III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ten czas leci nie mam czasu nawet tu zaglądać Miriam, juicca już na ostatniej prostej!
Miriam co z tym imieniem? :>
Marysiu przystojniak
Mój Mikołaj Pączuś prawie 5 kg już ma i 62 cm. Rośnie jak na drożdżach.szczessciara, Marysia0312, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jak na razie nie mam siary
Karolina u nas na marcówkach niektóre dziewczyny (obecnie już mamusie tulace swoje pociechy) miały rozwarcie od któregos tam tygodnia i donosiły swoje maluszki -
Hejka kobietki..wczoraj narobilam racuchow i tak mnie w przełyku paliło, ze mogłabym gasnica gasić ta zgagę.Masakra...w tej ciąży to chyba wszystkie objawy mnie dopadły.
Mało tego mylam auto i tak sobie myślałam szekszu niet a resztę nadrabiam na Full.a później wieczorem zdycham,
Nie wspomnę o kości ogonowej, boli jakby mnie ktoś kijem okladal. To jakas porażka tyłek przytył a kość nie.hee
Miriam a jak u ciebie .lekarz pozwolił na serducha ??
Życzę miłego słonecznego dzionka..
Pozdrawiam nowe dziewczyny .Miriam, juicca, Limerikowo lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Ja wróciłam z wizyty, niestety synuś dalej ułożony miednicowo i Pan doktor powiedział, że szans na samoistne przekręcenie nie ma tak więc będziemy próbowali obrotu zewnętrznego ale to musi być donoszona ciąża czyli dopiero po skończonym 38 tygodniu czyli w moim przypadku po 22 marca no a jak się nie uda to cc. Tymek waży 2900 i jest zdrowy i to najważniejsze chociaż wizja cc mnie strasznie dołuje to dla bezpieczeństwa maluszka przeżyje i to jak będzie trzeba:)
Co do siary też jeszcze jej nie doświadczyłam.Miriam, Kaja, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
W dniu 10.03.14 urodził się mój synek Alex
waży 3270 g mierzy 53 cm i jest słodziasny
olala81, MariaAntonina, Makcza, Miriam, Nusiaa, Bea_tina, Kaja, fizjo, kaja1991, juicca, saszka, haybeauti, walabia, Limerikowo, Lissa, kotek27 lubią tę wiadomość