III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makcza wrote:Na badaniu było super. Mówię do doktora, żeby mi dobrze dziecko zmierzył, tak na 3,5 kilo, bo mama mnie straszy, że mała już na pewno 4kg waży. Dr ogląda, mierzy i mówi "Ile pani chciała? 3 i pół? Jest 3 i pół!". No i udało mu się uzyskać piękne ujęcia buźki - zapytał, czy może wrzucić na swojego Facebooka, oczywiście się zgodziłam. Podaję link, wpis na 1 stronie, 2 od góry w lewej kolumnie:
https://www.facebook.com/DrKaszowicz?ref=stream&hc_location=timeline
A my coraz bliżej podjumWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 13:14
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie rozmawiałam z mężem przez telefon i mówie mu, że jestem na 4 miejscu tzn. 4 w kolejce do porodu a on czy jak będe na 1 miejscu to dostanę nagrodę
no myślałam, że padne ze śmiechumagdalena, Kaja, Bea_tina, Dorjana, Miriam, kotek27, nutka, kambel lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Na badaniu było super. Mówię do doktora, żeby mi dobrze dziecko zmierzył, tak na 3,5 kilo, bo mama mnie straszy, że mała już na pewno 4kg waży. Dr ogląda, mierzy i mówi "Ile pani chciała? 3 i pół? Jest 3 i pół!". No i udało mu się uzyskać piękne ujęcia buźki - zapytał, czy może wrzucić na swojego Facebooka, oczywiście się zgodziłam. Podaję link, wpis na 1 stronie, 2 od góry w lewej kolumnie:
https://www.facebook.com/DrKaszowicz?ref=stream&hc_location=timeline
no makcza ujęcie masz piękne Helenki
-
haybeauti wrote:Właśnie rozmawiałam z mężem przez telefon i mówie mu, że jestem na 4 miejscu tzn. 4 w kolejce do porodu a on czy jak będe na 1 miejscu to dostanę nagrodę
no myślałam, że padne ze śmiechu
nagrodą będzie dzidia
haybeauti, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Właśnie rozmawiałam z mężem przez telefon i mówie mu, że jestem na 4 miejscu tzn. 4 w kolejce do porodu a on czy jak będe na 1 miejscu to dostanę nagrodę
no myślałam, że padne ze śmiechu
Nagroda to 3 doby i do domu hihi w hoteluhaybeauti lubi tę wiadomość
-
Kaja pobyt w spa.
pierwszy doba zabieg wyszczuplający - zrzucisz 6 kg w ciągu jednego dnia
druga doba zabieg z endorfinkami - uszczęśliwi się na maksa
trzecia doba opuszczasz spa z małym gratisem od hotelu (z dzidzią najsłodszą na świecie)
Ja też chce z wami wypić Pikolo - tylko nie lecie mi za dużo bo mam słabą głowę heheheKaja, Bea_tina, evas, Dorjana, Miriam, kotek27, magdalena, Duchess lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Kaja pobyt w spa.
pierwszy doba zabieg wyszczuplający - zrzucisz 6 kg w ciągu jednego dnia
druga doba zabieg z endorfinkami - uszczęśliwi się na maksa
trzecia doba opuszczasz spa z małym gratisem od hotelu (z dzidzią najsłodszą na świecie)
Ja też chce z wami wypić Pikolo - tylko nie lecie mi za dużo bo mam słabą głowę hehehe
Spoko butla na głowę hihi więcej nie damy rady !!!!
Takie spa ohhhhhhh marzy sięnutka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj o 10.20 przyszedł na świat Oliwier. 2950kg 55cm no i dostał 10 pkt. Mamy małe problemy z karmieniem zwłaszcza w jednej piersi ale walczymy. Nie będę ukrywać że po cc nie jest fajnie. Dziś od rana wstaje ale niestety boli. No ale dany rade. Odezwę się jak zrobimy do domku.
szczessciara, Niesforna, Bea_tina, Miriam, saszka, weronikabp, haybeauti, Tusia84, Makcza, kotek27, Lalita2710, agata86, Niesmiala, nutka, Matylda36, Paulina1986, AISAK, MariaAntonina, magdalena, Effcia28, Kaja, monalisa, czekajajaca, MagdaO, evas, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny