III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMariaAntonina pozwolenie mam od wtorku ale jakoś zabrać sie nie możemy hehe jakoś tak dziwnie z tym brzuchem hahah czekamy jeszcze na wizytę we wtorek loże po niej sie jakoś zbierzemy ale póki co nie wiemy jak sie do tego zabrać i jest wiecej śmiechu niz czego kolwiek innego
MariaAntonina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:mam pytanie- czy któraś z Was miała poniżej 30 tyg rozwarcie na jeden palec?
Karolina, żebyś się nie czuła olana - ja nie miałam rozwarcia i przed 30 tygodniem żadna z kwietniówek chyba też nie. Kilka leży z powodu skracającej się szyjki. -
nick nieaktualny
-
Miriam nasze pierwsze serduchowanie tez było dziwne ja sie czułam jakbym pierwszy raz to robiła hahaha
Sylvia duzo zdrówka dla Was
Szczęściara a może Ci się tak organizm oczyszcza przed porodem ?Miriam, Bea_tina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko jak ten czas szybko leci
A mi już drugi dzień sie śnią takie głupoty i tak sie wk*** przez sen ze szok wczoraj np śniło mi sie ze teściowie przyjechali i remontowali nam dom po swojemu poprostu okropnosc ile ja przez ten sen sie o wrzeszczalalam obrazalam itp a dziś znów Czarek przez sen z kolegami mnie irytowal i latalam po mieszkaniu z tluczkuem do mięsa za mili skąd mi sie to bierze a obudziłam sie zła jak osaLissa, Kaja, saszka, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Duzo szczescia i zdrowia dla coreczki Matylda !!!
Miriam, ja o swoich snach nie chce nawet wspominac ! Smieje sie ze moglabym ciekawy film sensacyjno - science fiction-erotyczny nagrac
No nic podczytalam sobie ide paczke od mamy odebrac ( alez jestem podekscytowana , tyle rzeczy dla maluszka przyszlo ) i do pracy buuuuuuuuu .Matylda36 lubi tę wiadomość