III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Oj na Mazury to bym pojechała albo w góry oj oj oj pomarzyć moge
pojedziemy spokojnie bomble podrosna i można szaleć chodź mój bedzie już w sierpniu podróżował i oby grzeczny był i zdrowy!!!Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miriam gratuluje donoszonej ciazy:-) ale niw wyganiam Cie na porodowke. walabia no torba gotowa. beatina brzusio super! moja polozna ze sr urodzila 3-czki no mowila, ze to jest wyzwanie ale sluchajcie wykarmila ich piersia, do 6 m-cy tylko cyc.
no pogoda dzis rozpieszczala cala polske.Miriam lubi tę wiadomość
-
magdalena wrote:miriam gratuluje donoszonej ciazy:-) ale niw wyganiam Cie na porodowke. walabia no torba gotowa. beatina brzusio super! moja polozna ze sr urodzila 3-czki no mowila, ze to jest wyzwanie ale sluchajcie wykarmila ich piersia, do 6 m-cy tylko cyc.
no pogoda dzis rozpieszczala cala polske.
Duze wyzwanie wykarmic 3-czki piersia i gratuluje jej bardzo ,ze dala rade
Torbe mialam tez pakowac w tym tyg ale nie wiem czy dojdzie to do skutku ;pmagdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, zastanawiam sie czy zadzwonic i umowic sie z polozna srodowiskowa jakos teraz. Planowalam zadzwonic ok 30 tygodnia, ale czy tak bardzo faktycznie potrzebuje takiego spotkania? No nie wiem.
Miriam to chyba najszybciej spakowala walizke! Ja planuje moze w kwietniu, jak juz bede kupowac wszystko itp;) -
Bea_tina wrote:Kurcze, zastanawiam sie czy zadzwonic i umowic sie z polozna srodowiskowa jakos teraz. Planowalam zadzwonic ok 30 tygodnia, ale czy tak bardzo faktycznie potrzebuje takiego spotkania? No nie wiem.
Miriam to chyba najszybciej spakowala walizke! Ja planuje moze w kwietniu, jak juz bede kupowac wszystko itp;)
no ja tak samo w kwietniu będę sie pakowała bo z zakupami jeszcze daleko , ale sie na luzie zdarzy hehehe chyba