III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahah Jesteście udane:D
Mycie i robienie wszystkiego na żabkę ci radzę
Uciskaj te miejsce ,ale mówię serio z tą masturbacją bo kiedyś gdzieś na forum czytałam że mega przyśpieszyło.
No co masz zrobić jak mąż nie chcę
Jedynie seks i liście malin.. czyli herbata... nic więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:50
Bea_tina, szczessciara, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie moj Łosiek zwany potocznie Jeleniem bierze mnie na przeczekanie i czeka i czeka az sama pójdę do sypialni zeby sie wymigac eh ja wiedziałam ze tak bedzie powiem mu o tej mastrybachj to może pójdzie ze mną do sypialni hihi
NataliaK, weronikabp, szczessciara, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Haha Natalia taniec godowy z tym wielkim brzuchem haha dobre ale myśle ze to mało sexi bedzie jak taki wieloryb bedzie sie wił w tańcu godowym haha biorę jednak radę beatinki mam nadzieje ze nie usne
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miraiam ,a nie masz ty dzis przypadkiem w planie długiego spaceru lub zakupy gdzies gdzie masz Big supermarket i schody nie winda podobno pomaga moja kolezanka pół soboty w ikea była kupowali pierdoly do domu jak wróciła ledwo zakręt wyrobila przed porodowka tej owej nocy
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja idziemy na spacer na pola mokotowskie
Weronika przyczlapal Łosiek za mną po 10 min ale ja juz odpływalam i powiedziałam ze nie mam ochoty ze może rano wiec ja dałam tym razem dupy może cos dziś bedzieweronikabp, Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
Hehe Miriam, a pamiętam Twoje wpisy jak się martwiłaś szyjką i żeby dotrwać do terminu, a tu mała Zojka taki numer mamie robi i teraz nie chce wyjść..
To mi przypomina sytuację mojej siostry, która dwie pierwsze córki urodziła przed terminem i twierdziła, że serduszkowanie jej w tym pomogło.. a trzeciej córki mimo codziennego serduszkowania nie mogła urodzić i miała poród wywoływany.. jak widać różnie to bywa -
nick nieaktualnyMiriam wrote:Kaja idziemy na spacer na pola mokotowskie
Weronika przyczlapal Łosiek za mną po 10 min ale ja juz odpływalam i powiedziałam ze nie mam ochoty ze może rano wiec ja dałam tym razem dupy może cos dziś bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 09:06
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia dokładnie bałam sie rodzic przed donoszona ciaza teraz donoszona termin niby mam na 1 kwietnia ale boje sie urodzic 28 marca wiec robię wszystko no prawie wszystko zeby urodzic przed 28 a ta mała małpka nawet nie myśli wychodzić
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam się was poradzić!
Ciąże mam donoszoną! Ale 4 tyg. musiałam leżeć. 2 tyg. temu szyjka była miękka, rozwarcie na 1 palec i 26 mm. lekarz kazał się oszczędzać. w poniedziałek mam wizytę.
Ale chciałam pojechać do szklepu po rolety bo okna mamy na południe (masakra).
do sklepu akurat tego mamy 45 km. plus zejście z 3 piętra i wejście. no a w samochodzie to mogę leżeć.
WIEM ŻE SAMA MUSZĘ PODJĄĆ DECYZJĘ ALE PROSZE MAPISZCIE CO WY MYŚLICIE