III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
12 to termin z usg i kalendarza ovufriend i z moich wyliczeń, bo wiem kiedy miałam owulację, 15-02 to z miesiączki;) przestawiłam sobie suwaczek na drugi termin, żeby łatwiej mi się czekało
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
walabia wrote:Ależ to oczekiwanie jest fascynujące!
Mi się śniło ostatnio, że urodziłam szczurka. Pokazałam go mężowi i wspólnie stwierdziliśmy, że "trzeba będzie go pokochać, trudno". A jak zobaczyłam jego przednie zęby to pomyślałam: "najtrudniejsze bedzie karmienie piersią..."
Walabia, wzruszyło mnie Wasze pogodzenie się z losem i zdroworozsądkowe podejście do tematu...
-
walabia wrote:Wszystkie śpią albo pieką ciasta
Mam ambitny plan zacząć pakować walizkę do szpitala. Wy to już pewnie od dawna gotowe?
Ja dopiero zamówiłam jedną koszulę do karmienia. Rzeczy higieniczne mam zamiar zamówić w aptece gemini, ale dopiero jak skończę SR. No i nie mam... torby! Mamy w domu tylko plecaki -
nick nieaktualny
-
Sen ze szczurkiem bije wszystko na głowę
Miriam, jesteś niemożliwa z ta torba, na ale: przezorny,zawsze ubezpieczony;)
A ja moje drogie panie jestem u fryzjera;) zrobię się na bóstwo, żeby na porodówce zrobić furorępillow, paula22, juicca, NataliaK, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis mialam dziwny sen, bylam na porodówce nie mialam sily przec i macalam w kroczu glowke dziecka, w końcu je urodzilam polozyli mi cieplego malucha na brzuchu i ja umarlam wtedy. Obudzilam sie i bylam zlana potem szczególnie,na piersiach i brzuchu.
Pewnie,im bliżej porodu tym takich snów będziemy mialy wiecej.
Ja planuje pakowania w przyszlym tygodniu, powinnam mieć wszystko juz oprócz laktatora. Z niewydolna szyjka mam zagrożenie wcześniejszym porodem wiec dla spokojnego sumienia wole te walize mieć w pogotowiu.
Miriam tez licze,na 37 tc, ale z,każdym kolejnym dniem jestem spokojniejsza o Małą, to nie są juz te nerwy co w 24tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I witam sie
u nas ok malutka zdrowa ładnie je i śpi oby tak dalej
a tu fotki
http://iv.pl/images/46177499148965764061.jpg
http://iv.pl/images/40525538829586353850.jpgmilola86, kaaasiaczek_, pillow, Miriam, szczessciara, kotek27, juicca, Marysia0312, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Effcia na porodówce z 4cm rozwarciem
już nawet marcówki puszczam przodem...;)blokuję tylko listę ehh...może jutro?
kotek27, magdalena lubią tę wiadomość