Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia pamietam pamietam chodzę tyle po Powsinie ze nie mam wyjścia muszę rodzic :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heybeauti ,a bedziecie mieli Synka czy Córkę ??? Ime wybrane juz ????

Bo my Syna , ale z imieniem sie tutaj troszku mijami no ja w grudniu powiedzialam Marcel tak od niechcenia i teraz mój mi to imie przypomina , a jak mam inne wybrane to kreci nosem ehhh po co sie wychylalam ...
    Ps.Marcel mnie sie podoba , ale tez sa inne imiona ehhhhhh a on o innych niechce słyszeć !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jak po spacerku ?mała dotleniona i co !!!!! Może ona tez n 1 kwietni czeka co ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdalena Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka a myslalam ze jest jakas akcja:-) a tu cisza spacerujecie sobie.
    no to czekamy, ja mam kiepska kondycje pochdze dluzej i zmeczona na maksa jestem i plecy mnie bola a tu jeszcze m-c:(

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wróciliśmy ze spacerku i cisza :) teraz trochę odpoczynku :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam kochana a Ty jeszcze nie rodzisz?? ja juz myślałam że tulisz maleństwo buziaki dla Was :* :*

Miriam lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Miriam kochana a Ty jeszcze nie rodzisz?? ja juz myślałam że tulisz maleństwo buziaki dla Was :* :*
    Jak widać moja corcia uważa ze lepiej jej w brzuszku :) dobrze karmią ciepło itd i jej sie nie spieszy :)

;oniqa, monalisa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale na święta będziesz już miała mała przy sobie :)

Miriam lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam matko ty jeszcze w dwupaku, kobieto bierz się za rodzenie dużo gimnastyki z m i zaraz skurcze się zaczną :)

Miriam lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny w III trymestrze :-) - OVU pokazało mi dziś ostatni etap ciąży :-) Aż się zaczynam bać :-)

Miriam, Tusia84, walabia, Paulina1986, haybeauti, Kaja, nutka, mychowe, evas lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety dajmy spokój Miriam bo telefon ma już wyciszony i na forum przez to ponaglanie też przestanie zaglądać.. ;)

Sama pewnie już by chciała rodzić, a wpływu na to się aż takiego nie ma, dzidziuś sam decyduje kiedy się zacznie ;)

weronikabp, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Tusia o to chodzi ze ten porod to taki mało realny mi sie wydaje hehe :) może sama cos w psychice zablokowalam :D a forum czytam cały czas czytam :)

weronikabp, walabia, mychowe, evas lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam zawsze śmieje się że poród przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Kobiety dajmy spokój Miriam bo telefon ma już wyciszony i na forum przez to ponaglanie też przestanie zaglądać.. ;)

Sama pewnie już by chciała rodzić, a wpływu na to się aż takiego nie ma, dzidziuś sam decyduje kiedy się zacznie ;)
    to zdanie, że to dzidziuś sam decyduje o tym kiedy przyjdzie na świat najbardziej utkwiło mi z naszej szkoły rodzenia :)) Poluniu, nie zwlekaj zbyt długo, ale tez nie spiesz się, ja Ciebie bardzo proszę :))

• walabia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam też liczę na zdolności Franka. Jak zadecyduje, to jedziemy na porodówkę:D A jak chce siedzieć w brzuchu - proszę bardzo!

weronikabp lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko nie wiem czy to możliwe ale chyba mam juz baby blues poprostu przed chwila tak wybuchłam ze miałam ochotę najpierw udusić albo natluc czarkowi janooptoatu jestem strzepkiem nerwów najpierw musiałam tłumaczyć ze z 20 dniowym dzieckiem nie za bardzo jechać na 3 dni jakiś zasranych świat 170km w jedna stronę to sie doigralam zaproszenia teściów na swieta do nas bez zapytania mnie o zdanie nie bo wybuchłam wszystko wygarnelam czarkowi co myśle o tym ze robiłam wszystko zeby nie rodzic w urodziny jego mamy ze jej głos słyszany nawet przez telefon doprowadza mnie do białej gorączki ze nie chce jej widzieć na swieta i w dupie mam co pomyśli o mnie bo i w dupie mam te zasrane swieta ! Ze to juz mnie przerasta i mam ochotę ich otruc najpierw krzyczalam tak ze sąsiedzi chyba wszystko slyszsli na konie zaczęłam wyc jak bóbr i wrzeszczalalam ze traktują mnie jak inkubator nikt nie liczy sie z moim zdaniem ze najlepiej jak urodze dam im dxiwcko i zniknę strasznie teraz mi głupio tzn tylko z powodu tego ze powiedziałam ze dam im dxiwcko i sobie pojadę w pizdziec wcale dziecka im nie chce dać ale nie chce ich wcale widzieć działają na mnie jak czerwona płachta na byka masakra jakaś
    Przepraszam ze zawracam takimi głupotami wam głowy ale musiałam gdzieś sie wyżalić

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam - nie denerwuj się kochana, musieli Cię mocno do siebie zrazić skoro zasłużyli na to jaki masz do nich stosunek, ja mam tak z własną mamą a teściową mam super, trzeba mieć dystans, wiem, że tuż przed porodem o dystans trudno - ale postaraj się nie denerwować, wdech wydech i do przodu :)

evas lubi tę wiadomość

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, jak już trochę Ci przejdzie, to pogadaj z mężem na spokojnie i go poproś, żeby dał Wam trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją, może zrozumie. Tym bardziej, że naprawdę masz powody, żeby nie lubić teściowej - wskaż mu konkretne sytuacje, kiedy zachowała się wobec Ciebie niefajnie. Facetom trzeba niestety przedstawić jasno co i jak, oni się nie łapią w tych wszystkich babskich relacjach. Powodzenia kochana, nie denerwuj się, chociaż jak chcesz rodzić to może to dobrze podziała. Mam 2 koleżanki, które mąż tak wkurzył, że po paru godzinach odeszły im wody ;).

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i cały dzień jakoś szło, ale się nie ustrzeglam. :|

Jelitowka dopadła i mnie.
    Masakra.. Nic więcej, zaczęłam ciążę wymiotami i 3 mc wycięte z życiorysu. Mam nadzieje ze nie zakoncze jej w ten sposób. Choć mięśnie bola.:/

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam,a ja jestem ciekawa,co Czarek na to wszystko?bo to była mocna chwila szczerości,ale może potrzebna.Odwołał zaproszenie rodziców?

‹‹ 1308 1309 1310 1311 1312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ