Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna czymaj sie i duzo wypoczywaj ja tez miałam rozpulchniona szyjke,a teraz gin juz nawet nie wspomina długość szyjki mam 23 mm

bontbhr.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się :)
    kurcze od rana nie zaglądałam a tu tyle nowości

Walabia wiedziałam, że będzie oki

Aphfrodia trzymam kciuki :)

Lusia wytrzymaj! jeszcze nam tydzień został :) damy radę. Zobaczysz jeszcze będziemy skakać po chłopach i po piłce żeby urodzić hehe ;)

MYŚLICIE, ŻE MOGE SOBIE POZWOLIĆ NA CHEESBURGERA (NO MOŻE 2)Z FRYTKAMI I LODAMI?

Lalita2710 lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo dobre wkładki laktacyjne Lansinoh.
    Tutaj możecie dostać darmowe próbki:

http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/192-wkladki-laktacyjne-za-darmo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:58

Miriam, magdalena lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:

MYŚLICIE, ŻE MOGE SOBIE POZWOLIĆ NA CHEESBURGERA (NO MOŻE 2)Z FRYTKAMI I LODAMI?

A czemu nie :)?
    Korzystaj póki jeszcze możesz :)!
    Potem już tylko gotowane mięso, gotowana marchewka i ryż, no i lekki rosół :P
    Po 3 miesiącach takiej diety zjadłabym konia z kopytami. Aczkolwiek pomimo takiej diety , waga w cale a w cale nie leciała w dół :(

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna będzie dobrze !!!!!! MUSI BYĆ!!!!

Niesforna lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    A czemu nie :)?
    Korzystaj póki jeszcze możesz :)!
    Potem już tylko gotowane mięso, gotowana marchewka i ryż, no i lekki rosół :P
    Po 3 miesiącach takiej diety zjadłabym konia z kopytami. Aczkolwiek pomimo takiej diety , waga w cale a w cale nie leciała w dół :(

Gdyby nie + 25 kg to pewno nie miałabym oporów hehe ;)
    ale masz rację co tam później naewt nie będzie takiej opcji

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam mimo 29 kg na plusie jem ile wlezie dzień bez czekolady to dzień stracony :)

Ka uważam ze nie ma co sobie i dzieciaczkom teraz żałować wyrzeczenia bedą po porodzie :)

haybeauti, lusia22, NataliaK, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tu dziewczyny w 3 trymestrze to chociaż prawdę piszą ile przybrały, bo kogo się człowiek nie zapyta to ''a w ciąży to przytyłam 4,5,6 kg =_='' tak tak, bo w ciązy się podobno nie tyje się wcaleeee ;-D
    ja mam +12 i dopiero teraz w III trymestrze( a właściwie jak przeszłam na zwolnienie 2 tyg temu to mi się poodmieniało) odechciało mi się jeść całej lodówki włącznie z zamrażalnikiem wszystkim co się rusza = )

Swoją drogą Miriam, nie było mnie tu kilka dni i zaskoczona jestem że jesteś jeszcze w dwupaku :D

Modelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde termin mam na 1 kwietnia ale uwiez mi na słowo ze robię wszystko zeby sie rozpakowac przed 28 :) właśnie skończyłam pasować podłogę na 4 łapach :) i lykam kolejna tabletkę z lisci malin ale póki co cisza :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    No tu dziewczyny w 3 trymestrze to chociaż prawdę piszą ile przybrały, bo kogo się człowiek nie zapyta to ''a w ciąży to przytyłam 4,5,6 kg =_='' tak tak, bo w ciązy się podobno nie tyje się wcaleeee ;-D
    ja mam +12 i dopiero teraz w III trymestrze( a właściwie jak przeszłam na zwolnienie 2 tyg temu to mi się poodmieniało) odechciało mi się jeść całej lodówki włącznie z zamrażalnikiem wszystkim co się rusza = )

Swoją drogą Miriam, nie było mnie tu kilka dni i zaskoczona jestem że jesteś jeszcze w dwupaku :D
    no Natalia wróciła :) kochana chyba nie czytałaś wczoraj mojego wpisu, napisałam, że przytyłam 11kg i jeszcze ktoś się u nas przyznał do tylu, reszta tak jak mówisz 5, 4 na plusie,ale może i tak jest, ja się nie znam, może tylko my tak tyjemy, choć uważam, że to jest prawidłowo i lekarz też tak mówi:)

NataliaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No kurde termin mam na 1 kwietnia ale uwiez mi na słowo ze robię wszystko zeby sie rozpakowac przed 28 :) właśnie skończyłam pasować podłogę na 4 łapach :) i lykam kolejna tabletkę z lisci malin ale póki co cisza :(
    na piłce skaczesz? kąpiele bierzesz? no i seeeeex :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co mam ukrywać ile przytylam kurde w ciazy jestem to tyje i jem ile wejdzie :) chociaż osobiście znam dziewczynę która w ciazy przytyla 4 kg najpierw schudla chyba 5 kg a przytyla 9 wiec tak naprawdę 4 kg z początkowej wagi ale ona wpadła w gimnazjum i ukrywała ciążę do 8 miesiąca przed rodzicami wiec mało jadła
    A tak to dziewczyny średnio po ok 20 kg tyja tak mowia przynajmniej moje koleżanki :P tylko ja taki wieloryb :D prawie 30 haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika skacze kąpiele biorę a z sexem cieżko mąż sie boi chociaż dziś obiecał ze cos bedzie :) ja w 28 tyg miałam 20 kg na plusie :D wiec ty Weronika mało przytylas

weronikabp lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Weronika skacze kąpiele biorę a z sexem cieżko mąż sie boi chociaż dziś obiecał ze cos bedzie :) ja w 28 tyg miałam 20 kg na plusie :D wiec ty Weronika mało przytylas
    kochana, mój też się boi :))
    chyba normalnie przytyłam, teraz dowalę w ostatnich 2 miesiącach :))
    ale to fakt, tak jak Natalia mówi u nas przeważnie piszą, że 4, 5 do 8 kg. Dlatego czułam się jak wieloryb wiedząc, że ja ponad 10 :) ale jest mi z tym dobrze, po ciązy się zgubi, przecież nie objadam się fastfoodami, jem zdrowo i tyję zdrowo hehe :)

magdalena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, tak tak urodzinki teściowej, trzeba się odgonić od tej daty hahaha =D

Weronika, nieee, nie śledziłam, tylko dziś przeleciałam kilka stron i miałam dość tyle naklepałyście =D

Mój lekarz powiedział że ja tyje standardowo, i stwierdził że kobiety jak to kobiety, utyją po 20-30 kg w ciązy ale do tego większość się nie przyznaje, bo przecież to nie ładnie tak mówić prawdę =D podobno taka zależność =D
    Też mam jedną znajomą która w ciąży nie przytyła nawet 1 kg ale to z powodu nowotworu i nadczynności tarczycy.

Co do zdrowego khm 'jedzenia' to dziś wypiłam cole cherry pierwszy raz od początku ciąży, jeeeeeeeezu ona mi smakowała tak jakbym piła jakąś ambrozje =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:11

weronikabp, haybeauti, Miriam, magdalena lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z tym sexem to jak lekarz powiedział, że mamy zakaz to się mąż nawet ucieszył. Bo on do tych sportów kibica nie potrzebuje. Fakt trochę się mały wiercił no ale bez przesady. A teraz szlabanik. I coś czuje że do porodu tak będzie. potem 6 tygodni, echhhhh nie wiem czy ja pamiętam co do czego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:17

Miriam lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to jest myśl cola cherry! ale wstrzeliłaś się :) od rana mam na coś ochotę i sama nie wiem na co a tu proszę :) jak napisałaś to aż mi się oczy zaświeciły. dzwonie do męża

NataliaK lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli to znaczy że tylko ja i Miriam mamy mężów którzy boją się że uszkodzą przez <3 główki dzieci?!

No nieeee... dobrze, że chociaż Ty jesteś Miriam, nie czuje się samotna =D

Haybeauti jak ja dziś zobaczyłam cole cherry to się tak zaśliniłam że masakra hahaha ciocia ze mnie tak się śmiała, podobno wytrzeszczu dostałam =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:18

haybeauti, Miriam, Elle, Modelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Czyli to znaczy że tylko ja i Miriam mamy mężów którzy boją się że uszkodzą przez <3 główki dzieci?!

No nieeee... dobrze, że chociaż Ty jesteś Miriam, nie czuje się samotna =D

Haybeauti jak ja dziś zobaczyłam cole cherry to się tak zaśliniłam że masakra hahaha ciocia ze mnie tak się śmiała, podobno wytrzeszczu dostałam =D
    Natalia mnie nie czyta i zaraz się na nią obrażę, przecież dopiero co wyżej odpisałam Miriam, że moj też się boi tak jak jej :)) więc nie tylko Wasi mają cykora :)

NataliaK, Miriam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Natalia mnie nie czyta i zaraz się na nią obrażę, przecież dopiero co wyżej odpisałam Miriam, że moj też się boi tak jak jej :)) więc nie tylko Wasi mają cykora :)

O masz! no nie doczytałam =D czyli jesteśmy w trójkę na polu bitwy o <3 z mężami...

Miriam, Modelka lubią tę wiadomość

‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ