III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda36 wrote:Niedługo koniec
aż sama nie mogę w to uwierzyć, że udało się tak daleko dotrwać, mimo tylu trudności.
Niestety leżę do końca, a na pewno do końcówki 37 tc, by donosić tę ciążę, więc te parę dni przetrwam. Ale niestety wielomiesięczne leżenie daje się we znaki i czeka mnie rehebilitacja po wszystkim. Więc nawet jakby mi pozwolili teraz wstać, to z moich planów, że pójdę tutaj czy tam, że pojadę obejrzeć wózek, do kawiarni itd. nici, bo fizycznie po prostu nie dam rady, zrobić więcej niż kilkadziesiąt kroków.
Ale to wszystko pikuś. Najważniejsze, że niedługo będę miała córeczkę ze sobą
A jak u Ciebie, coraz lepiej już im dalej w ciąży? Mdłości chyba już Cię opuściły?
Tak po 3 msc z hakiem było coraz lepiej, musze uważać bo w ciązy niestety przyplatały mi sie 2 infekcje , 0 bliskości no i powinam sie oszczedzać a czasem czuje sie jak kombajn na polu .. jade az zabraknie paliwa..I wtedy moówie sobie ze juz bede odpoczywać a tak robie swoje ..
Martwie sie tylko co bedzie z moją macicą ..bo daje znać , czasem az za bardzo. Lekarz juz mi powiedział ze nie mam liczyc na ciązę 40 tyg. I po 36 tyg jak mały bedzie miał wage i wszytsko bedzie oki to działamy.
Mimo wszytsko chciałabym był jak najdłuzej we mnie.
Ogolnie jesli mam porównywac to najcieższa z 3 ciaż, wiec nie ma reguły
Troche sie obawiam jak sie bede czuła po CC tymbardziej ze mam poglad juz przez pryzmat 2 poprzednich. Jak tym razem moje ciało sie zachowa .Ale jestem dobrej nadziei.
No to faktycznie u Ciebie jest nieciekawie , ale czego sie nie robi dla malenstwa..A jak sie juz pojawi na swiecie to nadrobicie 100 kroć..Matylda36 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Racja Perełka.
Tylko ostatnio mój synek jest mało ruchliwy no ale u mnie to inny etap ciąży niż u Blondi. Właśnie zjadłam zupę, rusza się maluch ale jest leniwy. Ma mało miejsca, pręży się a skóra mi się napina na brzuchu...
Dobrze, że idę na te ktg. -
sla.s już na pewno jest 100% mamusią
blondi i madzia, mam nadzieję,że wy też zostaniecie dziś, no ostatecznie jutro wykreślone z listy oczekujących;)
oniqa, czyżbyś rozpoczęła rozpakowywanie lutowych mamuś?
u mnie wynik na paciorkowca dodatni na Streptococcus b-hem.gr. F ;/
wcale mi się to nie podoba ;/ wręcz jestem zła ;/
czy to zniknie po podaniu leków tuż przed porodem, czy później trzeba się tego jakoś pozbyć?;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje szczescie Mikołaj przyszlo na swiat 23.01.2014r. O godzinie 10:15. Wazy 3340g i mierzy 55cm.
MoniaT, milola86, asienka28, Iwo123, ;oniqa, plemniczka, Miriam, Martynika, szczessciara, Marysia0312, haybeauti, Matylda36, agata86, lusia22, JEDRNA5, Kocur, juicca, Perełka, kotek27, MariaAntonina, magdalena, Lalita2710, Ewelina, inezz, Makcza, kaaasiaczek_, Tusia84, maja2024, Effcia28, Ancia77, MamaMadzia, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milola86 wrote:sla.s już na pewno jest 100% mamusią
blondi i madzia, mam nadzieję,że wy też zostaniecie dziś, no ostatecznie jutro wykreślone z listy oczekujących;)
oniqa, czyżbyś rozpoczęła rozpakowywanie lutowych mamuś?
u mnie wynik na paciorkowca dodatni na Streptococcus b-hem.gr. F ;/
wcale mi się to nie podoba ;/ wręcz jestem zła ;/
czy to zniknie po podaniu leków tuż przed porodem, czy później trzeba się tego jakoś pozbyć?ostatni skurcz co mialam to był o 14
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny