III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
paula22 wrote:[email protected] prosze;)
dzisiaj odebrałam wyniki GBSa na szczęście wyszedł ujemny
dziewczyny niech się u Was rozkręca:) u mnie brzuszek opadł jeszcze niżej ciśnienie troszke znów wysokie dziwnie się czuje, może coś sie u mnie też powoli rozkręca, w środe ide na kontrolną wizyte i na KTG.paula22 lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy kupić nikona d 3200 ,a kupiliśmy sony alfa 58.
Póki co bateria się ładuję zobaczymy jakie bd zdjęcia robił
Plemniczko rozkręcasz się)
Któraś jeszcze coś...?
Nie było mnie cały dzień ,ale zawsze jestem myślami z wamiMarysia0312 lubi tę wiadomość
-
milola86 wrote:Matylda, miałam nie lada dylemat z pościelą bo też się zastanawiałam nad czymś bardzo kolorowym, ale stwierdziłam ostatecznie ze na początek niech będzie stonowana, planuję zrobić jej do tego karuzelę czarno białą coś takiego:
http://www.osesek24.pl/product-pol-299-Karuzela-czarno-biala-Stim-Mobile-Wimmer-Ferguson-.html
tylko chyba sama ją zrobię, bo gotowe są starsznie drogie ;/
a jak podrośnie troszeczkę to poszalejemy z kolorami;)
Wybaraliście już imię dla córci?
Zdecydowaliśmy się na imię Anna, jednak po pierwszym spotkaniu z nią twarzą w twarz, dopuszczamy możliwość zmiany, na takie, które będzie bardziej do niej pasowało, o ile takie będzie
Fajna ta karuzelka. Ja zdecydowałam się na zakup tutaj samych zawieszek:
http://pl.dawanda.com/product/55040007-Czarno-biala-i-czerwona-zawieszka-do-karuzelki
i takiej kostki:
http://pl.dawanda.com/product/56403403-FILCOWA-KOSTKA-EDUKACYJNA-DLA-NIEMOWLAKA
Kostkę będę miała do wózka i leżaczka, a zawieszki do karuzelki, bo mam dostać od koleżanki, więc na początek zdejmę zawieszki, ktore tam będą i zawieszę te czarno-białe
Śledzę bloga tej dziewczyny od jakiegoś czasu, z resztą linka tutaj na ovu też już do niego wrzucałam. Sama próbowałam coś szyć, ale w ostateczności postanowiłam kupić te rzeczy. Nawet z ceną udało mi się fajnie dogadaćMama najcudowniejszych skarbów -
Bardzo fajne te zawieszki i cena przyzwoita;)
Co do imienia, to faktycznie może się zdarzyć,że zobaczymy swoje dzieciątko i okazuje się że imię które wybraliśmy w ogóle nie pasuje.Mam nadzieję że u nas tak nie będzie bo byłby problemik;) choć gdzieś tam kołacze mi sie imię awaryjne, ale wolałabym, żeby została Nina;)
Anna- bardzo ładnie, z tego co pamiętam na stałe nie mieszkacie w Polsce, więc jak najbardziej uniwersalne i zagranicąMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Szukaliśmy imienia, aż w końcu pewnego dnia stwierdziliśmy, że w naszej sytuacji najlepsze będzie imię Anna - proste i międzynarodowe.
Tak, na stałe mieszkamy poza Polską, moj mąż nie jest Polakiem i co jakiś czas zmieniamy kraj zamieszkania, więc w żadnym kraju, w którym przyjdzie nam jeszcze mieszkać, nie będzie nasza córka miała problemu z literowaniem imienia, ha hamilola86, juicca, Dorjana lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:My mieliśmy kupić nikona d 3200 ,a kupiliśmy sony alfa 58.
Póki co bateria się ładuję zobaczymy jakie bd zdjęcia robił
Plemniczko rozkręcasz się)
Któraś jeszcze coś...?
Nie było mnie cały dzień ,ale zawsze jestem myślami z wami -
Cześć kochane Plemniczka o 7 rano na porodowke pojechała na tą chwilę takie wieści!!!!!
Miriam, kotek27, Marysia0312, Matylda36, Ancia77, szczessciara, ;oniqa, paula22, aiwlys, pillow, Perełka, juicca, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Newsy od Plemniczka ...
jestem w szpitalu ze skurczami i kwalifikuje się do porodu ....kurde boli jak diabli .proszę przekaż dziewczynom ....Miriam, asienka28, kotek27, Ancia77, szczessciara, paula22, pillow, Perełka, juicca, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja byłam wczoraj na wizycie szyjka długa rozwarcia brak mały waży 3200. W poniedziałek jeszcze na ktg idę i dostaję skierowanie na cc więc w przyszłym tygodniu maluszek już będzie z nami tylko nie wiemy jeszcze w jaki dzień dokładnie
Miriam, Lula_w, Ancia77, szczessciara, pillow, juicca, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bo to Plniczce pomogła wczorajsza wizyta i badanie;)tez trzymam kciuki;)coś czuje ze zaczną się masowe rpzpakowywania;).mnie w nocy męczyły bóle @,ale to jeszcze nie ta liga;)
kotek27, plemniczka lubią tę wiadomość