Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie odbieram. Mam już dosyć. A wczoraj fryzjerka mi powiedziała, że teraz nie odbieram, a jak cała uwaga bedzie skupiona na Franku, to będzie mi brakowało tych telefonów i zainteresowania moją osobą.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie, widocznie to jakiś inny wykres, bo tylko "słuchawkę" od tętna miałam przyłożoną, ale trwało z 5-10 minut. Więc to pewnie wykres tętna płodu:)

NataliaK lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Ja też nie odbieram. Mam już dosyć. A wczoraj fryzjerka mi powiedziała, że teraz nie odbieram, a jak cała uwaga bedzie skupiona na Franku, to będzie mi brakowało tych telefonów i zainteresowania moją osobą.

pfff bedziesz miała synusia i wywalone na telefony....

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:

Mnie szlag trafia ze niektorzy wlasnie teraz srednio sie interesuja a jak Franek wyjdzie ma swiat to bedzie mial miliard ciotek i wujkow kochanych,nie ma bata,nie bedzie pielgrzymek,na sama mysl mnie cos trafia. Na szczescie gdzies po miesiacu wyjezdzamy w rodzinne strony i tam bedziemy mieli spokoj ;-)
    Niektorzy to otwarcie mowia ze teraz to nie odwiedzaja ale jak sie Franek urodzi to codziennie,a ja w duchu sobiw mowie"Tak tak,uwazaj,no napewno tak bedzie" :D

Miriam, Modelka lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Ja tak będę Hip hip hurowała jak dotrwam do 37 tyg :D
    ja też się wtedy cieszyłam ale 38 to można rodzic już bezpiecznie.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie też te pielgrzymki przerażają, masakra!

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja mowie stop pielgrzymkom :D znam taki przypadek,moja kolezanka wlasnie tak miala,4 dni po porodzie dzien i noc goscie,kazdy jej dokuczal ze jest gruba po porodzie,jak wyglada,jak sie zaniedbala, a dzieciaczek taaaaki slicny titititi. Dostala depresji,odrzucila dziecko i musiala sie leczyc. Ot co,ja do tego nie dopuszcze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to np zeby w szpitalu nikt mnie nie odwiedzał juz na wstępie powiedziałam ze do szpitala wpuszczają tylko tatę dziecka :) i to wszystkim taki kit wciskam a Czarek razem ze mną nie wiem czy on w to uwierzył czy poprostu chce mi pomoc :) co do telefonów ze juz rodze to zakazalam czarkowi kogokolwiek informować o tym moj porod moja sprawa może dzwonić i pisać na fb jak juz urodze jedyna informacja co do tego ze juz sie zaczyna może znaleźć sie na ovu i tyle :) żadne SMS żadne telefony czy Facebook :D nikt nie ma prawa wiedzieć oprócz dziewczyn z owu nawet moja mama czy niedajboze teściowa
    Która juz koniecznie chciała zeby dzwonić czy to juz o nie!!!
    Ja sobie tego nie zycze co do odwiedzin w domu zapowiedziałam juz ze minimum 3 dni chce być sama z dzieckiem i Czarkiem i nikogo nie wpuszczam do domu i koniec i g mnie obchodzi ze ktoś np przyjechał nie u chu... I koniec teraz na końcówce ciazy stałam sie bardzo bezpośrednia u mowię co myśle wiec ładnie wszystch ciekawski uprzedzilam a jeżeli nie uszanuja mojego zdania pocałuj klamke trudno ja nie wpuszcze a jak Czarek wposvi to bedzie miał piekło na ziemi juz mu to zapowiedziałam :)
    Wiec mam nadzieje ze uszanuja moje zdanie :)
    O

NataliaK, magdalena, Matylda36, ;oniqa, evas, Kaja, nutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ja to np zeby w szpitalu nikt mnie nie odwiedzał juz na wstępie powiedziałam ze do szpitala wpuszczają tylko tatę dziecka :) i to wszystkim taki kit wciskam a Czarek razem ze mną nie wiem czy on w to uwierzył czy poprostu chce mi pomoc :) co do telefonów ze juz rodze to zakazalam czarkowi kogokolwiek informować o tym moj porod moja sprawa może dzwonić i pisać na fb jak juz urodze jedyna informacja co do tego ze juz sie zaczyna może znaleźć sie na ovu i tyle :) żadne SMS żadne telefony czy Facebook :D nikt nie ma prawa wiedzieć oprócz dziewczyn z owu nawet moja mama czy niedajboze teściowa
    Która juz koniecznie chciała zeby dzwonić czy to juz o nie!!!
    Ja sobie tego nie zycze co do odwiedzin w domu zapowiedziałam juz ze minimum 3 dni chce być sama z dzieckiem i Czarkiem i nikogo nie wpuszczam do domu i koniec i g mnie obchodzi ze ktoś np przyjechał nie u chu... I koniec teraz na końcówce ciazy stałam sie bardzo bezpośrednia u mowię co myśle wiec ładnie wszystch ciekawski uprzedzilam a jeżeli nie uszanuja mojego zdania pocałuj klamke trudno ja nie wpuszcze a jak Czarek wposvi to bedzie miał piekło na ziemi juz mu to zapowiedziałam :)
    Wiec mam nadzieje ze uszanuja moje zdanie :)
    O

Miriam mam takie zdanie jak Ty. Z powodu tej bezposredniosci niektorzy sie obrazili,ale ja juz nic na to nie poradze,maja problem jesli nie potrafia zrozumiec tego ze kobieta musi dojsc do siebie, a nie po nogach leci za przeproszeniem ale gosci witac trzeba...

evas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez sie poobrazali twierdza ze zrobiłam sie wredna a ja mam i tak to gdzieś

NataliaK, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wole byc wredna niz dac sobie wejsc na glowe :)

Miriam, Modelka lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem, ze mam farta bo w szpitalu był tylko maz i siostra, w domu na godzinę babcia i teściowa, mojej namy nie byli bo chora ale w środ znajomych nikt nie miał pomysłu zeby wpasc na szczęście. Teraz we wtorek wychodzimy ze szpitala i szybciej niż w przyszły pon zadnych gości.

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo bo Ty nam tak nagle sie rozpakowalas :) tak znienacka :D i myśle ze to dobry sposób jest na namolnych gosci ;) a tak jak do terminu to juz niektórzy maja plany kiedy w jaki dzień nawet spotkałam sie z tekstem "ale ja urlop wiezlam na 7 kwietnia to jak mam nie przyjeżdżać na weekend jak jeszcze poniedziałek wolny mam " wiec szczerze ale szczerze Ci zazdroszczę

• evas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi odwiedzinami to jest problem. Na szczęście tu gdzie mieszkam nie mam żadnej rodziny. Wszyscy oddaleni o 300 km, więc tym razem gości nie będzie.

Pamiętam jak urodziłam drugiego synka, to w szpitalu przeleżałam 5 dni. Wyszłam w niedzielę rano i po obiedzie już miałam pierwszych gości. Tłumaczyli się tylko, że oni myśleli, że ja już w piątek wyszłam. Nawet nie zadzwonili, że jadą.

P.S. Mam nadzieję, że nie dostanę bana za wypowiedź w Waszym wątku ;) bo nam jeszcze ciutkę brakuje do trzeciego trymestru.

Miriam, walabia, NataliaK lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas my nie gryzionie nie gryziemy. :) zapraszamy. ;)

evas lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Evas my nie gryzionie nie gryziemy. :) zapraszamy. ;)
    Czytam Was codziennie ;)

Miriam, walabia lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos beatinki dziś nie było czy mi sie zdaje ? Hallo

Bea_tina lubi tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam może gdzieś wybyła do rodziny albo do znajomych albo na porodówkę :)

szczęściara wczoraj czy przed wczoraj rodziła?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczęściara urodziła w terminie 27 ;)

• natalinka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do KTG: mi tam w szpitalu nie dawali żadnych przycisków do zaznaczania ruchów...

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 1305 1306 1307 1308 1309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ