X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    dużo rzeczy pielęgnacyjnych i kometycznych można kupić tutaj, szybka wysyłka i ceny fajne

http://www.aptekagemini.pl/
    Ja właśnie tutaj kupuje kosmetyki dla małego i rzeczy do apteczki.
    Ceny mają naprawdę bardzo fajne - dużo tańsze niż w Rossmanie czy Tesco. Np Oilatum do kąpieli mają za 37 zł...

weronikabp, lusia22 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam do Was też wrzucę, gdyż wyszło pyszne :)
    Dziś serwuję papardelle z domowym tradycyjnym sosem bolognese (na toskańskiej oliwie), parmezanem i bazylią, komu, komu ? :)))

c77c8cb6ce46b227m.jpg

Bea_tina, Tusia84, magdalena, zozol, evas, Lalita2710, saszka lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, przy moich mielonych, to się wolę nie oddzywać:P A smaku jakiego mi narobiłaś! Chyba dostajesz kopa! Ale danie wygląda super!

U mnie waga patrząc ostatnio, to nieco poszalała:P Ale nie mówię, że bez powodu:) Mam nadzieje, że w 15+ się zmieszczę, ale jak będzie więcej to też ogarne:) Jakoś tak wierze w to, że maluszek mi pozwoli stracić to z przed ciąży i nawet mój nadstan:) Tak jakoś mi:)

Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć:/ Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)

weronikabp, monalisa, magdalena, nutka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Margotka87 na ostatniej prostej :)
    Miriam może nie bierz tej nospy bo ona wycisza skurcze wiem ze to dyskomfort takie bóle ale moze to juz to ;) Życzę abys dostała skurczy i wylądowała na IP jeszcze dziś :)

bontbhr.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jak urodzisz jutro to Zoja bedzie 30 lat młodsza od mojej sis;) wiec moze to jutro:-) ale ale, nic nie wykluczam, do 10 daje Wam czas hihi:-)

Miriam lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Dziś serwuję papardelle z domowym tradycyjnym sosem bolognese (na toskańskiej oliwie), parmezanem i bazylią, komu, komu ? :)))

c77c8cb6ce46b227m.jpg

mi ale pewnie już nie ma? :)

weronikabp lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć:/ Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)

ja też zaczynam puchnąć mimo, iż dużo piję;/ uroki końcówki he he

Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    mi ale pewnie już nie ma? :)
    no niestety kochana mężulek już wszystko wszamał ;)

magdalena lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zostały pyzy i sosik od obiadu chyba sobie zjem, mięso natomiast moglo by nie istnieć dla mnie :)

magdalena lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja sie zastanawiam czy by nie dziabnac klusek slaskich, bo zjadlabym z checia, a nigdy nie robilam, chyba trzeba sie szarpnac i sprobowac, bo nawet jak nie wyjda, to z moim apetytem zje sie wszystko:-)

Musze powoli tez myslec o menu przedciazowym, co pozniej moze byc nie mile widziane;)

weronikabp lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:

c77c8cb6ce46b227m.jpg
    Weronika, lepiej byś kiedyś taki pyszny obiadek podrzuciła, a nie tylko sie chwalisz :P
    U mnie dziś tradycyjny schabowy z ziemniakami i mizerią.

weronikabp, Kaja lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja wlasnie weszłam na maila i co ja tam widzę mail od Marysi tzn Chiang Mai ze zdjęciem Gai i powiem wam ze jest bardzo ale to bardzo śliczna cudo poprostu cudo. <3 zakochałam sie :)

Lalita2710, nutka, Kaja, Effcia28, weronikabp, juicca, mychowe, evas lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam maluczkim zostaje czekac na Chiang Mai:-)

Effcia28, mychowe lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam kochane ja padam na ryj serio bo od 4 buszuje i ni zacielam komara wcale , jestem po wizycie i Roczek ma sie dobrze juz wiadomo , ze chłop na 20000000000% bo dzis znów jajkami świecił wiec facet jest !!! Mały ma sie ok wazy 2500 i gin mówi ze odpowiada 35tc wiec był zadowolony no jak on zadowolony to ja też wymaz pobrał i jutro do laboratorium idzie !!!!!!

Teraz kochane mam pytanie bo gin zaproponował mi przy porodzie znieczulenie Jezus nazyw zapomniala kurza melodia !!!! Zastrzyk w kręgosłup no jasny gwint wylecialo mi ze łba , ale poje pytanie czy zgodzic sie na takie znieczulenie on polecał ehhhhhhh a zebym ja jeszcze nazwe zapamietal !!!!

haybeauti, monalisa, magdalena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZZO - znieczulenie zewnątrz oponowe ?

Podobno warto tak mówią dziewczyny
    Moj jednak namawiał mnie żebym próbowała bez jak nie dam rady to zzo

Kaja, evas, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu dziewczyny o kluskach i pyzach piszecie, a ja w zeszłym tygodniu zjadlam i nigdy więcej, taka zgage miałam, że nic nie pomagało, zazwyczaj rennie albo gaviscon biorę, ale wtedy nic nie pomogło.

A co do znieczulenia, to ja osobiście nie chciałabym tego w kręgosłup, w UK nazywa się epidural. Maly procent przypadkow pokazuje, że jest niebezpieczny, ale może tylko 5%, a poza tym nie ma się kontroli nad skurczami i w ogóle nic się nie czuje od pasa w dol.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 22:30

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/starania-i-ciaza-w-tajlandii,320.html?post=18179 są i zdjęcia Gai :)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    epidural dają u nas przy cc

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest śliczna :))) i te włoski jak zawsze mnie rozczulają.

Ost raz rozczuliła mnie tak córcia Marzycielki boże te czarnr długie włosy mam przed oczami.

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No corcia marzycielki to miała tych włosów ojojoj dużo i śliczna była tzn nadal jest. :)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ