III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heybeauti ,a bedziecie mieli Synka czy Córkę ??? Ime wybrane juz ????
Bo my Syna , ale z imieniem sie tutaj troszku mijami no ja w grudniu powiedzialam Marcel tak od niechcenia i teraz mój mi to imie przypomina , a jak mam inne wybrane to kreci nosem ehhh po co sie wychylalam ...
Ps.Marcel mnie sie podoba , ale tez sa inne imiona ehhhhhh a on o innych niechce słyszeć !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Miriam kochana a Ty jeszcze nie rodzisz?? ja juz myślałam że tulisz maleństwo buziaki dla Was :* :*
;oniqa, monalisa lubią tę wiadomość
-
Kobiety dajmy spokój Miriam bo telefon ma już wyciszony i na forum przez to ponaglanie też przestanie zaglądać..
Sama pewnie już by chciała rodzić, a wpływu na to się aż takiego nie ma, dzidziuś sam decyduje kiedy się zacznieweronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Kobiety dajmy spokój Miriam bo telefon ma już wyciszony i na forum przez to ponaglanie też przestanie zaglądać..
Sama pewnie już by chciała rodzić, a wpływu na to się aż takiego nie ma, dzidziuś sam decyduje kiedy się zacznie -
nick nieaktualnyO matko nie wiem czy to możliwe ale chyba mam juz baby blues poprostu przed chwila tak wybuchłam ze miałam ochotę najpierw udusić albo natluc czarkowi janooptoatu jestem strzepkiem nerwów najpierw musiałam tłumaczyć ze z 20 dniowym dzieckiem nie za bardzo jechać na 3 dni jakiś zasranych świat 170km w jedna stronę to sie doigralam zaproszenia teściów na swieta do nas bez zapytania mnie o zdanie nie bo wybuchłam wszystko wygarnelam czarkowi co myśle o tym ze robiłam wszystko zeby nie rodzic w urodziny jego mamy ze jej głos słyszany nawet przez telefon doprowadza mnie do białej gorączki ze nie chce jej widzieć na swieta i w dupie mam co pomyśli o mnie bo i w dupie mam te zasrane swieta ! Ze to juz mnie przerasta i mam ochotę ich otruc najpierw krzyczalam tak ze sąsiedzi chyba wszystko slyszsli na konie zaczęłam wyc jak bóbr i wrzeszczalalam ze traktują mnie jak inkubator nikt nie liczy sie z moim zdaniem ze najlepiej jak urodze dam im dxiwcko i zniknę strasznie teraz mi głupio tzn tylko z powodu tego ze powiedziałam ze dam im dxiwcko i sobie pojadę w pizdziec wcale dziecka im nie chce dać ale nie chce ich wcale widzieć działają na mnie jak czerwona płachta na byka masakra jakaś
Przepraszam ze zawracam takimi głupotami wam głowy ale musiałam gdzieś sie wyżalić -
nick nieaktualnyMiriam - nie denerwuj się kochana, musieli Cię mocno do siebie zrazić skoro zasłużyli na to jaki masz do nich stosunek, ja mam tak z własną mamą a teściową mam super, trzeba mieć dystans, wiem, że tuż przed porodem o dystans trudno - ale postaraj się nie denerwować, wdech wydech i do przodu
evas lubi tę wiadomość
-
Miriam, jak już trochę Ci przejdzie, to pogadaj z mężem na spokojnie i go poproś, żeby dał Wam trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją, może zrozumie. Tym bardziej, że naprawdę masz powody, żeby nie lubić teściowej - wskaż mu konkretne sytuacje, kiedy zachowała się wobec Ciebie niefajnie. Facetom trzeba niestety przedstawić jasno co i jak, oni się nie łapią w tych wszystkich babskich relacjach. Powodzenia kochana, nie denerwuj się, chociaż jak chcesz rodzić to może to dobrze podziała. Mam 2 koleżanki, które mąż tak wkurzył, że po paru godzinach odeszły im wody .https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
No i cały dzień jakoś szło, ale się nie ustrzeglam.
Jelitowka dopadła i mnie.
Masakra.. Nic więcej, zaczęłam ciążę wymiotami i 3 mc wycięte z życiorysu. Mam nadzieje ze nie zakoncze jej w ten sposób. Choć mięśnie bola.
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.