Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była cisza, a teraz po Plemniczce się znów rozkręcą porody pewnie!
    Boże, jak nadejdzie czas na mnie, dziewczyny panicznie się boje! :((
    Plemniczko dasz rade, już niedługo będziesz tulic maleństwo!
    Blondi czekamy na wieści po wizycie.
    Uff gorąco

Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny
    Plemniczka 3mamy kciuki oby poszło szybko i jak najmniej bolesnie ;) za niedlugo bedziesz tulila corcie :)

plemniczka lubi tę wiadomość

iv092n0amkzp6vtf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak czytam że któraś zaczyna rodzić to aż mnie ciarki przechodzą ze wzruszenia , super Plemniczko trzymam kciuki za szybki poród :)

kotek27, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie :) wiesz my może też będziemy rodziły w tym samym czasie , bo to tylko tydzień różnicy w terminie :)

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:
    jak czytam że któraś zaczyna rodzić to aż mnie ciarki przechodzą ze wzruszenia , super Plemniczko trzymam kciuki za szybki poród :)
    Ja mam to samo, ciary mam, i na wiadomośc, że któraś rodzi, przeżywam jakbym sama miała zaraz rodzic :)

82dox1hp47sulw8a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane

Ja dzisiaj miałam mega zła noc od 1 w nocy sie kręciłam nie umiałam zasnąc a około 3 dostałam takiego bólu brzucha jak na okres i miałam lekkie skurcze, czułam też coś takiego dziwnego jakby macica się rozszerzała i zamykała bardzo dziwne uczucie boli mnie również pod piersami i jest mi niedobrze, dzisiaj pójde na KTG a jutro wizyta zobaczymy co powie.

Musze poszukac bo na jakiejs stronie któraś pisała że też miała takie bóle jak na okreś to byłyt te przepowiadające i ile zostało mniej więcej mi czasu. aaa no i dodam że z dnia na dzień brzuch jakby większy i coraz niżej juz praktycznie sama wstać z pozycji lezącej nie umie mąż mi musi pomagać

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka trzymamy kciuki;) jednak w 3 dni chyba już będzie dzieciątko:)

oniqa nie dostałam emaila:/ sprawdzałam właśnie a adres dobry podałam

lprktv73nye615w2.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm Paula zjem śniadanko i jeszcze raz wysle ok

paula22 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj oniqua, chyba nie doczekasz terminu...życzę żeby wszystko się rozkrecilo,jeśli to faktycznie już czas dla Natalki i żebyś nie musiała się męczyć psychicznie z fałszywymi skurczami;)

;oniqa lubi tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko mało bolesnego porodu życzę! :) A jeszcze wczora było spekulowanie "no ciekawe czy w ciągu tych 3 dni urodzę" ! :)

nick nieaktualny, plemniczka lubią tę wiadomość

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:45

• Dorjana Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra - te hormony...
    aż sie popłakałam na wieść o Plemniczce - to zadziwiajace jak to forum moze zblizyc kobiety <3

Kurcze i musze przyznac ze juz jej zazdroszczę - niebawem zobaczy, pozna i utuli swój najcenniejszy skarb !!!!

DLACZEGO JA RYCZE - DO CHOL...???
    ...to chyba instynkt sie we mnie budzi ?? wypełnia mnie szczęście i wzruszenie...
    (wczesniej na wiesci o porodzie przechodziły mnie ciarki i ogarniał strach)
    ...a może to przez te cycorki, które pomalusiu przygotowują się do karmienia :D pierwsze oznaki zauważone :D

POWODZENIA PLEMNICZKO !!! Obyś porodu doświadczyła najmniej bolesnie jak to możliwe i w tempie ekspresowym !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:53

kotek27, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz ostatanio te ż powiedział że nie doczekam terminu i że to będzie najprawdopodobniej między 15 a 20 a więc niby na dniach ciekawa jestem czy sie nie pomylił, teraz jeszcze dochodzi ból krzyża i prawej strony cos okropnego, aż nie chce sobie wyobrazić jak boli ból porodowy bo chyba umre

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka - powodzenia! :)

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie czym blizej tym wszystko mi przechodzi nawet od 3 dni zauwazylam ze twardnien brzucha nie mam :) a mialam je od 27 chyba tyg i balam sie co dalej a teraz wszystko przeszło :)

iv092n0amkzp6vtf.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kaja przekaz plemniczce ze trzymamy kciuki bardzo mocno !
    No to i za Blondi trzymamy :)

te newsy mam od Blondi , a ona teraz na wizycie u gina wiec przekaże wszystko!!!.

ps. nie wiem czy wy znacie , ale też kolezanka juz urodzila Ilona z niemiec nie wiem czy uwas sie pojawiała , ale o 6:50 urodzila zdrowego synka ......Miedzy Plemniczka, Blondi i Ilona byla akcja , ktora znich 3 pierwsza , a z obliczeń mialo być ::::1 Plemniczka 2 Blondi a 3 Ilona i sie wszystko wymieszalo , ale faknie niech dziewczyny rodza i aby wszystko ok bylo!!!!

nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• milola86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oniqua,16styczbia pełnia;)może to będzie wasz dzień?;)

;oniqa, Effcia28 lubią tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak plemniczka urodzi dziś to stres i mnie ogarnie....bo powiedziałam sobiem, że póki plemniczka nie urodzi u mnie na pewno nic sie nie zacznie. No i to samo tyczy się Blondi...ach dziewczyny- dzieje się:)Powodzenia życzę i czekam na wieści z niecierpliwością i mocno zaciśniętymi kciukami:*

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dołączam do Was oficjalnie:) Bardzo się cieszę, że już ostatnia prosta, oby bez większych problemów. Trzymam kciuki za wszystkie rozpakowujące się mamy i mamy na końcówce drogi:) Wzruszające są zawiadomienia o jechaniu na porodówkę i opisy porodów i spotkań pierwszych z maleństwami. Serce rośnie od tego:)

;oniqa, kotek27, Matylda36, nick nieaktualny, Ancia77, juicca, haybeauti lubią tę wiadomość

relgh371zv6v421k.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:05

‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ