III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj kochana mam nadzieje że dostałaś maila ode mniepaula22 wrote:[email protected] prosze;)

dzisiaj odebrałam wyniki GBSa na szczęście wyszedł ujemny
dziewczyny niech się u Was rozkręca:) u mnie brzuszek opadł jeszcze niżej ciśnienie troszke znów wysokie dziwnie się czuje, może coś sie u mnie też powoli rozkręca, w środe ide na kontrolną wizyte i na KTG.
paula22 lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy kupić nikona d 3200 ,a kupiliśmy sony alfa 58.
Póki co bateria się ładuję zobaczymy jakie bd zdjęcia robił
Plemniczko rozkręcasz się
)
Któraś jeszcze coś...?
Nie było mnie cały dzień ,ale zawsze jestem myślami z wami
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
milola86 wrote:Matylda, miałam nie lada dylemat z pościelą bo też się zastanawiałam nad czymś bardzo kolorowym, ale stwierdziłam ostatecznie ze na początek niech będzie stonowana, planuję zrobić jej do tego karuzelę czarno białą coś takiego:
http://www.osesek24.pl/product-pol-299-Karuzela-czarno-biala-Stim-Mobile-Wimmer-Ferguson-.html
tylko chyba sama ją zrobię, bo gotowe są starsznie drogie ;/
a jak podrośnie troszeczkę to poszalejemy z kolorami;)
Wybaraliście już imię dla córci?
Zdecydowaliśmy się na imię Anna, jednak po pierwszym spotkaniu z nią twarzą w twarz, dopuszczamy możliwość zmiany, na takie, które będzie bardziej do niej pasowało, o ile takie będzie
Fajna ta karuzelka. Ja zdecydowałam się na zakup tutaj samych zawieszek:
http://pl.dawanda.com/product/55040007-Czarno-biala-i-czerwona-zawieszka-do-karuzelki
i takiej kostki:
http://pl.dawanda.com/product/56403403-FILCOWA-KOSTKA-EDUKACYJNA-DLA-NIEMOWLAKA
Kostkę będę miała do wózka i leżaczka, a zawieszki do karuzelki, bo mam dostać od koleżanki, więc na początek zdejmę zawieszki, ktore tam będą i zawieszę te czarno-białe
Śledzę bloga tej dziewczyny od jakiegoś czasu, z resztą linka tutaj na ovu też już do niego wrzucałam. Sama próbowałam coś szyć, ale w ostateczności postanowiłam kupić te rzeczy. Nawet z ceną udało mi się fajnie dogadać
Mama najcudowniejszych skarbów
-
Bardzo fajne te zawieszki i cena przyzwoita;)
Co do imienia, to faktycznie może się zdarzyć,że zobaczymy swoje dzieciątko i okazuje się że imię które wybraliśmy w ogóle nie pasuje.Mam nadzieję że u nas tak nie będzie bo byłby problemik;) choć gdzieś tam kołacze mi sie imię awaryjne, ale wolałabym, żeby została Nina;)
Anna- bardzo ładnie, z tego co pamiętam na stałe nie mieszkacie w Polsce, więc jak najbardziej uniwersalne i zagranicą
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
Szukaliśmy imienia, aż w końcu pewnego dnia stwierdziliśmy, że w naszej sytuacji najlepsze będzie imię Anna - proste i międzynarodowe.
Tak, na stałe mieszkamy poza Polską, moj mąż nie jest Polakiem i co jakiś czas zmieniamy kraj zamieszkania, więc w żadnym kraju, w którym przyjdzie nam jeszcze mieszkać, nie będzie nasza córka miała problemu z literowaniem imienia, ha ha
milola86, juicca, Dorjana lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów
-
nick nieaktualnyhej Lalilta, myśmy mieli wczoraj kupić tez nikona a Pan w Media zaczął nam opowiadac o tym sony alfa 58 i mój mąż się nakręcił na niego, jak go użyjecie daj znać jak się spisuje - z tego co czytałam ma bardzo dobre opinie i chce sie w nich utwierdzić żeby nie załowaćLalita2710 wrote:My mieliśmy kupić nikona d 3200 ,a kupiliśmy sony alfa 58.
Póki co bateria się ładuję zobaczymy jakie bd zdjęcia robił
Plemniczko rozkręcasz się
)
Któraś jeszcze coś...?
Nie było mnie cały dzień ,ale zawsze jestem myślami z wami -
Cześć kochane Plemniczka o 7 rano na porodowke pojechała na tą chwilę takie wieści!!!!!
Miriam, kotek27, Marysia0312, Matylda36, Ancia77, szczessciara, ;oniqa, paula22, aiwlys, pillow, Perełka, juicca, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Newsy od Plemniczka ...
jestem w szpitalu ze skurczami i kwalifikuje się do porodu ....kurde boli jak diabli .proszę przekaż dziewczynom ....
Miriam, asienka28, kotek27, Ancia77, szczessciara, paula22, pillow, Perełka, juicca, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja byłam wczoraj na wizycie szyjka długa rozwarcia brak mały waży 3200. W poniedziałek jeszcze na ktg idę i dostaję skierowanie na cc więc w przyszłym tygodniu maluszek już będzie z nami tylko nie wiemy jeszcze w jaki dzień dokładnie
Miriam, Lula_w, Ancia77, szczessciara, pillow, juicca, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bo to Plniczce pomogła wczorajsza wizyta i badanie;)tez trzymam kciuki;)coś czuje ze zaczną się masowe rpzpakowywania;).mnie w nocy męczyły bóle @,ale to jeszcze nie ta liga;)
kotek27, plemniczka lubią tę wiadomość