III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Matko boska a ja nadal jestem uzalezniona od mandarynek i od pomelo
Lalita Twój synek to juz taki 'dojrzały' sie wydaje;) słodkie ma te swoje miny;);oniqa lubi tę wiadomość
-
hej
po wizycie ok
ktg dobrze mala grzeczna byla na badaniu he
rozwarcie na 1cm glowka nisko wyczuwalna przy badaniua i ogolnie szyjka już jak to gin powiedziala taka mieciutka jak do porodu
teraz za tydzien ktg jak dotrwam
a brzuch caly czas od wczoraj pobolewa ale nie boli bardzo ale ciezko sie już chodzi.kotek27, magdalena, Lula_w, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Cześć dziewczynki Blondii chyba się nie obrazi jeśli przekaże Wam co mi dziś napisała.A więc:
u niej wszystko ok rozwarcie na 1 cm mała wyczuwalna przy badaniu następne ktg za tydzień. Brzuch ja pobolewa cały czas ale tylko trochę
serdeczne gratulacje dla Ilonki i Plemniczki :** -
;oniqa wrote:Blondi super wiadomości
Ja jutro ide na KTG i na wizyte, powiem szczezrz że mogłabym juz rodzic strasznie się męcze a w niedziele będe miała już ciąże donoszoną -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:hej
po wizycie ok
ktg dobrze mala grzeczna byla na badaniu he
rozwarcie na 1cm glowka nisko wyczuwalna przy badaniua i ogolnie szyjka już jak to gin powiedziala taka mieciutka jak do porodu
teraz za tydzien ktg jak dotrwam
a brzuch caly czas od wczoraj pobolewa ale nie boli bardzo ale ciezko sie już chodzi.
super no to czekamy -
co do wywaru to ja mam taka herbate malinową przywiezioną z Egiptu to sa liście malin ja to pije właśnie sobie zaparzyłam w dzbanku oststnio ja piłam 3 dni temu.
A tak to z innej beczki dzisiaj teściowa odebrała mi wyniki moczu i troche mnie niepokoją bo wyszedł mi jakiś osad:
Erytrocyty świeże: pojedyńcze w preparacie
Erytrocyty wyługowane: pojedyńcze w preparacie
leukocyty: 4-8 w polu widzenia
nabłonki płaskie: nieliczne
nabłonki okrągłe: pojedyńcze w preparacie
śluz: nieliczne pasma
szczawiany wapnia: nieliczne
bakterie: nieliczne
nie wiem czy się martwic miała któras z Was takie coś ??
-
oniqa wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic czasami moga wyjsc takie wyniki jak zle sie podmyjesz przed pobraniem moczu. jesli cie to martwi to zapytaj lekarza czy wyniki sa zle czy jest sie czym martwic
wszedzie w necie czytam ze ciezarowki pily herbatke 3razy dziennie a na opakowaniu pisze ze raz dziennie powinno sie pic wiec nie wiem zglupialam troche -
Lalita2710 wrote:Paula zobaczysz jak urodzisz córkę i będzie mieć 2 m-ce
(bo on za 2 tyg tyle ma)
i zobaczysz jak czas zapiernicza i dziecko powiększa się na twoich oczach że to aż nie prawdopodobne łapiesz każdą chwilę jak oddech...
oniqa ja miałam jakis czas temu szczawiany to lekarz mówił żebym zwróciła uwagę na to co jem aby nie spozywać produktów, które mają ich dużo tak częstoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:11
-
Kaja wrote:newsy od Plemniczki
mała wazy 2980 i 50cm i mała jest piekna !!!
poród masakryczny przez to że szybko rozwarcie się zrobiło a za pozno bylo na zzo.Po porodzie zaraz na 2 godziny Kornelka ssala piers i nie chciała puścić. Teraz juz czuje sie dobrze i odpoczywam . Pozdrawiam
Plemniczka
Plemniczko serdecznie gratulujęplemniczka lubi tę wiadomość