III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ten czas leci nie mam czasu nawet tu zaglądać
Miriam, juicca już na ostatniej prostej! 
Miriam co z tym imieniem? :>
Marysiu przystojniak
Mój Mikołaj Pączuś prawie 5 kg już ma i 62 cm. Rośnie jak na drożdżach.
szczessciara, Marysia0312, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jak na razie nie mam siary
Karolina u nas na marcówkach niektóre dziewczyny (obecnie już mamusie tulace swoje pociechy) miały rozwarcie od któregos tam tygodnia i donosiły swoje maluszki
-
Hejka kobietki..wczoraj narobilam racuchow i tak mnie w przełyku paliło, ze mogłabym gasnica gasić ta zgagę.Masakra...w tej ciąży to chyba wszystkie objawy mnie dopadły.

Mało tego mylam auto i tak sobie myślałam szekszu niet a resztę nadrabiam na Full.a później wieczorem zdycham,
Nie wspomnę o kości ogonowej, boli jakby mnie ktoś kijem okladal. To jakas porażka tyłek przytył a kość nie.hee
Miriam a jak u ciebie .lekarz pozwolił na serducha ??
Życzę miłego słonecznego dzionka..
Pozdrawiam nowe dziewczyny .
Miriam, juicca, Limerikowo lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Ja wróciłam z wizyty, niestety synuś dalej ułożony miednicowo i Pan doktor powiedział, że szans na samoistne przekręcenie nie ma tak więc będziemy próbowali obrotu zewnętrznego ale to musi być donoszona ciąża czyli dopiero po skończonym 38 tygodniu czyli w moim przypadku po 22 marca no a jak się nie uda to cc. Tymek waży 2900 i jest zdrowy i to najważniejsze chociaż wizja cc mnie strasznie dołuje to dla bezpieczeństwa maluszka przeżyje i to jak będzie trzeba:)
Co do siary też jeszcze jej nie doświadczyłam.
Miriam, Kaja, Limerikowo lubią tę wiadomość

-
W dniu 10.03.14 urodził się mój synek Alex

waży 3270 g mierzy 53 cm i jest słodziasny
olala81, MariaAntonina, Makcza, Miriam, Nusiaa, Bea_tina, Kaja, fizjo, kaja1991, juicca, saszka, haybeauti, walabia, Limerikowo, Lissa, kotek27 lubią tę wiadomość