie decyduje lecz nie byłam świadoma tego jak życie mi sie potoczy byłam tego zdania ze lepiej wsiąść psa z fundacji niz kupować tymbardziej ze byłam bardzo zaangażowana w fundacje pomagające zwierzętom rygorystyczna wegetarianka wolontariuszka Vivy nie odpuszczajaca żadnej akcji w Warszawie nie przewidzialam tego ze mogę nie podołać
Miola jeżeli to chodzi o samo spanie tam gdzie dnie spędza to urobisz jeszcze męża tylko go mecz az wkoncu zmieknie -
;oniqa wrote:no i ja się zjawiam ponownie
na KTG zero skurczy mała do póki spała było ok później się obudziła i zaczęła uciekac nie umielismy jej znaleźć jak juz ją znaleźliśmy to zaczęła wariowac i mega kopać panna niedotykalska.
Miriam dobrze że wszystko jest juz ok masakra przeżycia.
co do ciśnienia dzisiaj miała 135/80. musze je kontrolowacdziennie bo mam coraz wyższe
a na dodatek mam teraz zganie nie tylko w nocy ale i w dzień strasznie mnie męczy, i przez to nic mi sie nie chce
;oniqa masz identyczne ciśnienie co ja dzisiaj....ja miałam 136/80. Tylko, że ja zawsze takie mam i dobrze się czuję z takim ciśnieniem. -
nick nieaktualnyI teraz mam za swoje tak sie zrazilam ze w domu nie chce nic nawet chomika ! Chociaż mój dom od dzieciństwa był pełen zwierząt a mama wychowywała mnie z duża empatia do zwierząt a ja znioslam do domu pól osiedla bezdomnych zqierzakow a drugie pól do babci w pewnym momencie w domu miałam 4 króliki 2 chomiki 3 papugi rybki fretke i psa a u babci 5 psów i 8 kotów które przywleklam znalezione na osiedlu bezdomne
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:I teraz mam za swoje tak sie zrazilam ze w domu nie chce nic nawet chomika ! Chociaż mój dom od dzieciństwa był pełen zwierząt a mama wychowywała mnie z duża empatia do zwierząt a ja znioslam do domu pól osiedla bezdomnych zqierzakow a drugie pól do babci w pewnym momencie w domu miałam 4 króliki 2 chomiki 3 papugi rybki fretke i psa a u babci 5 psów i 8 kotów które przywleklam znalezione na osiedlu bezdomne
hehehe dobra jesteś Miriam;)
-
nick nieaktualny
-
Lula_w wrote:Ja też ostatnio miałam takie głębokie badanie, wydaję mi się że tak sprawdzają jak nisko jest główka dziecka (tak mi się przynajmniej wydaję lekarką nie jestem
) i też plamiłam ale wiedziałam że to po badaniu
no teraz sprawdzałam i jeszcze jest ale juz tak malutko, coraz mniej tego plamienia. dzwoniłam do poradni K i powiedziałam połoznej to powiedziała, że przeciez pani doktor tak delikatnie bada, że niemozliwe jak nie była brana cytologia;/ tylko, że ja czułam jak ona dziś głęboko badała i akurat po badaniu te plamienia były a teraz mijają. -
nick nieaktualny
-
oniqa bardzo podoba mi się łóżeczko, które macie dla waszej Natalki. Kupowałaś je może w zestawie z wyposażeniem tzn. kołderka itp.
Dałabyś namiar na nazwę tego łóżeczka, albo link jeśli kupowałaś je przez neta?Blondi22 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Ruciu kochana czas leci miałyśmy te same terminy;) ale Ty urodziłaś
pierwsza;D
Synuś śliczny w avatarku;)
No wózek się sprawdza;) jestem zadowolona. Lekki zwinny ,jest cięższy od tych co brałam wcześniej pod uwagę. Ale wiem że za to jest stabilniejszy i ma większą amortyzację.
Ja mam psa dziewczyny ,kocham go nad życie... Szona jest moim oczkiem w głowie. Naszego synka na początku się bała ,a potem się kładła koło niego...
jak płacze np a ja jestem w innym pomieszczeniu przychodzi i mnie woła do niego ,albo jak czasem płaczę i się pręży i ma gołe nogi to mu stopy liże.
Ja kocham wszystkie zwierzęta (oprócz węży itd)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:06
marzycielka29, magdziunia111123, szczessciara lubią tę wiadomość