III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje się
kurcze od rana nie zaglądałam a tu tyle nowości
Walabia wiedziałam, że będzie oki
Aphfrodia trzymam kciuki
Lusia wytrzymaj! jeszcze nam tydzień został damy radę. Zobaczysz jeszcze będziemy skakać po chłopach i po piłce żeby urodzić hehe
MYŚLICIE, ŻE MOGE SOBIE POZWOLIĆ NA CHEESBURGERA (NO MOŻE 2)Z FRYTKAMI I LODAMI?Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dobre wkładki laktacyjne Lansinoh.
Tutaj możecie dostać darmowe próbki:
http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/192-wkladki-laktacyjne-za-darmo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:58
Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:
MYŚLICIE, ŻE MOGE SOBIE POZWOLIĆ NA CHEESBURGERA (NO MOŻE 2)Z FRYTKAMI I LODAMI?
A czemu nie ?
Korzystaj póki jeszcze możesz !
Potem już tylko gotowane mięso, gotowana marchewka i ryż, no i lekki rosół
Po 3 miesiącach takiej diety zjadłabym konia z kopytami. Aczkolwiek pomimo takiej diety , waga w cale a w cale nie leciała w dół -
иιєиσямαℓиα wrote:A czemu nie ?
Korzystaj póki jeszcze możesz !
Potem już tylko gotowane mięso, gotowana marchewka i ryż, no i lekki rosół
Po 3 miesiącach takiej diety zjadłabym konia z kopytami. Aczkolwiek pomimo takiej diety , waga w cale a w cale nie leciała w dół
Gdyby nie + 25 kg to pewno nie miałabym oporów hehe
ale masz rację co tam później naewt nie będzie takiej opcji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tu dziewczyny w 3 trymestrze to chociaż prawdę piszą ile przybrały, bo kogo się człowiek nie zapyta to ''a w ciąży to przytyłam 4,5,6 kg =_='' tak tak, bo w ciązy się podobno nie tyje się wcaleeee
ja mam +12 i dopiero teraz w III trymestrze( a właściwie jak przeszłam na zwolnienie 2 tyg temu to mi się poodmieniało) odechciało mi się jeść całej lodówki włącznie z zamrażalnikiem wszystkim co się rusza = )
Swoją drogą Miriam, nie było mnie tu kilka dni i zaskoczona jestem że jesteś jeszcze w dwupakuModelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:No tu dziewczyny w 3 trymestrze to chociaż prawdę piszą ile przybrały, bo kogo się człowiek nie zapyta to ''a w ciąży to przytyłam 4,5,6 kg =_='' tak tak, bo w ciązy się podobno nie tyje się wcaleeee
ja mam +12 i dopiero teraz w III trymestrze( a właściwie jak przeszłam na zwolnienie 2 tyg temu to mi się poodmieniało) odechciało mi się jeść całej lodówki włącznie z zamrażalnikiem wszystkim co się rusza = )
Swoją drogą Miriam, nie było mnie tu kilka dni i zaskoczona jestem że jesteś jeszcze w dwupakuNataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:No kurde termin mam na 1 kwietnia ale uwiez mi na słowo ze robię wszystko zeby sie rozpakowac przed 28 właśnie skończyłam pasować podłogę na 4 łapach i lykam kolejna tabletkę z lisci malin ale póki co cisza
-
nick nieaktualnyA co mam ukrywać ile przytylam kurde w ciazy jestem to tyje i jem ile wejdzie chociaż osobiście znam dziewczynę która w ciazy przytyla 4 kg najpierw schudla chyba 5 kg a przytyla 9 wiec tak naprawdę 4 kg z początkowej wagi ale ona wpadła w gimnazjum i ukrywała ciążę do 8 miesiąca przed rodzicami wiec mało jadła
A tak to dziewczyny średnio po ok 20 kg tyja tak mowia przynajmniej moje koleżanki tylko ja taki wieloryb prawie 30 haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Weronika skacze kąpiele biorę a z sexem cieżko mąż sie boi chociaż dziś obiecał ze cos bedzie ja w 28 tyg miałam 20 kg na plusie wiec ty Weronika mało przytylas
chyba normalnie przytyłam, teraz dowalę w ostatnich 2 miesiącach )
ale to fakt, tak jak Natalia mówi u nas przeważnie piszą, że 4, 5 do 8 kg. Dlatego czułam się jak wieloryb wiedząc, że ja ponad 10 ale jest mi z tym dobrze, po ciązy się zgubi, przecież nie objadam się fastfoodami, jem zdrowo i tyję zdrowo hehemagdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam, tak tak urodzinki teściowej, trzeba się odgonić od tej daty hahaha
Weronika, nieee, nie śledziłam, tylko dziś przeleciałam kilka stron i miałam dość tyle naklepałyście
Mój lekarz powiedział że ja tyje standardowo, i stwierdził że kobiety jak to kobiety, utyją po 20-30 kg w ciązy ale do tego większość się nie przyznaje, bo przecież to nie ładnie tak mówić prawdę podobno taka zależność
Też mam jedną znajomą która w ciąży nie przytyła nawet 1 kg ale to z powodu nowotworu i nadczynności tarczycy.
Co do zdrowego khm 'jedzenia' to dziś wypiłam cole cherry pierwszy raz od początku ciąży, jeeeeeeeezu ona mi smakowała tak jakbym piła jakąś ambrozje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:11
weronikabp, haybeauti, Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
U mnie z tym sexem to jak lekarz powiedział, że mamy zakaz to się mąż nawet ucieszył. Bo on do tych sportów kibica nie potrzebuje. Fakt trochę się mały wiercił no ale bez przesady. A teraz szlabanik. I coś czuje że do porodu tak będzie. potem 6 tygodni, echhhhh nie wiem czy ja pamiętam co do czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:17
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli to znaczy że tylko ja i Miriam mamy mężów którzy boją się że uszkodzą przez główki dzieci?!
No nieeee... dobrze, że chociaż Ty jesteś Miriam, nie czuje się samotna
Haybeauti jak ja dziś zobaczyłam cole cherry to się tak zaśliniłam że masakra hahaha ciocia ze mnie tak się śmiała, podobno wytrzeszczu dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:18
haybeauti, Miriam, Elle, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Czyli to znaczy że tylko ja i Miriam mamy mężów którzy boją się że uszkodzą przez główki dzieci?!
No nieeee... dobrze, że chociaż Ty jesteś Miriam, nie czuje się samotna
Haybeauti jak ja dziś zobaczyłam cole cherry to się tak zaśliniłam że masakra hahaha ciocia ze mnie tak się śmiała, podobno wytrzeszczu dostałamNataliaK, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Natalia mnie nie czyta i zaraz się na nią obrażę, przecież dopiero co wyżej odpisałam Miriam, że moj też się boi tak jak jej ) więc nie tylko Wasi mają cykora
O masz! no nie doczytałam czyli jesteśmy w trójkę na polu bitwy o z mężami...Miriam, Modelka lubią tę wiadomość