III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Ja dziś miałam straszną noc, co chwilę się budziłam, a to wc, a to pic. Napad gorąca raz taki miałam, że szok, musieliśmy w nocy okno otworzyć.
Nie mogłam zasnąć brzuch mnie bolał, mały jak leżałam na dole się wypinał, jakby się obniżył, ale brzuch mam nadal wysoko...
Już myślałam, że zaczne rodzic, choc wiem, że to nie to, ale już panikowałam ;P
Haybeuti racja czekamy na nowe mamusię -
nick nieaktualny
-
Marysia Maluszki miewają spokojniejsze dni, albo potrafią się obrócić w stronę kręgosłupa i też słabiej czuć.. ALe wiadomo - jeśli jako mamę coś cie niepokoi to ZAWSZE warto sprawdzić. Jeśli masz wątpliwości, to dzwoń do gina- doradzi ci, co zrobić
Kotek Współczuje kiepskiej nocki.. Może ostatni miesiąc będziesz miała lepszy? Mi właśnie ostatnie tygodnie wydają się o dziwo lżejsze jeśli chodzi o różne dolegliwości ciążowe..
U nas nadal spokój (tfu tfu) Nie chce zapeszyć, ale cieszy mnie, że nic się nie dzieje. Nooo może ciśnienie ciut wyższe, ale 136/72, to chyba jeszcze nie tak źle..?kotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie jestem w stanie czytać Was na bieżąco
I kurde nie wiem nawet co się dzieje po przeczytaniu postu ;oniqa.. Mam nadzieje, że jest wszystko okej.
Ja Wam przedstawie relacje z naszej pierwszej kąpieliJuż niedługo Was też to czeka
kaaasiaczek_, Marysia0312, Iwo123, szczessciara, Matylda36, doris85, Miriam, haybeauti, kotek27, Kocur, Ancia77, lusia22, inezz, ;oniqa, JEDRNA5, Perełka, paula22, juicca, pillow lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Różnież chciałam waż życzyć kochane miłego dnia
Ja po szpitalnych nockach na tych mega niewygodnych łóżkach w końcu pospałam
Kotek kochana na marcówkach dziewczyny pisały, że melisa dobrze działa przed snem, może spróbuj:)
Mój mały też miał wczoraj kręcioła okrutnego ale to przyznaje się bez bicia przeze mnie. Wypiłam szklanę coli z lodem - taką miałam ochotę mrrr
Marysiu jak coś Cię niepokoi to telefon do gina albo na IP:) choć tak sobie myślę, że jak się rusza, ale bardziej ospale to może po prostu ma spokojniejsze dni.Każdy dzidziol chyba takie miewaCzkawka to też dobry objaw
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Sla.s zdjęcia boskie, nie mogę sie doczeka kiedy mnie to spotka, ale jak piszesz racja już niedługo
))
Synek cudowny, słodki.
Marysia moj synek tez miewa takie leniwe dni, ze mało sie rusza, pozniej kilka dni gdzie intensywniej. Pytałam gin, mówi ze to normalne ma mało miejsca by robic zamachy i kopać. Ja po tych mniej ruchliwych jego dniach miałam już USG i KTg i wszystko ok. Ale wiadomo, jak coś bardzo Cię niepokoi dla spokoju możesz sie skontaktować z gin.
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Inezz ja właśnie miałam przez cała ciaze spokojne noce, spalam jak zabita, teraz dopiero takie cyrki miałam pierwsza noc. Chyba to emocje, ze coraz bliżej siadają mi na głowę nawet w nocy
Dziewczyny jestem taka niecierpliwa, chciałabym już zobaczyć swojego synka, ze ten ostatni miesiac wydaje mi sie jak wiecznośćtez tak macie?
Kocur, pillow lubią tę wiadomość
-
haybeauti, aiwlys, Ancia77, Matylda36, kaaasiaczek_, lusia22, szczessciara, kotek27, Miriam, Marysia0312, Kocur, Paulina1986, MariaAntonina, Perełka, paula22, juicca, pillow, Lalita2710, ;oniqa, Klemens86 lubią tę wiadomość
-
moni_c, ale super minka Twojego synka. Zalotniś mały
kotek27 dla mnie cała ciąża trwa wieczoność ... z jednej strony chciałabym, żeby już moja córeczka była z nami, a z drugiej wiem, że powinna jeszcze chociaż kilka dni wytrzymać w brzuchu.
Marzę o tym, aby czas przyspieszyłkotek27 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Sla.S Śliczny!
Przypomniałaś mi, że muszę kupić wanienkę
Moni c Oczko przystojniaku!!
Kotek Bardzo bym chciała zobaczyć córcię, ale też chciałabym, żeby M był w tym czasie ze mną i jestem trochę rozdarta, bo nie wiem, czy Maleńka zechce wyjść na ten świat akurat wtedy, kiedy tata będzie na miejscu;)
Ogólnie, to ciąża mi się nie dłuży, tylko wręcz czas zasuwa jak dziki. I to zimą!Jakby to było lato, to pewnie po połówkowym ocknęłabym się na porodówce że już rodzę heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 12:11
-
nick nieaktualny
-
Moni c czarujący Twój synek od małego zalotnik
Haybeauti no zajęta na tym etapie ciąży zakupami jesteś to Ci leci, mi też leciało, ale teraz jak już praktycznie wszystko mam czas stoi w miejscu...
Matylda my na tym samym etapie ciąży jesteśmy, teraz patrze
Inezz, Ancia77 Wam zostało z dwa tygodnie to już prawie na mecie!