III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana ja we wtorek miałam 23 mm rozwarcie na 1,5 palca i od środy robię wszystko zeby urodzic skacze na pilce jem liscie malin wiwsiolka sprzatam myje okna itdi nic sie nie dzieje wiec myśle ze jeden wyjazd do sklepu nie powinien zaszkodzić chociaż nigdy nie wiadomo
-
nick nieaktualny
-
Miriam pocieraj sutki przysiady i spróbuj wyciągać ręce w górę jak bys line z sufitu ciągnęła i wysoko ,wysoko na palcach jak bys chciała sie wciagac na ta line z syfitu, mi tak podpowiedział przy córce polozna i mysle ze pomogło bo zaczely sie skurcze no i chodziłam po schodach ale to juz w szpitalu jak juz mialam skurcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 09:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:No ja dałam tylko porównanie co do długości szyjki i rozwarcia jest podnne a ja sie tak forsuje i nic sie nie dzieje
Ale to twoja decyzja zawsze może wysłać męża samego
Wiesz jak to chłopa wystać po roletyMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, gratuluję tym, które już urodziły.
Miriam bidulko, coś mi się wydaje, że to tak właśnie będzie- nagimnastykujesz się, namęczysz a malutka i tak przyjdzie kiedy sama zechce. A co tego 28 jest, że chcesz wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
Nutka, no przecież, że to urodziny teściowej! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom!
Ja nie chcę, żeby moja córka wyszła wcześniej. Nie wyrobię się ze wszystkim przecież jak się urodzi przed 13 czerwca!Miriam, monalisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny