III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde a mnie od kilku dni nurtuje problem imienia ostatnio przyśniło mi się że urodziłam i imię Lily całkowicie nie pasowało nazwaliśmy córcię Zoja i teraz tak się zastanawiam nad tą Zoją hmmm Lily czy Zoja, Zoja czy Lily o to jest pytanie
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oniqa to czekamy zniecierpliwone
Dawaj znać jak tylko będziesz mogła
Wszystko będzie dobrze na pewnooo!!!
Ja chyba rzodkiewkę urodzę a nie chłopca:D Od kilku miesięcy każdego dnia pęczek lub dwa , juz nie ogarniam. Jak tylko widzę to się aż trzęsę, a jak brakuje w sklepie to zbiera mi się na płaczwtedy alternatywa czyli marchewa- byle solidnie chrupało
;oniqa, kotek27, kaaasiaczek_, juicca, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
:oniqa trzymamy kciuki za ciebie:) daj znać jak już będzie po i będziesz mogła
Miriam mi też Lily się bardziej podoba ale to wybór twój i twojego mężusia :)Jeśli mogę ci podpowiedzieć to poczekaj z tą decyzją aż mała się urodzi i wtedy będziesz wiedziała
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba jednak powinno pozostać to co wybraliśmy na początku jeszcze w poprzedniej ciąży teraz nie mieliśmy problemu z wyborem imienia dla dziewczynki po prostu Lily tak jak w poprzedniej ciąży byłą Lily dyskutowaliśmy jedynie nad imieniem dla chłopca i stanęło na Feliksie no coś tam mąż bąkną o Tosi ale szybko uznał że Lily zostaje a ja teraz zaczynam wymyślać ehhh Macie racje powinnam poczekać do porodu a nie wymyślaćc teraz to chyba od tego leżenia tak mi się miesza w głowie
-
oniqa TRZYMAMY KCIUKI!!! Za szybki bez komplikacji poród!!
Podziwiam Cie, że masz siłę nam relacjonować, ale to jest sposób!! JESTEŚMY Z TOBĄ!!! Wiedz o tym)) i czekamy na info!!
Miriam imię Lily ładniejsze,takie delikatne jak dla kobiety-ale to tylko moje zdanie
Miriam, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaybeauti wrote:Dziewuchy czy czytacie swoim maluchom bajki (oczywiście tym w brzuszku)? Ja swojemu synciowi czytam bajki i chyba słucha bo jest taka cisza a jak przestaje to zaczyna kopać. Najbardziej lubi wierszyki
i mała tez najbardziej lubi wiersze Brzechwy hehe po mamusi bo mamusia zna na pamięć je
często tez puszczam piosenki z akademi pana kleksa a to przecież wiersze Brzechwy
haybeauti lubi tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Dziewuchy czy czytacie swoim maluchom bajki (oczywiście tym w brzuszku)? Ja swojemu synciowi czytam bajki i chyba słucha bo jest taka cisza a jak przestaje to zaczyna kopać. Najbardziej lubi wierszyki
ja swojej puszczam kołysanki- jak jest za bardzo rozbrykana to się uspokajawięc chyba jej się podobają.
haybeauti lubi tę wiadomość