III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Napewno do wtorku do nastepnego usg a moze juz do porodu wszystko sie okaże jak mi zrobia specjalistyczne badanie malej cos takiego jak usg prenatalne ze wzzystkimi przeplywami bo malej podobno brzuszek nie rosnie wiedzialam juz to wcześniej ale teraz ta roznica miedzy główka, nozkami a brzyszkiem sie powiekszyla ich to martwi
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Napewno do wtorku do nastepnego usg a moze juz do porodu wszystko sie okaże jak mi zrobia specjalistyczne badanie malej cos takiego jak usg prenatalne ze wzzystkimi przeplywami bo malej podobno brzuszek nie rosnie wiedzialam juz to wcześniej ale teraz ta roznica miedzy główka, nozkami a brzyszkiem sie powiekszyla ich to martwi
Kochana moja znajoma miała podobnie. Nie martw się.
Niby przepływy wszystko było ok itd... A jednak malutka odpowiednio nie rosła. Ale urodziła się przez cc miała 2 kg ,teraz już ma ponad 3 kg.
I wszystko się ułożyło. Więc nie martw się na zapas.;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lula_w napisała na II trym
Dziewczyny dzisiaj na swiat przyszla Zuzia 3250g i 54cm. Porod indukowany trudny ale mala wynagradza wszystko. Opis dam jak wrocimy do domku.trzymam kciuki za reszte mam :* dziewczyny przekazcie na trzeci trym bi pisze z tel. I sie rablamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 20:18
Miriam, kaaasiaczek_, Lalita2710, ;oniqa, Perełka, juicca, Kocur, Ancia77, aiwlys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny