III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia to trzymam kciuki za wizytę jutro ej ej nie wysyłajcie mnie na porodowke ja sie nigdzie nie wybieram do 1 kwietnia niech mała ładnie siedzi w brzuchu do terminu
Jak już sie chwalimy pogoda to i ja wrzucam pogodę u mnie w alcatraz czyli na moim pięknym osiedlu gdzie jest jeden spacerniak i do okoła pola i do cywilizacji 2 km
Kaja, MariaAntonina, Nusiaa, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Miriam też bym dodała focie ,ale moj sprzęt lipny i mi tu error wyświetla ...
Ale pogodę piękna mamy widzę wszędzie na Mazurach ,w Gorach ,Stolicy ,Sopot tez sloneczny bo byłam dzis no Kaszuby tez sloneczne !!!!!
ty akcentem znikam w garyMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dziś ruskie pierogi wcinaliśmy na obiad - dostaliśmy paczkę zamrożoną od teściów:)
Pogoda rzeczywiście piękna, stałam 2h przy desce do prasowania a teraz to już nawet siły na pakowanie nie mam> Mąż krzyczy, że dziś ostateczny termin mi daje na spakowanie walizki szpitalnej!Bea_tina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia po pierwsze zazdroszcze pierogow!! Nigdy nie moge sie zebrac zeby zrobic, a zjadlabym z wielka ochotad)
Po drugie, dobrze jak spakujesz torbe, niestety maz ma racje;)
Ja po obiadku, dzis łatwy, bo bolonski garnek;) ale raz na pol roku czemu nie;)
Ostatnio w zwiazku z problemem na pomysly obiadowe, siadamy z małżem i wymyślamy na caly tydzien. Miałam już dość samo wymyślania, a powiem szczerze, ze małż ma nawet fajne pomysły;) -
to ja dziś miałam na obiad kluski sląskie kotleta z fileta z kurczaka i kapustkę , a ostatnio żurek śląski gotowany na boczku z jajkiem i z ziemniaki za skwarkami mmmmmm... a teraz nie mam pomysłu
-
nick nieaktualny