III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane o 12 Plemniczka urodziła córkę Kornelie
;oniqa, pillow, juicca, inezz, szczessciara, kaaasiaczek_, Miriam, Perełka, paula22, kotek27, haybeauti, Ancia77, Blondi22, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Plemniczko 3 mam kciuki;)))
Mi mój syn nie dał pospać wrzeszczał ciągle.. po 2 zasnoł...
Ma ten skok rozwojowy i wrzeszczy bez powodu ,ręce opadają...
Asienka dam znać ,najlepsze jest to że nikony są długo na rynku z tej półki cenowej i nie wprowadzają nic nowego.. a ten już np ma 8 klatek na ileś a nikon ma 3 .. więc zanim jeden złapie ostrość przy mały dziecku w sensie nikon to sony już zrobi foto..
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla Plemniczki i Ilony
Zdrówka dla Was
dziewczyny sliczne macie brzuszki
też normalnie ciarki mi przeszłyplemniczka lubi tę wiadomość
-
tak sie podekscytowalam wydarzeniami dzisiaj na forum ze odpadl mi kawalek czopa sluzowego taka galaretka podbarwiona krwia. dorjana zgadzam sie z toba te forum strasznie zbliza kobitki. moj maz sie smieje bo ja tylko mu opowiadam a ta urodzila a to a tamto wszystko z forum.
nie potrafie bez was wytrzymac dziewczyny:-* wlasnie zaczynam popijac napar z lisci malin moze sie skurcze pojawia bo po tych ostatnich akcjach zanikly calkowicie
juicca, szczessciara, Effcia28, paula22, Ancia77, Blondi22, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla Plemniczki!
Ustąpiłaś mi miejsca pierwszego haha! Ale myślę, że parę kobitek będzie jeszcze przede mną!
magdziunia może Ty teraz?
Blondi ? ;oniqa a może Ty ?
:oniqa ja też chleje bardzo dużo i na zmianę pije i do łazienki hahaSyzyfowa praca
No i ja po wizycie, pobrali mi wymaz do badania we wtorek mam przyjść po wyniki, bo są konieczne do cc. Dowiedziałam się, że dostane koszule do porodu "operacyjną" więc jedna rzecz mi z torby odpada.
Teraz już tylko czekać 9 dni
;oniqa, Effcia28, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plemniczka Ogromne gratulacje!!!
Ty urodziłaś, a ja sobie za piętnaście 12 ucięłam drzemkę
Pewnie wiesiołek zadziałał, że tak szybko poszło. Super!
Brzuszki śliczne! Co jeden to inny, a we wszystkich nasze Małe Cudy:)
Sla.S Życzę Ci długich, przespanych nocy i zebrania sił na te najbliższe dni!aiwlys, plemniczka lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:Gratulacje dla Plemniczki!
Ustąpiłaś mi miejsca pierwszego haha! Ale myślę, że parę kobitek będzie jeszcze przede mną!
magdziunia może Ty teraz?
Blondi ? ;oniqa a może Ty ?
:oniqa ja też chleje bardzo dużo i na zmianę pije i do łazienki hahaSyzyfowa praca
No i ja po wizycie, pobrali mi wymaz do badania we wtorek mam przyjść po wyniki, bo są konieczne do cc. Dowiedziałam się, że dostane koszule do porodu "operacyjną" więc jedna rzecz mi z torby odpada.
Teraz już tylko czekać 9 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysla.s wrote:
Chyba jeszcze tak nisko nie mam jak na tym obrazku
no i reke mogę włożyć pod biust...no chyba ze mam tak obwisły ze nie widze różnicy ;p