III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
paula22 ale miałaś wizytę
ważne, że jesteś w domku no i że wiesz że w sumie jest ok.
Oniqa to długo trwało czekanie na szczęście, ale teraz masz wszystko wynagrodzone jak patrzysz na swoją kruszynkę - śliczna.
Lalita jaka cena za butelkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:24
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa no nareszcie!
Oficjalnie Ci mogę pogratulować ślicznej i zdrowej księżniczki
! Rośnijcie zdrowo
Ja Wam pokażę mojego potworka, który na ostatniej wizycie przybrał na wadze od wyjścia ze szpitala, ważył ok 3,100kg z teraz pięknie 3,550kg
Miriam, milola86, walabia, pillow, juicca, magdalena, kotek27, Matylda36, ;oniqa, Paulina1986, Iwo123, paula22, kaaasiaczek_, Marysia0312, Mati1980, Suzy Lee, Lalita2710, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikołaj cudowny;)
Natalka śliczna;)
dziewczyny ja sie zastanawiam jak urodze jak leże w łózku i mam takie zakwasy w dole brzucha,pochwy itd a wczoraj po chodzeniu w szpitalu wieczorem mialam takie, że z ruszaniem się były łzy w oczach...aiwlys, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
07.02.2014 o godzinie 16:58 przyszła na świat Karina:) 3800, 59 cm, 10 pk. Poród był bardzo ciężki- ale udało się siłami natury. Trwał 11 godzin, a półtorek godziny były skurcze parte ( bo Mała źle się wstawiłą w kanał i nie mogła zejść). W końcu wyciśnięto mi ją, a już chcieli zastosować próżniociąg, ale się obyło. Poród przeżyłam bardzo mocno i w drugiej dobie straciłam pokarm. W szpitalu starałam się odyzksać, ale nie uniknęłam odkarmiania glukozą i butlą. Teraz walczę i laktację i myślę, że jestem na dobrej drodzę. Przepraszam, ze nie pisałam, ale nie byłam w stanie wstać z łóżka przez dobę. Ale jestem od wczoraj w domu i jest o niebo lepiej:) Mała jest prześliczna. Na pewno umieszczę zdjęcie, ale musimy się jeszcze poznać i z laktacją powalczyć, bo niestety nei najada się z mojej piersi i często płaczę. Ale neidługo wam ją przedstawię
Nawet nie próbuję teraz nadrobić czytania poprzedinch wiadomosci- zapewne dzieczyny też urodziły i szczerze gratuluję
Moment kiedy kładę ciepłe dzieciątko na naszych piersiach jest najpiekniejszym momentem w życiu.doris85, kotek27, paula22, kaaasiaczek_, Marysia0312, Bea_tina, Paulina1986, aiwlys, pillow, Kaja, walabia, haybeauti, Miriam, Suzy Lee, Tusia84, Lula_w, magdalena, Effcia28, ;oniqa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Paula dasz radę, powoli się ruszaj, na pewno maluszek po urodzeniu doda Ci sił, i z pomocą bliskich dasz radę!!
A to pokój naszego maluszka:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15061541cda70033.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:17
milola86, pillow, paula22, Suzy Lee, Lalita2710, aphrodita, magdalena, kaaasiaczek_, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja już po wizycie.Troszke czuję się niedopieszczona bobyłam w zastępstwie u innego lekarza. Nie zrobił mi USG
KTG wyszło prawidłowo - bez skurczy , badanie ginekologiczne też ok - szyjka krótka i rozwarcie nadal na 1cm ale się nie powiększa.
Duphaston (8ostatnich tabletek mam zjeść i już koniec
Aspargin też zmniejszyć dawkę i w przyszlym tygodniu odstawić zupełnie.
No i najważniejsze:) jeszcze tydzień i powiedział ,że moge rodzić
Powoli moge coraz więcej chodzić.
Super!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:21
kotek27, milola86, pillow, paula22, haybeauti, magdalena lubią tę wiadomość
-
Marysia najważniejsze, że ktg prawidłowy zapis. Możesz spać spokojnie, tygodnie mijają tak szybko
))
Ja ktg mam dwa razy w tygodniu, i mam obserwować ruchy dziecka-to jest najbardziej stresujące ;/
Wasze maluchy buszują w brzuchu ostro? Bo mój to tylko się wypina i przekręca, obraca... -
nick nieaktualnyNo własnie mi też powiedział dziś,że mam ruchy obserwować - a to tak stresuje jak mały śpi ,dziś w nocy to nawet specjalnie brzuszkiem ruszałam tylko żeby dał oznakę życia.
Czasami ma dni że się ładnie rusza a innego dnia jest tak leniwy że muszę wpatrywać się w brzuszek i czekać za ruchem.