III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Adka, miejmy nadzieje, ze wyniki beda ok zapalenie krtani jest okropne, miewalam kiedys.ja od miedy mieszkam nad morzem nie choruje na chorobu ukladu oddechowego.zycze zdrowia!!!
a jak czujesz kopniaki dziecka w polozeniu poprzecznym?ja mama wrazenie ,ze moje dziecko tez tak lezy, jutro sie przekonam.pozdrawiamAdka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykobitki, nie kloccie sie, to niefajne jest
Jasiu w 28 tc wazył 1600 g i lekarka mówiła, ze bedzie raczej duzy.. a w 37tc jak sie urodził wazył 2830.. wiec wcale tak duzo nie przybrał jak na 9 tygodni i był raczej ponizej sredniej... takze tu tez chyba nic nie da sie powiedziec na pewno.DzejKej lubi tę wiadomość
-
M f to na prawde sobie wazyl Jasio na poczatku a jednak
A mnie dzisiaj kolezanko strzelila kilka fotek i jak sie obejrzalam to szok hehe jutro dodam na pewno jakies ale juz wygladam jak do porodu a gdzie tam jeszcze te 60dni hem_f lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My z mezusiem mamy sesje co dwa tygodnie regularnie zeby widziec jak sie Apartament powieksza
Jak by nie patrzec super pamiatka na pozniej nawet jak sie sobie nie pobobamy
Ja ostatnio ciagle marudze mezowi ze nie mam sie w co ubrac az sie wkurzylam i wybralam sie wczoraj na shopping troche rzeczy znalazlam i nawet juz przeceny sa
No i wczoraj zrobilam termin na za miesiac na sesje z brzuszkiem no i z mezempasia27 lubi tę wiadomość
-
Mi mąż robi od 15 tygodnia ciąży co 2 tygodnie zdjęcia powiększającego się brzuszka. Dopiero jak je oglądam to widzę różnicę, bo tak na żywo to mam wrażenie, że nic się nie powiększam (no trochę może ).
Wczoraj byłam na usg - moja malutka ma ok. 1100 g i kolejny raz pokazała, że zdecydowanie jest dziewczynkąpasia27, vivien, asia__u lubią tę wiadomość
-
patti wrote:Adka, miejmy nadzieje, ze wyniki beda ok zapalenie krtani jest okropne, miewalam kiedys.ja od miedy mieszkam nad morzem nie choruje na chorobu ukladu oddechowego.zycze zdrowia!!!
a jak czujesz kopniaki dziecka w polozeniu poprzecznym?ja mama wrazenie ,ze moje dziecko tez tak lezy, jutro sie przekonam.pozdrawiam
Oj u mnie zapalenie krtani jest bardzo częste.
A co do ruchów to czuję takie przesuwanie się zwłaszcza jak położę rękę na brzuchu. Wczoraj lekarz mi pokazał gdzie jest główka a gdzie pupa i faktycznie to się zgadza. Do tego bardzo często brzuch mi cały faluje i uwypukla się w tych miejscach. Te miejsca są bardziej twarde. Ale jakby nie było bardzo przyjemne uczucie -
Kima wrote:Mi mąż robi od 15 tygodnia ciąży co 2 tygodnie zdjęcia powiększającego się brzuszka. Dopiero jak je oglądam to widzę różnicę, bo tak na żywo to mam wrażenie, że nic się nie powiększam (no trochę może ).
Wczoraj byłam na usg - moja malutka ma ok. 1100 g i kolejny raz pokazała, że zdecydowanie jest dziewczynką -
Adka wrote:Oj u mnie zapalenie krtani jest bardzo częste.
A co do ruchów to czuję takie przesuwanie się zwłaszcza jak położę rękę na brzuchu. Wczoraj lekarz mi pokazał gdzie jest główka a gdzie pupa i faktycznie to się zgadza. Do tego bardzo często brzuch mi cały faluje i uwypukla się w tych miejscach. Te miejsca są bardziej twarde. Ale jakby nie było bardzo przyjemne uczucie -
pasia27 wrote:KIma to fajnie ze jednak nic sie nie zmienilo.duzo chlopcow i jednak potrzebne nam dziewczynki hehe.noze w 2014 bedzie wysyp?
No właśnie zauważyłam, że tu na forum królują chłopaki Przynajmniej moja córka i córka Vivien będą miały w kim wybierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:50
DzejKej lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:KIma to fajnie ze jednak nic sie nie zmienilo.duzo chlopcow i jednak potrzebne nam dziewczynki hehe.noze w 2014 bedzie wysyp?
No właśnie zauważyłam, że tu na forum królują chłopaki Przynajmniej moja córka będzie miała w kim wybierać (i córeczka Vivien)
vivien lubi tę wiadomość
-
a ja z kolei w swoim otoczeniu mam same dziewczynki wczoraj urodziła mi się "wnuczka cioteczna" w sensie dziecie mojego siostrzeńca, w szpitalu jak teraz byłam na 5 porodów był 1 chłopak + 1 w brzuchu u jednej i + 3 dziewczynki kolejne w brzuchach Także jeden wielki babiniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:53