X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa jesteśy z Tobą :)trzymaj się ;)

;oniqa lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jak mi nie dobrze o do tego biegunke mam mam nadzieje ze to nie żaden Rota wirus :( macie jakoś dobry sposób ba biegunke ? I nudnosci wydaje mi sie ze zaraz zwymiotuje o losie umieram :(

• pillow Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIRIAM

elektrolity kup do picia, nie możesz sie odwodnić.
    Ponad to w szpitalu bedac w ciaży w25 tyg. na biegunke dostawałam:
    http://www.doz.pl/leki/p1132-Nifuroksazyd
    Jak jutro nie przejdzie zgłoś się do szpitala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 21:30

Miriam, pillow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wysyłam właśnie męża do apteki po elektrolity

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SPRZEDAM LAKTATOR LOVI PROTECT razem z muszlami laktacyjnymi AVENT-> 100 zł:

Laktator jest zadbany, do niego jest w idealnym stanie torebka na podróż z instrukcją, wszystkie zapasowe części, w tym silikonowa nakładka w kontaktcie z piersią, także jak nówkę będziecie miały. Do tego poradnik lakacyjny. Stan badzo dobry, wygodnie się odciąga mleko, nie boli. Zestaw jest kompletny. Do tego muszle laktacyjne Avent. POLECAM

0a5949dcec8366a2med.jpg

33e6a7e50dfa7ff1med.jpg

996bceb4fc7b82camed.jpg

bf7ba48e664b7d8emed.jpg

Myślę, że w kwestii zaufania co do rzetelności treści mojego ogłoszenia jak i sprawności wysyłki nikt już nie ma wątpliwości. Ostatnio sporo dziewczyn z Belly kupiło u mnie okazyjnie nosidła TULA i są zachwycone, z pewnością poręczą :)

magdalena lubi tę wiadomość

• blueberry Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki sam i polecam, bardzo fajny laktator :)

zfxga33.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Ciekawe jak tam ;oniqa ?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    myślałam że już maleństwo jest na świecie, a tu cisza. To w dalszym ciągu trzymam kciuki za oniqe, żeby córunia zechciała opuścić już brzuszek ;-)

;oniqa lubi tę wiadomość

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee fajna oferta, może któraś się skusi.
    Ja już laktator mam medeli, a muszle aventa właśnie. Spróbuj na tablicy.pl wystawic jeszcze.

Za mną druga z kolei ciężka noc, kręcę się z boku na bok nie mogłam spac. Do tego synek mało się ruszał, jakies zimne poty mnie oblewały. Masakra jakas. Teraz jest ok, ale znając życie będzie mi się chciało spac po południu. Do tego za oknem zima, a jeszcze muszę kupic parę drobiazgów.
    Ciężko jest funkcjonować w 9tym m-cu, ciągły nacisk na pęcherz ;(( jak tylko przekrocze próg mieszkania, bądź wsiąde do auta. echhh to ponarzekałam sobie ;P

A u oniqa cisza? Może już jej wywołują, lub samo się rozkręciło!!oby!
    Miriam biedna, mam nadzieję, że biegunka przeszła. Człowiek dba o siebie, a jeszcze się przyczepi jakieś chorubsko ;(

Miłego dnia!

Suzy Lee, ;oniqa lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czop odchodzi lekarz powiedzial ze czekamy a jak nic nie bedzie to jutro oxytocyna

pillow, haybeauti, lusia22, Perełka, kaaasiaczek_, juicca, Ancia77, Lalita2710, Effcia28, Suzy Lee lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wchodzę tu podczytać czy to już u Ciebie, a tu widzę niestety nie. :( Ale trzymam kciuki, żeby sytuacja się rozwinęła i oby Natalka była już dziś z Wami :)

U mnie noc całkiem, całkiem. Zaczynam się robić "mleczarnią". Jak miałam tak mało pokarmu, że Malutki musiał być dokarmiany tak teraz je z jednego cyca to z drugiego wycieka. :)
    I dziewczyny powiem Wam szczerze, że w ciąży każda z nas oczekuje tych narodzin Maleństwa, ale czasem już po brakuje tych kopniaków i czkawek. I też sądziłam, że dziecko scala - owszem.. po części.. Kiedy widzę jak M podchodzi do Mikołaja, aż mi się buzia sama uśmiecha. Tylko my już nie mamy tyle czasu dla siebie. Choćby żeby się wygodnie położyć i obejrzeć film. Mam nadzieje, że jak Malutki podrośnie i będzie miał wyregulowane cykle jedzenia i spania to troszkę się chociaż zmieni. Mimo wszystko dziecko jakoś wynagradza to wszystko tymi minkami, kwikami, łapaniem za palce itd. :)

lusia22, Perełka, pillow, paula22, kaaasiaczek_, juicca, Ancia77, haybeauti, ;oniqa, kotek27, magdalena lubią tę wiadomość

• moni_c Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s zawsze dziecię można położyć na łóżko i w trójkę obejrzycie film ;D
    My dziś idziemy na kontrolę słuchu, bo po urodzeniu w lewym uszku nie końca coś było ok. Mam nadzieję, ze teraz już wszystko dobrze :)

aiwlys lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.S!!1 O RANY PRZEGAPIŁAM KIEDY TY URODZIŁAŚ!! ostatnio wchodze tu raz na 3-4 dni... GRATULUJE... opisalas juz gdzies porod? JEstem ciekawa co u ciebie i jak wrażenia :) Super, ciesze sie, ż wszystko sie tym razem udało szczęśliwie i że jesteś szczęśliwa.

Dziecko i przeszkadza byc razem i scala w jednym :) taki paradoks. To tylko kwestia przestawienia sie na inny rodzaj bycia razem z mężem, ale wiem o czym mowisz.

aiwlys lubi tę wiadomość

• Perełka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oniqa, to trzymamy kciuki aby się rozkręciło:)

;oniqa lubi tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza noc to koszmar po prostu jakiś :( całą noc nie spałam prawie tylko łóżko wc wc łóżko i tak cały czas aż boje się wyjść do lekarza że mnie po drodze gdzieś coś złapie :( mam taka biegunkę że szok chyba nigdy tak nie miałam :( zastanawiam się gdzie iść czy do ginekologa, internisty czy po prostu na IP ? Dodadkowo tak mnie bolą ledzwie i spojenie łonowe że nie mogę leżzeć siedzieć nic nie moge :( a na brzuchu normalnie zakwasy mi się porobiły od spinania się brzucha :( ja chyba dziś umre :(

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, ja bym pojechała od razu na IP, w razie czego podłączą Ci jakąś kroplówkę, są lekarze różnych specjalności jakby co. Nie ma co ryzykować na tym etapie.

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja dziś zauważyłam na bieliźnie taki mleczny śluz , miała może któraś tak ? jest to powód do zmartwień ?

lusia22 lubi tę wiadomość

• Ancia77 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Oniqa no to dalej zaciskam kciuki&&&& Perełka Ty pewnie nastepna :) Milola , inezz dzieje sie coś u was? bo u mnie cisza brzuch tylko bardzo twardnieje ale bezbolesnie :) Moj mały dzis bardzo spokojny tylko sie przeciaga. Ja dzis miałam okropny sen az szkoda gadac

;oniqa lubi tę wiadomość

iv092n0amkzp6vtf.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam chwile czasu wiec tu napisze;)
    jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciuków;***
    porod byl wywolany bo malutka malo sie ruszla na ktg i slabe tetno

i w sobote wywolali porod mialam super polozna i dzieki niej urodzilam
    bo duzo pomogla bo tak porod by slabo postepowal. ale bolao okropnie pod
    koniec bo jednak tak sztucznie wymusic porod to calkiem inaczej niz
    miec swoje skurcze.ale cale szczescie ze wywolali bo byla owinieta na
    szyji pepowina ale wszytko ok i dostala 10punktow ale jak malutka mi polozyli to o wszystkim zapomnialam jest taka sliczna i kochana ladnie śpi i je;).
    opieke tez mialam super i karmimy piersia a tak sie obawialam.

szczessciara, Ewelina, Lula_w, Ancia77, pillow, haybeauti, ;oniqa, Iwo123, Paulina1986, juicca, Marysia0312, kaaasiaczek_, Lissa, Perełka, Matylda36, Kaja, Lalita2710, MagdaO, lusia22, inezz, Suzy Lee, magdalena, JEDRNA5 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 1131 1132 1133 1134 1135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ