III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:blondi u mnie tez te bole podbrzusza nie ma skurczy tylko bol jak na okres caly czas chyba od 2dni juz. wyszly ci jakies skurcze na ktg?
plemniczka gratuluje:-* buziaki dla ciebie i malenstwa. -
nick nieaktualny
-
jeszcze troszke i wszytsko będę miała
2 koszuke zakupić ( bo dwie juz mam )
2 staniki do karmienia
siostra obiecała butelki kupić z aventu
i herbatke rumiankowa i sól fizjologiczna
ehehehehe i po 34 tyg sie spakować i czekac na poród
ale jestem PODNIECONAAAAAAAAAA
pillow, Marysia0312, ;oniqa, Effcia28, kotek27 lubią tę wiadomość
-
miriam najwazniejsze sie nie stresuj ja bylam dokladnie na tym samym etapie co ty jak mialam zagrozenie porodem przedwczesnym. szyjka mi sie skrocila i mialam skurcze a potem wszystko sie uspokoilo. bralam tylko magnez. a szyjka mi sie sama wydluzyla. lez puki mozesz jestem przekonana ze polezysz ze 2tyg i bedziesz mogla zaczas sie ruszac. ja wstawalam tylko do wc i pod prysznic zero gotowania itp. wiec lezakuj
-
nick nieaktualnyZ mała niby wszystko ok kurde mam taki mentlik w głowie ze już wszystko mi sie pomieszalo albo ma 33 albo 23 nie wiem już sama wiem ze gin powiedział do mnie ze ma nadzieje ze 4 lutego zobaczymy sie u niego w gabinecie a nie w szpitalu i oby nam sie udało pociągnąć jeszcze 10 tyg póki co nic na rozwój płuc nie daje zobaczymy 4 wrazie gdyby cos sie działo brzuch robił sie twardy mam jechać do niego do szpitala
-
nick nieaktualny
-
pillow wrote:Magdziunia, a długo leżałaś tak bez wstawania tzn. wyłącznie wizyty w toalecie?
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczka Gratulacje
Ja zaczynam powoli wpadać w panikęjak to mówi mąż - Świrujesz...
Brzuszek mnie kuje, w nocy miewam skurcze ttakie lekko bolesne..
Ale jakoś nie mogę się zabrac za pakowanie torby, bo jak patrzę na to to mam wrazenie, że jest tego tak duzo... i chowam z powrotembebzolek mam już u dołu... a piję jak smoczyca
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy Tinka tu pisała ,bo może nie zauważyłam.
na rozpakowanych mamach napisała:
,,Witam się z Wami i ja. W końcu mogę oficjalnie do Was dołączyć. 30 grrudnia przez cc przyszedł na świat mój synuś Mateuszek, 4750g i 60 cm, ale dopiero dziś wyszliśmy ze szpitala bo mały miał bakterie we krwi i dostawał antybiotyki"Blondi22 lubi tę wiadomość