III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Była cisza, a teraz po Plemniczce się znów rozkręcą porody pewnie!
Boże, jak nadejdzie czas na mnie, dziewczyny panicznie się boje!(
Plemniczko dasz rade, już niedługo będziesz tulic maleństwo!
Blondi czekamy na wieści po wizycie.
Uff gorącoBlondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:jak czytam że któraś zaczyna rodzić to aż mnie ciarki przechodzą ze wzruszenia , super Plemniczko trzymam kciuki za szybki poród
-
Witajcie kochane
Ja dzisiaj miałam mega zła noc od 1 w nocy sie kręciłam nie umiałam zasnąc a około 3 dostałam takiego bólu brzucha jak na okres i miałam lekkie skurcze, czułam też coś takiego dziwnego jakby macica się rozszerzała i zamykała bardzo dziwne uczucie boli mnie również pod piersami i jest mi niedobrze, dzisiaj pójde na KTG a jutro wizyta zobaczymy co powie.
Musze poszukac bo na jakiejs stronie któraś pisała że też miała takie bóle jak na okreś to byłyt te przepowiadające i ile zostało mniej więcej mi czasu. aaa no i dodam że z dnia na dzień brzuch jakby większy i coraz niżej juz praktycznie sama wstać z pozycji lezącej nie umie mąż mi musi pomagać -
Oj oniqua, chyba nie doczekasz terminu...życzę żeby wszystko się rozkrecilo,jeśli to faktycznie już czas dla Natalki i żebyś nie musiała się męczyć psychicznie z fałszywymi skurczami;)
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
masakra - te hormony...
aż sie popłakałam na wieść o Plemniczce - to zadziwiajace jak to forum moze zblizyc kobiety
Kurcze i musze przyznac ze juz jej zazdroszczę - niebawem zobaczy, pozna i utuli swój najcenniejszy skarb !!!!
DLACZEGO JA RYCZE - DO CHOL...???
...to chyba instynkt sie we mnie budzi ?? wypełnia mnie szczęście i wzruszenie...
(wczesniej na wiesci o porodzie przechodziły mnie ciarki i ogarniał strach)
...a może to przez te cycorki, które pomalusiu przygotowują się do karmieniapierwsze oznaki zauważone
POWODZENIA PLEMNICZKO !!! Obyś porodu doświadczyła najmniej bolesnie jak to możliwe i w tempie ekspresowym !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:53
kotek27, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
lekarz ostatanio te ż powiedział że nie doczekam terminu i że to będzie najprawdopodobniej między 15 a 20 a więc niby na dniach ciekawa jestem czy sie nie pomylił, teraz jeszcze dochodzi ból krzyża i prawej strony cos okropnego, aż nie chce sobie wyobrazić jak boli ból porodowy bo chyba umre
-
Miriam wrote:Kaja przekaz plemniczce ze trzymamy kciuki bardzo mocno !
No to i za Blondi trzymamy
te newsy mam od Blondi , a ona teraz na wizycie u gina wiec przekaże wszystko!!!.
ps. nie wiem czy wy znacie , ale też kolezanka juz urodzila Ilona z niemiec nie wiem czy uwas sie pojawiała , ale o 6:50 urodzila zdrowego synka ......Miedzy Plemniczka, Blondi i Ilona byla akcja , ktora znich 3 pierwsza , a z obliczeń mialo być ::::1 Plemniczka 2 Blondi a 3 Ilona i sie wszystko wymieszalo , ale faknie niech dziewczyny rodza i aby wszystko ok bylo!!!!Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
to jak plemniczka urodzi dziś to stres i mnie ogarnie....bo powiedziałam sobiem, że póki plemniczka nie urodzi u mnie na pewno nic sie nie zacznie. No i to samo tyczy się Blondi...ach dziewczyny- dzieje się:)Powodzenia życzę i czekam na wieści z niecierpliwością i mocno zaciśniętymi kciukami:*
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dołączam do Was oficjalnie:) Bardzo się cieszę, że już ostatnia prosta, oby bez większych problemów. Trzymam kciuki za wszystkie rozpakowujące się mamy i mamy na końcówce drogi:) Wzruszające są zawiadomienia o jechaniu na porodówkę i opisy porodów i spotkań pierwszych z maleństwami. Serce rośnie od tego:)
;oniqa, kotek27, Matylda36, Miriam, Ancia77, juicca, haybeauti lubią tę wiadomość