III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula Gratulacje!!
Ale nas zaskoczyłaś
Szczesiara Nie mam pojęcia..Może skonsultuj z ginem?
My już po wizycie. Wszystko gra! Wiki ma wg usg 3100, czyli mogę rodzić
Chciałam później, ale teraz to już sama nie wiem, bo gin od 10do 16lutego jedzie na narty, a bez niego będę się bała naturalnie, bo nie wiem na kogo trafię, a w moim szpitalu jest kilku lekarzy, którym niespecjalnie ufam..
;oniqa, pillow, Perełka lubią tę wiadomość
-
Widzę że Kaja nie dodała tutaj informacji o Blondii więc tak:
Blondi ma mieć wywoływany poród-pewnie już ma więc dziewczynki trzymamy kciuki za Blondi i Izunie
pozdrawiam wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:11
szczessciara, Kaja, kaaasiaczek_, pillow, Perełka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Effcia Dziękuję właśnie chcialam pisać wiesz co mi głowę zaprzata ehh
jak Blondi da znać to napiszę wam kochane trzymam kciuki teraz to już ma akcję porodowa bo pisała przed 10 więc Iza pewnie wychodzi do Nas !!!!haybeauti, Perełka, magdalena lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:A ja mam nieregularne skurcze , napewno zostaje do poniedziałku w szpitalu w poniedzialek mam mieć specjalistyczne badanie i sie wszystko okaże
;oniqa, a w którym szpitalu leżysz? nie wiem, czy dobrze pamiętam , ale chciałaś chyba rodzić w Bogucicach? teraz też tam leżysz? przyjęli Cię bez problemu? masz tam lekarza prowadzącego, czy po prostu z marszu tam pojechałaś?mam nadzieje, że dobrze pamiętam
;oniqa lubi tę wiadomość
-
kaaasiaczek_ wrote:;oniqa, a w którym szpitalu leżysz? nie wiem, czy dobrze pamiętam , ale chciałaś chyba rodzić w Bogucicach? teraz też tam leżysz? przyjęli Cię bez problemu? masz tam lekarza prowadzącego, czy po prostu z marszu tam pojechałaś?
mam nadzieje, że dobrze pamiętam
Ty się nie martw przyjmą cie na bogucice jeśli złapie cie poród...
))
kaaasiaczek_, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Kasiaczek Oniqa zdecydowała się na raciborską z tego co wiem.
Ty się nie martw przyjmą cie na bogucice jeśli złapie cie poród...
))
hehehe, bo ja już jestem zdesperowana na tyle, że myślę nawet o wykupieniu położnejchoć trochę mi kasy szkoda.
póki co, uczęszczam do szkoły rodzenia, którą prowadzi właśnie położna z Bogucic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 12:48
-
A ja mam nieregularne skurcze , napewno zostaje do poniedziałku w szpitalu w poniedzialek mam mieć specjalistyczne badanie i sie wszystko okaże
Leze na raciborskiej
Matylda też bym juz chciala wyjść z małą wsxydtko sie okaże w poniedzialek albo najpóźniej we wtorek -
;oniqa wrote:A ja mam nieregularne skurcze , napewno zostaje do poniedziałku w szpitalu w poniedzialek mam mieć specjalistyczne badanie i sie wszystko okaże
Leze na raciborskiej
Matylda też bym juz chciala wyjść z małą wsxydtko sie okaże w poniedzialek albo najpóźniej we wtorek
najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką.;oniqa lubi tę wiadomość