III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dziś idziemy do ortopedy na usg bioderek na 14stą.
Wracam do żywych- dziś wyprostowałam włosy hehe znalazłam na to czas ))
Pozdrawiam
ps. Miriam pełen luz! Najważniejsze że chodzisz na ktg, i masz mała pod kontrolą. To już lada chwila!!! )))) I zostaniesz szczęsliwą mamusią!!Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny znalazłam taką informcję, że te kobiety które mają przodozgięcie macicy w czasie porodu odczuwają bóle brzucha a te które maja tyłozgięcie macicy mają bóle krzyżowe - oczywiście to nie jest sztywna reguła.
czy któraś o tym słyszała? czy to wymysł internetu? -
haybeauti wrote:Dziewczyny znalazłam taką informcję, że te kobiety które mają przodozgięcie macicy w czasie porodu odczuwają bóle brzucha a te które maja tyłozgięcie macicy mają bóle krzyżowe - oczywiście to nie jest sztywna reguła.
czy któraś o tym słyszała? czy to wymysł internetu?
bzdurka ja miałam bóle krzyżowe i żadnego tyłozgięciaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:27
-
chociaż o tym tyłozgięciu: jak mnie przyjmowali do szpitala i badał mnie leakrz po inf. że mam bóle w krzyżu stwierdził, że tyłozgięcie. Jak byłam już na porodówce, położna przy badaniu jakie mam rozwarcie powiedziała, że co ten doktor tu napisał? jakie tyłozgięcie... w sumie juz sama nie wiem
Od swojego ginekologa nigdy nie dost. inf. że mam tyłozgięcie ani innych lekarzy, podczas moich pobytów w szpitalach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:53
-
szczessciara wrote:przedstawiam moją córkę
malutka bombowa- gratuluje , ale chyba już czas by suwaczek u ciebie zniknął... jak masz takiego słodziakaszczessciara lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
magdalena wrote:kaja dobre wiesci po wizycie super:-) a mowil cos o ktg? bo wydaje mi sie ze ostatnio o tym gadalysmy.
a ta herbate i wiesiolka mozna kupic w aptece to za zaczynam pic od przyszlego tygodnio o joj to juz;)
szczesciara mala niesamowita:-)
miriam nie stresuj sie, makcza trzymam kciuki. dajcie znac po wizytach.
Kurde widzisz o ktg nie zapytalam ehhh ,ale 14 mam wizytę i sie dopytam !!!!!magdalena lubi tę wiadomość
-
haybeauti wrote:Dziewczyny znalazłam taką informcję, że te kobiety które mają przodozgięcie macicy w czasie porodu odczuwają bóle brzucha a te które maja tyłozgięcie macicy mają bóle krzyżowe - oczywiście to nie jest sztywna reguła.
czy któraś o tym słyszała? czy to wymysł internetu? -
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:Maczka daj znać jak tam Helenka ! ile waży i kiedy planuje wyjść na świat
Na badaniu było super. Mówię do doktora, żeby mi dobrze dziecko zmierzył, tak na 3,5 kilo, bo mama mnie straszy, że mała już na pewno 4kg waży. Dr ogląda, mierzy i mówi "Ile pani chciała? 3 i pół? Jest 3 i pół!". No i udało mu się uzyskać piękne ujęcia buźki - zapytał, czy może wrzucić na swojego Facebooka, oczywiście się zgodziłam. Podaję link, wpis na 1 stronie, 2 od góry w lewej kolumnie:
https://www.facebook.com/DrKaszowicz?ref=stream&hc_location=timeline
szczessciara, saszka, evas, Tusia84, magdalena, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny