Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • pillow Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja właśnie tak w szyjce w środku w kroczu :/ hmm moze to właśnie ta moja skracająca sę szyjka :(

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :)

Miriam ja też chrapie i też mi się ciężko oddycha :) ale podobno to tak jest

a TEN LEKARZ TO CIĘ POTRAKTOWAŁ. nie martw się i odpoczywaj

Ja też tam w kroczu mam dziwne uczucie-jestem 3 lutego u lekarza to się zapytam

pillow lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak siedzę na internecie to się nic nie dzieje a jak wyłącze kompa i wieczorkiem włącze to nie mogę nadgonić informacji :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam a jaka długa miałas ostatnio? ja 2,3 i rozwarcie na palec

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tez tak mam :) kurde a dziś mam takie dziwne uczucie jak by ktoś mi takiego kopa zasadzil w krocze ze szok !

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze właśnie nie pamietam z tego wszystkiego czy 33mm czy 23mm ale o rozwarciu nic nie mowil byłam 14 stycznia teraz nie wiem jak idę 4 lutego dopiero

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze już z dnia na dzień jest coraz gorzej z moja kondycja jeszcze jutro muszę jechać na cały dzień na uczelnie bo mam sesje i egzaminy i nie da sie tego przełożyć bo próbowałam to samo w sobotę zero wyrozumiałości ze strony wykładowców tymbardziej ze mam leżeć i sie oszczędzać dxwonilam do gin i pozwolił mi jechać przemyśle to jeszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam schize ze mały paluszki wkłada w szyjkę i dlatego tak czuje:)

pillow lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobre Marysia niestety to nie możliwe ze to to bo jak by to robił :)

• pillow Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja przyjaciółka tez miała skrócona do 1cm w 34 tyg i skończyło sie na CC w 42 tyg bo nawet wywoływanie nie pomagało tak mały sie zadomowil

pillow, szczessciara lubią tę wiadomość

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki dla Luli!! :))
    Z tego co pamiętam też miała cukrzycę ciążową, ciekawe jak wyglądał poród...
    Dobranoc, spadam spać, odezwę się jutro, rano ktg (pierwszy raz-zobaczymy) plus wizyta :)

82dox1hp47sulw8a.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Luli:) czekamy na opis porodu:)
    Kotek daj znać jak po KTG:)

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane tak was podczytuje bo czasami trzebs sie z synkiem podocierac. mamy czasami maly problem z karmieniem piersia bo moje dzieciateczko to taki maly leniuszek i niechce mu sie ssac cycusia ale ja sie nie poddaje i walcze i wychodzi;-) dziewczynki nie dociera do mnie to jeszcze ze juz jestem mama i tego slodkiego babelka lezacego obok wykombinowalismy z mezem i to taka nasza mieszanks. jest cudny naprawde moglabym go caly czas calowac i tulic. mam nadzieje ze dzis wrocimy do domku. kochane rozpakowane gratuluje:-P

kaaasiaczek_, Lalita2710, haybeauti, pillow, Kocur, lusia22, Perełka, JEDRNA5, magdalena, szczessciara, Mirella, Effcia28, juicca lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    witajcie kochane tak was podczytuje bo czasami trzebs sie z synkiem podocierac. mamy czasami maly problem z karmieniem piersia bo moje dzieciateczko to taki maly leniuszek i niechce mu sie ssac cycusia ale ja sie nie poddaje i walcze i wychodzi;-) dziewczynki nie dociera do mnie to jeszcze ze juz jestem mama i tego slodkiego babelka lezacego obok wykombinowalismy z mezem i to taka nasza mieszanks. jest cudny naprawde moglabym go caly czas calowac i tulic. mam nadzieje ze dzis wrocimy do domku. kochane rozpakowane gratuluje:-P

Magdziunia ja myślę że dla każdego z nasz nasza pociecha jest największym cudem życia. I tak obserwując nas wszystkich ,myślę że podejście do ciąży dzieci jest inne niż 20-30 lat temu. Kiedyś wiadomo mamy się cieszyły z dzieci kochały je. Ale myślę że w tym nowocześniejszym świecie podchodzimy do tego jeszcze bardziej. Bo i więcej udogodnień ,podejście mężów inne , bo też pomagają i wówczas. Nie czuję się kobieta tylko kurą domową.
    A mamą żoną ,a przede wszystkim kobietą.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula kochana serdeczne grstulacje niech maluszek dobrze się chowa :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula- Gratulacje :D

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula gratuluję :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ja dzisiaj rano jechałam na badanie krwi i czułam , że jakoś mi ''mokro'' poszłam do wc i na bieliźnie miałam plamę dość dużą , bezbarwną ... hmmm niewiem co to mogło być

‹‹ 1114 1115 1116 1117 1118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ