III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kotek, nie wiem kiedy moja córcia się namyśli
uparta po tatusiu
prosimy ją oboje żeby już się pokazała, cała rodzina, znajomi wciąz dopytują czy już rodzę, a ona nic!kotek27 lubi tę wiadomość
-
Paula w aptece nie, kupowałam na allegro dużą ilość pierdół, i facet miał fartuchy do szpitala za 3,50, a że koszt przesyłki jeden to grzechem było nie dorzucić. W aptece też dostaniesz na pewno.
Milola, Ninka chce pokazać, kto tu rządziWierzę, że się wszyscy dopytują Ciebie na tym etapie, mnie dopytują na razie jak się czuje uff za 1,5 tygodnia czy rodzę się zaczną pytania ;/
paula22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kotek27 ja na początku ciąży miałam sny erotyczne to były sny he he
paula22 ostatnio naoglądałam się w necie porodów i tez mi się śnił poród Olka pewnie to podświadomość.
marusia ale drogi ten fartuch u Ciebie w szpitalu szok. muszę dopytać jak to u mnie jest nie pomyślałam w ogóle o tym, żeby mężusia ubraćwiem, że kanapki ma mieć naszykowane, żeby nie padł jak poród będzie się przedłużał
kotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Marysia coraz bliżej terminu kto wie
Trzeba się bacznie obserwować.
Mnie wczoraj bóle okresowe męczyły z 40 minut, też już miałam cykora. Zostały mi niecałe dwa tygodnie do porodu, czasem mnie to przeraża, i jestem ciekawa jak to będzieCo los przygotował dla mnie...
-
Ależ to oczekiwanie jest fascynujące!
Mi się śniło ostatnio, że urodziłam szczurka. Pokazałam go mężowi i wspólnie stwierdziliśmy, że "trzeba będzie go pokochać, trudno". A jak zobaczyłam jego przednie zęby to pomyślałam: "najtrudniejsze bedzie karmienie piersią..."
W tych naszych głowach siedzi wiele ciekawych wersji porodu
BiB, kotek27, Miriam, nutka, Makcza, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Witam
byłam wczoraj na ktg zapis prawidłowy
wieczorem zaczął mnie boleć brzuch tak okresowo prawie całą noc był twardy jak skała a w nocy bolał mnie tak jakby mi go ktoś skopał nie mogłam nawet usiąść
Ja już bym chciała być po wszystkim ale pewnie nic wcześniej nie urodzę
Powiedzcie mi czy wiecie coś na temat dziewczyn które są wpisane na listę a nie udzielają się tutaj ?kotek27 lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Paula fajne masz sny :)Dużo o tym myślisz i dlatego. Też wciąż myślę jak to będzie, ale nic takiego mi się nie śni. Ostatnio w ogóle nie miewam snów, spie jak kamień. Kiedyś w połowie ciąży miałam wciąż sny erotyczne hehe to dopiero było dziwne.
ja w całej ciązy mam po 2-3sny co noc;/ czasami jak z horrorukotek27 lubi tę wiadomość
-
walabia wrote:Ależ to oczekiwanie jest fascynujące!
Mi się śniło ostatnio, że urodziłam szczurka. Pokazałam go mężowi i wspólnie stwierdziliśmy, że "trzeba będzie go pokochać, trudno". A jak zobaczyłam jego przednie zęby to pomyślałam: "najtrudniejsze bedzie karmienie piersią..."
W tych naszych głowach siedzi wiele ciekawych wersji porodu
Padłam xdkotek27 lubi tę wiadomość
-
Oj tak Kotek marzę o tym znów;)) Ale na spokojnie;))
Milola , ja tak jak Ewelina napisała ja też nie miałam siły już rodzić mówiłam głupoty po 3 nocach nie przespanych ,też błagałam o wyjęcie syna ,powiedziałam niech go wyjmą choćby kleszczami ,próżno ciągiem bo też już nie miałam siły przeć ,ale pan dr pomógł wyciś mi go przez brzuch i wyszedł...
Jak tracisz siły to marzysz tylko o tym żeby dziecko wyszło ,żeby nic mu nie było...
Czasem nie ma wyboru.. Ale się nie martw będzie dobrze jeszcze pare dni dzieli cię od największego cudu jakim jest nowe życie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 18:01
Miriam, kotek27, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny