III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia22 wrote:dużo rzeczy pielęgnacyjnych i kometycznych można kupić tutaj, szybka wysyłka i ceny fajne
http://www.aptekagemini.pl/
Ceny mają naprawdę bardzo fajne - dużo tańsze niż w Rossmanie czy Tesco. Np Oilatum do kąpieli mają za 37 zł...weronikabp, lusia22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika, przy moich mielonych, to się wolę nie oddzywać A smaku jakiego mi narobiłaś! Chyba dostajesz kopa! Ale danie wygląda super!
U mnie waga patrząc ostatnio, to nieco poszalała:P Ale nie mówię, że bez powodu:) Mam nadzieje, że w 15+ się zmieszczę, ale jak będzie więcej to też ogarne:) Jakoś tak wierze w to, że maluszek mi pozwoli stracić to z przed ciąży i nawet mój nadstan:) Tak jakoś mi:)
Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)
weronikabp, monalisa, magdalena, nutka lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Kurcze nagrzałam się na słoneczku! Aż mi łydki spuchły:P Od ostatyniego weekendu już zauważyłam powoli, że zaczynam puchnąć Ale jak dam nogi wyżej to jest ok:) I zaczęłam więcej wody chlipać, więc może będzie ok:)
ja też zaczynam puchnąć mimo, iż dużo piję;/ uroki końcówki he heBea_tina, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ja sie zastanawiam czy by nie dziabnac klusek slaskich, bo zjadlabym z checia, a nigdy nie robilam, chyba trzeba sie szarpnac i sprobowac, bo nawet jak nie wyjda, to z moim apetytem zje sie wszystko:-)
Musze powoli tez myslec o menu przedciazowym, co pozniej moze byc nie mile widziane;)weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:
U mnie dziś tradycyjny schabowy z ziemniakami i mizerią.weronikabp, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
A ja wlasnie weszłam na maila i co ja tam widzę mail od Marysi tzn Chiang Mai ze zdjęciem Gai i powiem wam ze jest bardzo ale to bardzo śliczna cudo poprostu cudo. zakochałam sie
Lalita2710, nutka, Kaja, Effcia28, weronikabp, juicca, mychowe, evas lubią tę wiadomość
-
Czesc wam kochane ja padam na ryj serio bo od 4 buszuje i ni zacielam komara wcale , jestem po wizycie i Roczek ma sie dobrze juz wiadomo , ze chłop na 20000000000% bo dzis znów jajkami świecił wiec facet jest !!! Mały ma sie ok wazy 2500 i gin mówi ze odpowiada 35tc wiec był zadowolony no jak on zadowolony to ja też wymaz pobrał i jutro do laboratorium idzie !!!!!!
Teraz kochane mam pytanie bo gin zaproponował mi przy porodzie znieczulenie Jezus nazyw zapomniala kurza melodia !!!! Zastrzyk w kręgosłup no jasny gwint wylecialo mi ze łba , ale poje pytanie czy zgodzic sie na takie znieczulenie on polecał ehhhhhhh a zebym ja jeszcze nazwe zapamietal !!!!haybeauti, monalisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wy tu dziewczyny o kluskach i pyzach piszecie, a ja w zeszłym tygodniu zjadlam i nigdy więcej, taka zgage miałam, że nic nie pomagało, zazwyczaj rennie albo gaviscon biorę, ale wtedy nic nie pomogło.
A co do znieczulenia, to ja osobiście nie chciałabym tego w kręgosłup, w UK nazywa się epidural. Maly procent przypadkow pokazuje, że jest niebezpieczny, ale może tylko 5%, a poza tym nie ma się kontroli nad skurczami i w ogóle nic się nie czuje od pasa w dol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 22:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny