III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Perełka brzuszek super
kurcze jak dobrze ze nie ma juz wolnego bo wariowałam w tym domu. Pozniej na miasto lece za wozkiem trzeba w koncu kupic . Wczoraj ogladalam na tlc ciaze z zaskoczenia i nie miesci mi sie w glowie ze mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy masakra przeciez czuje sie ruchy dziecka.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:dziewczyny ratujcie !!!!!!!!!!!! 2 dni miałam tak zapchany nos że nie mogłam się wysmarkać.A teraz jak coś puściło to paczka chusteczek na 15 min.normalnie nie mam już siły.Nic nie mogę zrobić bo tylko smarkam w dzien i noc taka sama sie zapowiadam.Psikam marimer tą sól ale nie pomaga leci leci.Jak tak dalej pójdzie to na chusteczki i papier nie wyrobimy
wąchaj chrzan mi pomogło i suche powietrze też pomaga... może włącz suszarkę na ciepłe powietrze i niech pochodzi trochę, powdychaj i powinno pomóc -
nick nieaktualny
-
hej mamuski. w nocy krzyz mi sie uspokoil ale nad ranem zachcialo mi sie w koncu poserduszkowac z mezem i krzyz powrocil razem ze skurczami i to odrazu co 30min trwajace 30s i trzymaja od 7rano do teraz troche meczace ale czekam bo narazie nic sie nie zmienia to po co panikowac
-
magdziunia111123 wrote:za cholere nie przechodzi probowalam masazu okladow wszystkiego troche odpuscil po 3godzinach na pol godzinki i znowu trzyma. wczesniej mialam bole od samego poczatku ale to byly bole duzo delikatniejsze od tego co mam dzisiaj i odpuszczaly po jakims czasie a ten dziad trzyma i mnie wkurza
magdziunia, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo mam sprawę na priva
-
inezz przykro mi ja mam czasami wrażenie że to facetom odbija w ciaży a nie nam, oni to zwalaja na nasz hormony a tak naprawde to oni zachowują sie okropnie.
mnie tez krzyż mocno bolijutro ide na GBS
pochodziłabym osbie po lumpach może bym coś wychaczyła fajnego, może jutro podjade to wszystko będzie zależało jak się bede czuła -
Ja mam do niego szary fotelik maxi-cosi cabriofix
też ładnie się prezentuję i bardzo wygodne to jest:))
http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-2w1-spiwor-x-footmuff-i3833492586.html fajna oferta bo śpiworek dokładająWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:01
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się już nie tak z rana kolejna noc masakra nie wiem co się ze mną dzieje mąż wrócił z trasy zasnęliśmy koło 20 obudziłam się o 22.30 wyspana jak nigdy i zasnąć nie mogłam usnęłam koło 4:30 i obudziłam się 6:12 i znowu zasnąć nie mogłam
jak usnęłam ok 7:40 i tel mnie obudził zapłakana sąsiadka czy może przyjść posiedzieć u mnie bo pies jej przyszłej teściowej pogryzł jakąś ciotkę i musiała go wziąć do siebie bo teściowa w pracy a tam ta rodzina i boi się siedzieć w domu wiec się podniosłam a co do tego psa to masakra to ten sam pies co mi ucho odgryzł
więc się jej nie dziwie że n chce siedzieć z nim w domu
teraz coś ogarne bo ona pojechała na zakupy na miasto wiec mam chwile mam nadzieje że mój sen wkońcu wróci do normy
-
nick nieaktualnyprzyszli do nas z tym psem ja się nachyliłam w rozpuszczonych włosach nad nim żeby go pogłaskać a ten dziabną mnie i ucho odgryzł na szczęście przyszyli mi na IP 19 szwów masakra
tu kiedyś zdjęcia wrzucałam https://bellybestfriend.pl/forum-search/?forum_search_word=%C5%9Blimaka&forum_search_group_id=0&forum_search_topic=on&forum_search_post=onWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:27
-
nick nieaktualnyNo ja to takie szczęście mam jak to mój mąż mówi "Dziecko wojny III rozbiorów" jak się gdzieś nie przewrócę i kostkę skręcę na nartach się wywalę i kijek przy upadku zęba mi wybije to pies mnie ugryzie
zdążyłam się już do tego przyzwyczaić i nie przywiązuje wagi tak do moich blizn bo tych jest już sporo no całe szczęście że nie połknął tego ucha
bo dopiero by było
milola86 lubi tę wiadomość