III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Xcarolinex kojarzysz taka firme Simple kosmetyczna? W tesco jest simple dla bejbikow..z tego co wiem firma ta jest bardzo popularna w UK uzywam ich plynu do zmywania makijazu oczu ale srednio sie sprawdza .Masz jakies zdanie?https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita2710 wrote:Ja mam takiego najtańszego www.djakdziecko.pl/images/products/big/Lampka-Nocna-Zolw-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.5704.jpg
No Nienormalna , koszula boska... jestem w niej zakochana
A jak przyjdzie myślę że będę bardziej ,a jak potem synusiowi ubiorę jeszcze bardziej
musi być z firmy cloud B.
A link sugeruje, że taki jest
-
Lalita2710 wrote:Ja mam takiego najtańszego www.djakdziecko.pl/images/products/big/Lampka-Nocna-Zolw-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.5704.jpg
A jak przyjdzie myślę że będę bardziej ,a jak potem synusiowi ubiorę jeszcze bardziej
-
Nienormalna co do łóżeczka z materacem, to jets tak ze oni kupuja hurtowo i ceny hurtowe na prawde is eroznia, jesli mysmy laktator kupili w cenie hurtowej za 327 a w sklepie idzie za 460zł!!!
poza tym facet moze według mnie chciec zarobi na samym łózeczku, ogólnie rozpietosc cenowa jest duza, wiec... ja ogolnie to jesli chodzi o smao lozeczko to balabym sie kupic bez wymacania go, z czego jetz ronbione jak solidne, czy sie nie chcwiej, widzialam lozeczka za 500 zł ktore sie strasznie hciwlay i takie za 200 ktore byly bardzo stabilne... -
иιєиσямαℓиα wrote:mam pomysł. Działa ci ten żółw? masz baterie? Włącz go w nocy zrób zdjęcie i wklej - zobaczę jak świeci, moze mój problem z lampką się rozwiąże i kupię jednak takiego żółwia ...
ja tez chetnie zobacze jak on swieci bo tez potrzebujemy lamoke i rozwazamy opcje projektora a wogóle do gdzie tego żółwia ale ta dobrą wersję mozan kupić?
-
No ale ten co wkleiłaś to jest Cloud-B i kosztują ponad 100 zł.Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Bylam w tesco dzis i kazda zabawka doslownie kazda byla szeleszczaca nie kupilam nic bo byly mega kolorowe i jakies takies straszace moze dlatego ze za duzo kolorow byla promocja na proszek persil non bio i mysle ze zaczne prac w tym tygodniu albo przyszlymhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
Chodziło mi ze mój nie wygląda jak np ten : https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStuyypYvee8l5RbRHNpN9YWpKYOtBc-P6RU2IAbcv9xIe3epm8
Dziewczynki starałam się ale mam jedynie apart w telefonie a on nie potrafi zrobić zdjęć;/ porządnych. Ja mam w pokoju sypialniano -dziecięcym
amarantowy sufit i póki co brak chęci na jego zamalowanie bo tak jak pisałam 3 metry mam mieszkanie.
Żółw:иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
a propos żółwia znalazłam przeglądając w necie jakie ma ceny na jedenj ze stron zestawienie czym różni sie oryginał od podróbki
http://bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-355-Lampka-Zolw-Morski-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.htmlSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja kupowałam z Wiktorem, chyba hippa taka granulowaną. Próbowałam też jakiś tabletek z apteki. Teraz na razie kupiłam jakiegoś Bocianka.
Slyszalam o Hippie ze jest polecany.Musze mamie powiedziec zeby kupilahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
Amicizia wrote:a propos żółwia znalazłam przeglądając w necie jakie ma ceny na jedenj ze stron zestawienie czym różni sie oryginał od podróbki
http://bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-355-Lampka-Zolw-Morski-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.html
A moja powłoka żółwia jest błyszcząca połysk więc z tym się nie zgodzę
Przyciski prostokątno-zaokrgąglone
No ja mam hipp:P płyn do ciała i mycia włosów i mleczko do ciała;)Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Wiecie, kupilam dla sunka na kosmetyki itd do podrózy ta otrbe z biedronki z dady taka niebieska z misami, sobie chcialam kupic jakas fajna duza kosmetyczke. Ale jak zobaczylam ceny tych co mi sie podobaja to zmienilam zdanie. BYlismy dzis na zakupach w biedronce i byla jeszcze ta torba z dady, do tego przeceniona i kupilam sobie dla siebie ta zielona z lewkiem a co tam, porzadna, duza, pakowna, bedzie. pamietam, ze nie moglam sie za pierwszym razem zdecydowac ktora chce dla Jasia, bo obie mi sie podobaly, w efekcie koncowym mam obie
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Znow zrobilam "ostatnie" zakupy, kupilam kosmetyki dla maluszka zdecydowalam na Johnson&Johnson kupilam male opakowanie, zeby najpierw przetestowac, tutaj dostepne jeszcze Avino i jakies inne ktorych nie znam.
Przyjaciolka naznosila mi znow, zabawek, bujaczek na baterie, jakies ozdoby/rozweselacze do samochodu i wozka, mate edukacyjna, ale tego jest.
Wszystko wypralam i wlasnie sie suszy.
Ja materacyk rozpakowalam juz jakis czas temu, wietrzy sie, mam kupione ochraniacz na materac, ktory ma pochlaniac wilgoc. Na razie nie zakladam tego ani przescieradla, zeby sie nie kurzylo. -
Lalita2710 wrote:A moja powłoka żółwia jest błyszcząca połysk więc z tym się nie zgodzę
Przyciski prostokątno-zaokrgąglone
No ja mam hipp:P płyn do ciała i mycia włosów i mleczko do ciała;)
dla mnie wiekszego znaczenia czy orginal czy podrobka nie ma, kwestia funkcji, i tu juz kazdy musi sam rozwazyc na czym mu zalezy a na ile informacja z tej strony jest dokładna to juz nna kwestia,
od strony wizualnje to mnie nie przekonuje matowe czy blyszczace, zaokrąglone czy porstokątne, dla mnie wazna funkcja, czyli czy i jak swieci i jak dziala
ja nigdy nie bylam osoba ktoramusi miec wsyztsko orginalne, wszystkie moja markowe rzeczy w zasadzie pochodza z SHLalita2710, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:ja szkole rodzenia skoncze pod koniec października, zaczynam w polowie wrzesnia. Jestem dobrej mysli. Jas nie moze urodzic sie wczesniej niż w listopadzie, bo nie bedzie mial gdzie meiszkac i spac, wiec niech lepiej siedzi u mamy w brzuchu jak najdluzej, a przynajmniej do listopada.
mam nadzieje, ze uda sie nam w październiku juz wprowadzic. ja sie jakos tam umeblujemy i rozpakujemy to zajmiemy sie wtedy praniem, prasowaniem itd.
kącik małemu urządzimy od razu jak będziemy się meblowac.
no ja też swojemu synkowi cały czas powtarzam, żeby nie ważył się wcześniej wychodzić niż w listopadzie, bo jego mieszkanie jeszcze nie gotowe