III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Miriam mnie tez dzis dekoder z nc+ padl! Ale ok 17 i pojechalam wymienic jeszcze hehe;)
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaa właśnie odczytałam wyniki Z badanego materiału nie wyhodowano paciorkowców yupi jej
Miriam jak Ty mi się podobasz z tym bebzolkiem! pokaźny apartament.
a myślałam, że ze mną coś nie tak jeśli chodzi o te wasze dekodery a tu wam dwóm się zrypał niezły zbieg okoliczności.Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena dziękuje
Saszka kiedys jak pracowałam w sklepie z ekologiczna żywnością przychodziła tam taka Pani z mała corcia i wolała do niej Zojka zakochałam sie w tej małej i tak jakoś wyszło miała być Lily juz w poprzedniej ciazy która straciłam Czarek wymyślił wiec ja sie zgodziłam bo podobało mi sie ale tyle tych Lily sie narobilo co druga to Liliana lub Lily i tak mowię do Czarka bedzie Zoja i tak zostało -
nick nieaktualnyTrąby mi brakuje hehe
A dziś doktorek pytał sie mnie czy ja to jak słonica mam zamiar chodzic 36 miesięcy w ciazy bo juz czas na mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:49
Matylda36, monalisa, Tusia84, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość
-
No i mi udało się po woielomiesiecznej abstynencji zaciągnąć mojego w stan hipnozy... Czyli se...
Wrazenia po: nie rob tego w domu!!!!
Dziwne zarazem przyjemne, ale teraz to by się kleszcze przydały bo tam na dole niezłe suchoty i mini szczelina;)
A co się dziwić Miriam ze później dzieciaczki nie wychodzą, nie pracowało się dolnymi częściami ciała to tak się ma.
Nawet koparką się tam nie da rowka przekopać...
Mam nadzieję ze wszystkie brakusexujace po porodzie odzyja na nowo...
Dobranoc, choć wg mi się nie chce dość ostatnio, nie wiem co jest grane???
agata86 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyChyba cos sie ruszyło mam skurcze co ok 8 min jedziemy na ip
Matylda36, MariaAntonina, monalisa, AISAK, kambel, Tusia84, Paulina1986, Kaja, evas, weronikabp, Niesforna, haybeauti, Niesmiala, nutka, NataliaK, Nalka, Kucyk, magdalena, juicca, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Miriam, tak czułam, że 04.04 wylądujesz w szpitalu, dlatego tu weszłam :-)Dobry moment na podróż do szpitala, bez korków
Jestem z Tobą i wspieram wirtualnie !!! Trzymaj się i walcz dzielnie. Już niedługo maleństwo będzie z Wami
WOW!!!!Miriam lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Powodzenia ...
Zojka chciała mieć w dacie 3 czwórki , no proszę jaka madra kobietka...4.4.2014.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 06:48
evas, magdalena, Miriam lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Ale super Miriam! Nareszcie się doczekałaś Trzymamy mocno kciuki, dasz rade!!!!
Jednak trzeba być cierpliwym i na każdą z nas przyjdzie ten czas...
To tak słowa dla mnie na zniecierpliwienieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 07:09
Miriam lubi tę wiadomość
-
Nano małego na krok nie odstępuje jak sa na dworze jak mały był malutki i plakat to pies siadał przy łóżeczku i płakał razem z nim i o dziwo Alan przestawał płakać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 07:23
MariaAntonina, Paulina1986, nutka lubią tę wiadomość