III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Była cisza, a teraz po Plemniczce się znów rozkręcą porody pewnie!
Boże, jak nadejdzie czas na mnie, dziewczyny panicznie się boje!
(
Plemniczko dasz rade, już niedługo będziesz tulic maleństwo!
Blondi czekamy na wieści po wizycie.
Uff gorąco
Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam to samo, ciary mam, i na wiadomośc, że któraś rodzi, przeżywam jakbym sama miała zaraz rodzicszczessciara wrote:jak czytam że któraś zaczyna rodzić to aż mnie ciarki przechodzą ze wzruszenia , super Plemniczko trzymam kciuki za szybki poród

-
Witajcie kochane
Ja dzisiaj miałam mega zła noc od 1 w nocy sie kręciłam nie umiałam zasnąc a około 3 dostałam takiego bólu brzucha jak na okres i miałam lekkie skurcze, czułam też coś takiego dziwnego jakby macica się rozszerzała i zamykała bardzo dziwne uczucie boli mnie również pod piersami i jest mi niedobrze, dzisiaj pójde na KTG a jutro wizyta zobaczymy co powie.
Musze poszukac bo na jakiejs stronie któraś pisała że też miała takie bóle jak na okreś to byłyt te przepowiadające i ile zostało mniej więcej mi czasu. aaa no i dodam że z dnia na dzień brzuch jakby większy i coraz niżej juz praktycznie sama wstać z pozycji lezącej nie umie mąż mi musi pomagać -
Oj oniqua, chyba nie doczekasz terminu...życzę żeby wszystko się rozkrecilo,jeśli to faktycznie już czas dla Natalki i żebyś nie musiała się męczyć psychicznie z fałszywymi skurczami;)
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
masakra - te hormony...
aż sie popłakałam na wieść o Plemniczce - to zadziwiajace jak to forum moze zblizyc kobiety
Kurcze i musze przyznac ze juz jej zazdroszczę - niebawem zobaczy, pozna i utuli swój najcenniejszy skarb !!!!
DLACZEGO JA RYCZE - DO CHOL...???
...to chyba instynkt sie we mnie budzi ?? wypełnia mnie szczęście i wzruszenie...
(wczesniej na wiesci o porodzie przechodziły mnie ciarki i ogarniał strach)
...a może to przez te cycorki, które pomalusiu przygotowują się do karmienia
pierwsze oznaki zauważone 
POWODZENIA PLEMNICZKO !!! Obyś porodu doświadczyła najmniej bolesnie jak to możliwe i w tempie ekspresowym !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:53
kotek27, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
lekarz ostatanio te ż powiedział że nie doczekam terminu i że to będzie najprawdopodobniej między 15 a 20 a więc niby na dniach ciekawa jestem czy sie nie pomylił, teraz jeszcze dochodzi ból krzyża i prawej strony cos okropnego, aż nie chce sobie wyobrazić jak boli ból porodowy bo chyba umre
-
Miriam wrote:Kaja przekaz plemniczce ze trzymamy kciuki bardzo mocno !
No to i za Blondi trzymamy
te newsy mam od Blondi , a ona teraz na wizycie u gina wiec przekaże wszystko!!!.
ps. nie wiem czy wy znacie , ale też kolezanka juz urodzila Ilona z niemiec nie wiem czy uwas sie pojawiała , ale o 6:50 urodzila zdrowego synka ......Miedzy Plemniczka, Blondi i Ilona byla akcja , ktora znich 3 pierwsza , a z obliczeń mialo być ::::1 Plemniczka 2 Blondi a 3 Ilona i sie wszystko wymieszalo , ale faknie niech dziewczyny rodza i aby wszystko ok bylo!!!!
Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
to jak plemniczka urodzi dziś to stres i mnie ogarnie....bo powiedziałam sobiem, że póki plemniczka nie urodzi u mnie na pewno nic sie nie zacznie. No i to samo tyczy się Blondi...ach dziewczyny- dzieje się:)Powodzenia życzę i czekam na wieści z niecierpliwością i mocno zaciśniętymi kciukami:*
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dołączam do Was oficjalnie:) Bardzo się cieszę, że już ostatnia prosta, oby bez większych problemów. Trzymam kciuki za wszystkie rozpakowujące się mamy i mamy na końcówce drogi:) Wzruszające są zawiadomienia o jechaniu na porodówkę i opisy porodów i spotkań pierwszych z maleństwami. Serce rośnie od tego:)
;oniqa, kotek27, Matylda36, Miriam, Ancia77, juicca, haybeauti lubią tę wiadomość

za niedlugo bedziesz tulila corcie