III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:Plemniczko 3 mam kciuki;)))
Mi mój syn nie dał pospać wrzeszczał ciągle.. po 2 zasnoł...
Ma ten skok rozwojowy i wrzeszczy bez powodu ,ręce opadają...
Asienka dam znać ,najlepsze jest to że nikony są długo na rynku z tej półki cenowej i nie wprowadzają nic nowego.. a ten już np ma 8 klatek na ileś a nikon ma 3 .. więc zanim jeden złapie ostrość przy mały dziecku w sensie nikon to sony już zrobi foto.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gratulacje dla plemniczki;)
oniqa odpisałam na email;)
co do forum to też u mnie objawia się uzależnienie;p
mąz jak rano wstane, po śniadaniu pyta co będę robić to pierwsze co to mówie, że idę zobaczyć co tam u dziewczyn, czy któraś urodziła itd;)
często jak ktoś urodzi to mu mówie, że mamy kolejne dzieciątko na forum;)Miriam, pillow, magdalena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki Blondii chyba się nie obrazi jeśli przekaże Wam co mi dziś napisała.A więc:
u niej wszystko ok rozwarcie na 1 cm mała wyczuwalna przy badaniu następne ktg za tydzień. Brzuch ja pobolewa cały czas ale tylko trochę
serdeczne gratulacje dla Ilonki i Plemniczki :**;oniqa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Dziewczyny czy mogłybyście mi podpowiedzieć? zastanawiam się jaki kupić przewijak? czy na komodę,łóżko czy takie składane? Mały będzie z nami w sypialni spał więc muszę to jakoś praktycznie rozwiązać żebyśmy mogli się jakoś poruszać
Zawsze go można zdjąc, przełożyć na inną powierzchnie.
-
nick nieaktualny
-
kotek to zalezy w co chcesz malucha ubierac ja biore z krotkim pod pajacyka a z dlugim do spiochow lub polspiochow zeby dzieciatka nie przegrzac a u nas w szpitalu takie temperatury ze mozna sie ugotowac. wiec sie zastanow jak chcesz go ubierac;-) zeby dlugich rekawow nie bylo za duzo bo jeszcze w rozek malucha wsadzisz i sie biedak zapoci