III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaybeauti wrote:ja również się witam.
Trzymajcie za mnie kciuki a raczej za moją szyjkę Dziś mam wizytę u lekarza i po wczorajszych bólach brzucha strasznie się denerwuje.
tym bardziej, że troche muszę podokupować rzeczy dla małego, łóżko nie gotowe a wózek zamówiony i już powinien być a go nie ma
Trzymam kciuki mocno
Co do wózka napewno dojedzie
A zakupy dasz radę
Wczoraj nacxytalam sie o waszych bólach brzucha u dziś tez mnie boli nie wiem czy to podświadomośc czy serio boli
Do tego trafiłam na straszny artykol o bardzo rzadkiej chorobie nie wykrywalbej na usg i miałam koszmary w nocy wrrr -
haybeauti niczym się nie przejmuj:) Zakupy zawsze można zrobić przez internet:) A wózek jeśli już jest zamówiony, to na pewno przyjdzie!
I trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę!
Miriam! Masz kopa za czytanie pierdół(nie dosłownie)! Weź dziewczyno nic nie czytaj, bo wiedza zabija! I dodatkowo Cię tylko stresuje!! Jak to Martynika raz pisała" Jej lekarka w wieku 42 lat zaszła w ciążę, a jako, że jest lekarzem od chorób genetycznych, to wymyślała najróżniejsze choroby u swojego dziecka!" Nie ma co świrować, teraz czytaj party i pudelka a nie nowinki!!!! -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewuchy jak wrócę z wizyty to się odezwę (pewno około 19).
Miriam masz zakaz czytania! tylko same pozytywne rzeczy
A tymi bólami to się nie przejmuj ja też jak tylko ktoś do mnie przyjdzie i mówi że u niego w rodzinie ktoś przeziębiony jest to mnie już gardło boli heheMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO a ja właśnie dostałam info ze kolejna koleżanka z terminem na 10 urodziła w nocy hehe miałam pierwsza termin na 1 kwietnia
A tu już koleżanki z 14 i 10 sie rozpakowaly a ja nadal w dwupaku z czego sie bardzo cieszę jakoś mam takie uczucie ze jednak powinnam do terminu dotrwac to chyba strach przed porodem bo niby dziś już ciaza donoszona i do terminu 22 dni
Chociaż z jednej strony porod przed terminem mniejszy ból bo dxiwcko mniejsze ale jednak wole rodzic w terminie -
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Miriam najwyzej w domku urodzisz, a co:-) taki zarcik;)
Haybeauti czekam na info! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka...
Pokaze wam kącik mojego juniora.. czekam jeszcze na komode i pokój bedzie gotowy...na 100% najgorsze ze ta komoda to moja reczna robota ale z racji ciazy to moj N musi mi ja smarnąć na biało i tak czekam moze na porodówce bede wykanczała bo jak narazie to ma full innych spraw, a ja juz bym temat dawno ogarneła ale nie bede z farbami latała.. jedną zrobiłam i teraz czekam na to kiedy zrobie 2???????????
Wiec chyba zabiorę sprzet pt. wałek i pizgne** w łeb by dokonczyć pokój.I jak tu na faceta wpłynąć????
łóżeczko ma około 30 lat, fotel tez jest wiekowy około 30 lat z tym ,że zrobiłam nowe bielone oparcia ..no i czekam na komdę!!!!!!!!!!!
a kosz Mojżesza idzie do sypialni
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:40
Miriam, Nusiaa, Kaja, Matylda36, magdalena, Lalita2710 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:A dlaczego miało by nie być ?
Bo z reguły maluchy ladują w łóżku z rodzicami.. hee skad to znam ..a ja chce by miał swoj pokój i tam spedzał czas..ale zapewne jak z 2 poprzednich bedzie tak: ze spanie w łóżku na koncu wyeksmituje ojca albo do salonu albo na ten fotel..hee
przerabiałam juz rozne opcje a i tak na koncu było jak pisze wyzej, tym bardziej jak sie karmi piersią..
No ale nie ma reguły.. maluchy sie tak szybko uczą, nie spostrzeżesz sie a on będzie rządził..nawet twoim snem..
lece po niunke bo konczy własnie dzis o 13..
pa kochane i przy tak sprzyjających okolicznościach przyrody czekamy na nowe maluszki..
U mnie dziś taka pogoda ,wiosennie jak nic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 13:34
Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Miriam właśnie też dopiero teraz zauważyłam ,że już 37 tydz. oczywiscie i ja Ci gratuluję i czekam na wieści ale nie spiesz się za bardzo :* ;p
MariaAntonina- Bardzo ładny pokoik
heybeauti - to czekam do 19 na wiesci .
Ja mam wizytę jutro o 18 i już się nie mogę doczekaćMiriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde a ja miałam sie wziąć za ogarniecie mieszkania bo focha na Czarka przez weekend miałam i nic nie zrobiliśmy a ja jakoś zebrać sie nie moge
Pranie nastawione to chop na piłkę i za tel i belly poczytalam i poszłam pościel wynieść do ogorodka wyniesiona to chop na piłkę i za tel na belly i tak na raty robię zamiast dupę spiac i ogarnąć nawet włączyłam Czesława zeby tv nie zamulalo mnie ale to chyba za spokojna muzyka zawsze jak nie miałam weny do sprzątania to puszczalam rammshtaina lub slipknota ale kurde odkąd jestem w ciazy boje sie ze mała wystrasze kurde może jakieś hey czy ona bedzie dobre
Czarek sie przez tel śmieje żebym polo tv włączyła to mi adrenalina skończy i napewno posprzątam