III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Perełko jeśli masz umowę na czas określony do czerwca to do tego czasu składasz wszelkie dokumenty do pracodawcy, nie masz informacji czy może nie będzie przedłużona umowa na kolejny okres?
Ja wybrałabym w Twoim przypadku najpierw urlop macierzyński w wysokości 100%. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki kotek za info
o przedłużeniu raczej nie ma mowy. Gdzieś czytałam, że jak kończy się ubezpieczenie w trakcie urlopu, to zus później przejmuje płatność. Tylko, że tu gdzie pracuje, to jest mała firma i ja pieniądze teraz z l4 otrzymuje z zusu, więc nie wiem, czy przypadkiem tak nie zostanie- pracodawca nie płaci przecież ze swojej kieszeni zasiłku macierzyńskiego.
magdalena lubi tę wiadomość
-
A co do ruchów, to ja mam wrażenie, że mała cały czas się wierci- nie są to już kopniaki, ale takie przeciąganie, wypychanie, nóżki jej non stop chodzą...aż się momentami pytam jej, gdzie idzie tak spiesznie...I że to nie w ta stronę
kotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusiałam tu wejść rano, no musiałam!
Dziś wielki dzień!!
Trzymajcie kciuki! Po wszystkim na pewno dam znać, specjalnie wzięłam karte do telefonu z pakietem internetu żeby chociaż Wam napisać, że już ta godzina zero miała miejsce!
Ja ostatnie ogarnięcie i idę na spotkanie z moim księciem!
MIŁEGO DNIA!asienka28, haybeauti, kotek27, Kocur, Matylda36, Miriam, pillow, kaaasiaczek_, szczessciara, ;oniqa, juicca, Marysia0312, agata86, magdalena, Lalita2710, Martynika, lusia22, JEDRNA5, Effcia28, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny