Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    dużo rzeczy pielęgnacyjnych i kometycznych można kupić tutaj, szybka wysyłka i ceny fajne

http://www.aptekagemini.pl/
    Ja właśnie tutaj kupuje kosmetyki dla małego i rzeczy do apteczki.
    Ceny mają naprawdę bardzo fajne - dużo tańsze niż w Rossmanie czy Tesco. Np Oilatum do kąpieli mają za 37 zł...

weronikabp, lusia22 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam do Was też wrzucę, gdyż wyszło pyszne :)
    Dziś serwuję papardelle z domowym tradycyjnym sosem bolognese (na toskańskiej oliwie), parmezanem i bazylią, komu, komu ? :)))

c77c8cb6ce46b227m.jpg

Bea_tina, Tusia84, magdalena, zozol, evas, Lalita2710, saszka lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, przy moich mielonych, to się wolę nie oddzywać:P A smaku jakiego mi narobiłaś! Chyba dostajesz kopa! Ale danie wygląda super!

U mnie waga patrząc ostatnio, to nieco poszalała:P Ale nie mówię, że bez powodu:) Mam nadzieje, że w 15+ się zmieszczę, ale jak będzie więcej to też ogarne:) Jakoś tak wierze w to, że maluszek mi pozwoli stracić to z przed ciąży i nawet mój nadstan:) Tak jakoś mi:)

Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć:/ Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)

weronikabp, monalisa, magdalena, nutka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Margotka87 na ostatniej prostej :)
    Miriam może nie bierz tej nospy bo ona wycisza skurcze wiem ze to dyskomfort takie bóle ale moze to juz to ;) Życzę abys dostała skurczy i wylądowała na IP jeszcze dziś :)

bontbhr.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jak urodzisz jutro to Zoja bedzie 30 lat młodsza od mojej sis;) wiec moze to jutro:-) ale ale, nic nie wykluczam, do 10 daje Wam czas hihi:-)

Miriam lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Dziś serwuję papardelle z domowym tradycyjnym sosem bolognese (na toskańskiej oliwie), parmezanem i bazylią, komu, komu ? :)))

c77c8cb6ce46b227m.jpg

mi ale pewnie już nie ma? :)

weronikabp lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć:/ Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)

ja też zaczynam puchnąć mimo, iż dużo piję;/ uroki końcówki he he

Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    mi ale pewnie już nie ma? :)
    no niestety kochana mężulek już wszystko wszamał ;)

magdalena lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zostały pyzy i sosik od obiadu chyba sobie zjem, mięso natomiast moglo by nie istnieć dla mnie :)

magdalena lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja sie zastanawiam czy by nie dziabnac klusek slaskich, bo zjadlabym z checia, a nigdy nie robilam, chyba trzeba sie szarpnac i sprobowac, bo nawet jak nie wyjda, to z moim apetytem zje sie wszystko:-)

Musze powoli tez myslec o menu przedciazowym, co pozniej moze byc nie mile widziane;)

weronikabp lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:

c77c8cb6ce46b227m.jpg
    Weronika, lepiej byś kiedyś taki pyszny obiadek podrzuciła, a nie tylko sie chwalisz :P
    U mnie dziś tradycyjny schabowy z ziemniakami i mizerią.

weronikabp, Kaja lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja wlasnie weszłam na maila i co ja tam widzę mail od Marysi tzn Chiang Mai ze zdjęciem Gai i powiem wam ze jest bardzo ale to bardzo śliczna cudo poprostu cudo. <3 zakochałam sie :)

Lalita2710, nutka, Kaja, Effcia28, weronikabp, juicca, mychowe, evas lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam maluczkim zostaje czekac na Chiang Mai:-)

Effcia28, mychowe lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam kochane ja padam na ryj serio bo od 4 buszuje i ni zacielam komara wcale , jestem po wizycie i Roczek ma sie dobrze juz wiadomo , ze chłop na 20000000000% bo dzis znów jajkami świecił wiec facet jest !!! Mały ma sie ok wazy 2500 i gin mówi ze odpowiada 35tc wiec był zadowolony no jak on zadowolony to ja też wymaz pobrał i jutro do laboratorium idzie !!!!!!

Teraz kochane mam pytanie bo gin zaproponował mi przy porodzie znieczulenie Jezus nazyw zapomniala kurza melodia !!!! Zastrzyk w kręgosłup no jasny gwint wylecialo mi ze łba , ale poje pytanie czy zgodzic sie na takie znieczulenie on polecał ehhhhhhh a zebym ja jeszcze nazwe zapamietal !!!!

haybeauti, monalisa, magdalena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZZO - znieczulenie zewnątrz oponowe ?

Podobno warto tak mówią dziewczyny
    Moj jednak namawiał mnie żebym próbowała bez jak nie dam rady to zzo

Kaja, evas, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu dziewczyny o kluskach i pyzach piszecie, a ja w zeszłym tygodniu zjadlam i nigdy więcej, taka zgage miałam, że nic nie pomagało, zazwyczaj rennie albo gaviscon biorę, ale wtedy nic nie pomogło.

A co do znieczulenia, to ja osobiście nie chciałabym tego w kręgosłup, w UK nazywa się epidural. Maly procent przypadkow pokazuje, że jest niebezpieczny, ale może tylko 5%, a poza tym nie ma się kontroli nad skurczami i w ogóle nic się nie czuje od pasa w dol.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 22:30

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/starania-i-ciaza-w-tajlandii,320.html?post=18179 są i zdjęcia Gai :)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    epidural dają u nas przy cc

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest śliczna :))) i te włoski jak zawsze mnie rozczulają.

Ost raz rozczuliła mnie tak córcia Marzycielki boże te czarnr długie włosy mam przed oczami.

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No corcia marzycielki to miała tych włosów ojojoj dużo i śliczna była tzn nadal jest. :)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ