III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam na necie, że brzuch w ciąży może ale nie musi się obniżyć. Jednym obniża się 2,3 tygodnie przed porodem, innym kobietą czasem dopiero kilka godzin przed porodem...
Na moje oko, to już mój maluch nie kopie wysoko nóżkami tylko pośrodku pępka a żeber. A główką w dół jest ułożony już o 6 miesiąca ciąży... -
nick nieaktualny
-
zaintrygowałyście mnie tymi cm w pasie;)
zmierzyłam- u mnie 112 cm
a tak to wygląda
i na dodatek się zważyłam...20 kg na plusie ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:53
Marysia0312, Kaja, juicca, Lalita2710, Miriam, kotek27, pillow, paula22, Lula_w, kaaasiaczek_, ;oniqa, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mąż też mówi, że wyglądam jakby mi ktoś brzuszek przykleił
tak, to iphon5s.dla mnie super. wahałam się trochę bo lubię i miałam duże smartphony, a ten jest mniejszy, ale po kilku miesiącach stwierdzam że to jego plus, bardzo intuicyjna obsługa, nie zacina się, robi fajne zdjęcia, super korzysta się na nim z internetu i już bym go nie zamieniła na nic innego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesciara kochana , usg nie zawsze dokładnie określa pamiary maluszka
Wszystko jest na pewno w najlepszym porządkuszczessciara lubi tę wiadomość
-
Szczęściara, u Moniki, która niedawno urodziła różnica wynosiła chyba tez 3 tygodnie a Natalka urodziła się zdrowa i wymiarowa, wiec nie stresuj się
szczessciara, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara nie martw się, usg to wcale takie dokładne badanie nie jest - wody płodowe często sprawiają że wynik zpomiaru jest zafałszowany.
Zreszta to chyba Moniqa która ostatnio urodziła też miała taki przypadek i co...córeczka urodziła się wymiarowa i zdrowa:)szczessciara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilola fajny ten Twój brzuszek
taka równa okraglutka piłeczka
Szczesciara usg to jest tak pi razy drzwi wiec sie tym die sugeruj
Marysia tez mam iPhone 5 od czerwca jestem mega zadowolona chociaż cieżko było mi die przestawić z xperi a przed nią miałam już pihona 3 to szczerze nie ma co porównywać 5 do 3 nie oddam go nikomu jedyny minus jest taki ze często muszę go ładować nawet 2 razy dziennie no ale często z internetu w nim korzystam wiec cos za cosMarysia0312, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już lepiej mi
Troche pobolewa jak na okres, ale niech boli, bo później jak nadejdzie czas na poród i wielki ból to się zgarbie z zaskoczenia
Ciastka, ok jak wszystkie na szprycowane chemią mniam)
Miriam chyba za szybko na poród, ale kto wie, żadna z nas nie wie kiedy urodzi
Powiem szczerze, nie spodziewałam się że końcówka ciąży będzie dla mnie taka. Nie mam ochoty już na nic, najchętniej siedziałabym wciąż w domu.
Idę się położyć.