X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie odbieram. Mam już dosyć. A wczoraj fryzjerka mi powiedziała, że teraz nie odbieram, a jak cała uwaga bedzie skupiona na Franku, to będzie mi brakowało tych telefonów i zainteresowania moją osobą.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie, widocznie to jakiś inny wykres, bo tylko "słuchawkę" od tętna miałam przyłożoną, ale trwało z 5-10 minut. Więc to pewnie wykres tętna płodu:)

NataliaK lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Ja też nie odbieram. Mam już dosyć. A wczoraj fryzjerka mi powiedziała, że teraz nie odbieram, a jak cała uwaga bedzie skupiona na Franku, to będzie mi brakowało tych telefonów i zainteresowania moją osobą.

pfff bedziesz miała synusia i wywalone na telefony....

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:

Mnie szlag trafia ze niektorzy wlasnie teraz srednio sie interesuja a jak Franek wyjdzie ma swiat to bedzie mial miliard ciotek i wujkow kochanych,nie ma bata,nie bedzie pielgrzymek,na sama mysl mnie cos trafia. Na szczescie gdzies po miesiacu wyjezdzamy w rodzinne strony i tam bedziemy mieli spokoj ;-)
    Niektorzy to otwarcie mowia ze teraz to nie odwiedzaja ale jak sie Franek urodzi to codziennie,a ja w duchu sobiw mowie"Tak tak,uwazaj,no napewno tak bedzie" :D

Miriam, Modelka lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Ja tak będę Hip hip hurowała jak dotrwam do 37 tyg :D
    ja też się wtedy cieszyłam ale 38 to można rodzic już bezpiecznie.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie też te pielgrzymki przerażają, masakra!

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja mowie stop pielgrzymkom :D znam taki przypadek,moja kolezanka wlasnie tak miala,4 dni po porodzie dzien i noc goscie,kazdy jej dokuczal ze jest gruba po porodzie,jak wyglada,jak sie zaniedbala, a dzieciaczek taaaaki slicny titititi. Dostala depresji,odrzucila dziecko i musiala sie leczyc. Ot co,ja do tego nie dopuszcze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to np zeby w szpitalu nikt mnie nie odwiedzał juz na wstępie powiedziałam ze do szpitala wpuszczają tylko tatę dziecka :) i to wszystkim taki kit wciskam a Czarek razem ze mną nie wiem czy on w to uwierzył czy poprostu chce mi pomoc :) co do telefonów ze juz rodze to zakazalam czarkowi kogokolwiek informować o tym moj porod moja sprawa może dzwonić i pisać na fb jak juz urodze jedyna informacja co do tego ze juz sie zaczyna może znaleźć sie na ovu i tyle :) żadne SMS żadne telefony czy Facebook :D nikt nie ma prawa wiedzieć oprócz dziewczyn z owu nawet moja mama czy niedajboze teściowa
    Która juz koniecznie chciała zeby dzwonić czy to juz o nie!!!
    Ja sobie tego nie zycze co do odwiedzin w domu zapowiedziałam juz ze minimum 3 dni chce być sama z dzieckiem i Czarkiem i nikogo nie wpuszczam do domu i koniec i g mnie obchodzi ze ktoś np przyjechał nie u chu... I koniec teraz na końcówce ciazy stałam sie bardzo bezpośrednia u mowię co myśle wiec ładnie wszystch ciekawski uprzedzilam a jeżeli nie uszanuja mojego zdania pocałuj klamke trudno ja nie wpuszcze a jak Czarek wposvi to bedzie miał piekło na ziemi juz mu to zapowiedziałam :)
    Wiec mam nadzieje ze uszanuja moje zdanie :)
    O

NataliaK, magdalena, Matylda36, ;oniqa, evas, Kaja, nutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ja to np zeby w szpitalu nikt mnie nie odwiedzał juz na wstępie powiedziałam ze do szpitala wpuszczają tylko tatę dziecka :) i to wszystkim taki kit wciskam a Czarek razem ze mną nie wiem czy on w to uwierzył czy poprostu chce mi pomoc :) co do telefonów ze juz rodze to zakazalam czarkowi kogokolwiek informować o tym moj porod moja sprawa może dzwonić i pisać na fb jak juz urodze jedyna informacja co do tego ze juz sie zaczyna może znaleźć sie na ovu i tyle :) żadne SMS żadne telefony czy Facebook :D nikt nie ma prawa wiedzieć oprócz dziewczyn z owu nawet moja mama czy niedajboze teściowa
    Która juz koniecznie chciała zeby dzwonić czy to juz o nie!!!
    Ja sobie tego nie zycze co do odwiedzin w domu zapowiedziałam juz ze minimum 3 dni chce być sama z dzieckiem i Czarkiem i nikogo nie wpuszczam do domu i koniec i g mnie obchodzi ze ktoś np przyjechał nie u chu... I koniec teraz na końcówce ciazy stałam sie bardzo bezpośrednia u mowię co myśle wiec ładnie wszystch ciekawski uprzedzilam a jeżeli nie uszanuja mojego zdania pocałuj klamke trudno ja nie wpuszcze a jak Czarek wposvi to bedzie miał piekło na ziemi juz mu to zapowiedziałam :)
    Wiec mam nadzieje ze uszanuja moje zdanie :)
    O

Miriam mam takie zdanie jak Ty. Z powodu tej bezposredniosci niektorzy sie obrazili,ale ja juz nic na to nie poradze,maja problem jesli nie potrafia zrozumiec tego ze kobieta musi dojsc do siebie, a nie po nogach leci za przeproszeniem ale gosci witac trzeba...

evas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez sie poobrazali twierdza ze zrobiłam sie wredna a ja mam i tak to gdzieś

NataliaK, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wole byc wredna niz dac sobie wejsc na glowe :)

Miriam, Modelka lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem, ze mam farta bo w szpitalu był tylko maz i siostra, w domu na godzinę babcia i teściowa, mojej namy nie byli bo chora ale w środ znajomych nikt nie miał pomysłu zeby wpasc na szczęście. Teraz we wtorek wychodzimy ze szpitala i szybciej niż w przyszły pon zadnych gości.

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo bo Ty nam tak nagle sie rozpakowalas :) tak znienacka :D i myśle ze to dobry sposób jest na namolnych gosci ;) a tak jak do terminu to juz niektórzy maja plany kiedy w jaki dzień nawet spotkałam sie z tekstem "ale ja urlop wiezlam na 7 kwietnia to jak mam nie przyjeżdżać na weekend jak jeszcze poniedziałek wolny mam " wiec szczerze ale szczerze Ci zazdroszczę

• evas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi odwiedzinami to jest problem. Na szczęście tu gdzie mieszkam nie mam żadnej rodziny. Wszyscy oddaleni o 300 km, więc tym razem gości nie będzie.

Pamiętam jak urodziłam drugiego synka, to w szpitalu przeleżałam 5 dni. Wyszłam w niedzielę rano i po obiedzie już miałam pierwszych gości. Tłumaczyli się tylko, że oni myśleli, że ja już w piątek wyszłam. Nawet nie zadzwonili, że jadą.

P.S. Mam nadzieję, że nie dostanę bana za wypowiedź w Waszym wątku ;) bo nam jeszcze ciutkę brakuje do trzeciego trymestru.

Miriam, walabia, NataliaK lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas my nie gryzionie nie gryziemy. :) zapraszamy. ;)

evas lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Evas my nie gryzionie nie gryziemy. :) zapraszamy. ;)
    Czytam Was codziennie ;)

Miriam, walabia lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos beatinki dziś nie było czy mi sie zdaje ? Hallo

Bea_tina lubi tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam może gdzieś wybyła do rodziny albo do znajomych albo na porodówkę :)

szczęściara wczoraj czy przed wczoraj rodziła?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczęściara urodziła w terminie 27 ;)

• natalinka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do KTG: mi tam w szpitalu nie dawali żadnych przycisków do zaznaczania ruchów...

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 1305 1306 1307 1308 1309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ