III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makcza wrote:Haybeauti, a Ciebie czemu na liście nie ma, co? Proszę się wpisać natychmiast
Ale powinnam kurcze już migiem pędzę i zapisuje sięMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dziewczyny ja wam powiem wam sie podoba stan w dwupaku sesesese taka dowcipna niedziela , ale spokojnie czekamy aż sie rozpakujecie abyscie szybko i espresowo urodziły Tylko tego Wam życzę !!!!
haybeauti lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Heybeauti wes jakieś zakupy , schody dlugi spacer heheh i sie rozpakujesz
Mirian uciekła w miasto ...
Właśnie ze spacerku wróciłam i pójdę jeszcze po obiadku. A schody zaliczam przy okazji bo na 3 piętrze mieszkamy.
Mój Misio chyba sam biedak nie wie co robić bo przez 5 tyg. prosiłam go by siedział w brzuszku a teraz żeby wyszedł i zmieszany pewno jest całą to sytuacją -
haybeauti wrote:Właśnie ze spacerku wróciłam i pójdę jeszcze po obiadku. A schody zaliczam przy okazji bo na 3 piętrze mieszkamy.
Mój Misio chyba sam biedak nie wie co robić bo przez 5 tyg. prosiłam go by siedział w brzuszku a teraz żeby wyszedł i zmieszany pewno jest całą to sytuacją
Ty sie tu nie usprawiedliwiaj 5 tyg minęło szybko i super , ze poczekal , ale teraz to już mu powiedz ze ma Zielone Światło i niech wychodzi -
Kaja wrote:Ty sie tu nie usprawiedliwiaj 5 tyg minęło szybko i super , ze poczekal , ale teraz to już mu powiedz ze ma Zielone Światło i niech wychodzi
Może czeka na 1 kwietnia, żeby wszystkim niespodziankę zrobić hehe -
haybeauti wrote:no to ja mu tłumaczę cały czas, wczoraj miał nawet poważną rozmowę z tatą
Może czeka na 1 kwietnia, żeby wszystkim niespodziankę zrobić hehe
Ooooo na żarty go wzięło widzę hehehe no oby tylko pamiętał ,że masz mieć szybki poród oby mały o tym nie zapomniał
haybeauti lubi tę wiadomość