III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Wiem że materac gryka kokos pianka musi co najmniej te 65zł kupować (jak ktoś ma dobrą tanią hurtowanie ) w sklepie ponad 79zł.
Więc nie wiem co to za materac. Kurcze wydaję mi się że jak coś jest 2 w 1 albo coś to może być to jakiś tańszy shit... Nie wiem co ci powiedzieć.
Ja znawcą nie jestem ale wiesz... -
Nie wiem ... kurcze.. chyba że ma tani dostęp do łóżeczek i materacy i mógł pozwolić sobie na taką cenę... Wiem że jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną
materaca 65zł najtaniej znalazłam taki 3 warstwowy.
Więc on pewnie w hurtowni jak bierze więcej ma na pewno taniej. -
иιєиσямαℓиα wrote:co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie ...
Ja tak ostatnio narzekalam na swojego, a w niedziele zrobil boooossskie burgery (wybieramy zdrowsza wersje, bo do miesa dodajemy pokrojony swiezy szpinak + duuzo bazyli) ojeeej, a jeszcze w poniedzialek zrobil kurczaka! Wiec dwa dni mialam z glowy, az w szoku bylampasia27 lubi tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:bardzo mi przykro... nie wiedziałam że takie cos wam sie przytrafiło...... a w którym tygodniu straciłaś maleństwo jeśli mogę wiedzieć??....
Teraz jest dobrze, jak Mala sie urodzi to bedzie roznica 11mcy tylko Szybko chcielismy zajsc znowu w ciaze, ale nigdy po to by zastapic jedno drugim (choc balam sie, ze ludzie tak zareaguja)иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:polska dziewczyno bardzo ładna pościel
ja nie kupuję kołderki, kupię zupełnie później później .
A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach? -
Kleopatra wrote:Nienormalna takie bóle są normalne.
Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam i zaraz kręgosłup mi siądzie. O 17 przyjdzie do mnie koleżanka z synem w wieku Wiktora. Powinnam na jakieś zakupy się udać ale nie chce mi się ;p
Amicizia to super, żeby Wam się udało!
xcarolinex mój mały pewnie waży podobnie, bo dotychczas dzieciaczki podobnie nam rosły.
Ja umieram po sprzataniu! Nogi to mi w d... wchodza A plecy jakby mialy peknac za chwile
No, leb w leb z data i z waga rowniezиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Ja tak ostatnio narzekalam na swojego, a w niedziele zrobil boooossskie burgery (wybieramy zdrowsza wersje, bo do miesa dodajemy pokrojony swiezy szpinak + duuzo bazyli) ojeeej, a jeszcze w poniedzialek zrobil kurczaka! Wiec dwa dni mialam z glowy, az w szoku bylam
-
xcarolinex wrote:Ja chyba musze go nabyc, na komodzie bede przewijac, a nie mam nigdzie miejsca na potrzebne rzeczy Ale nawet nie szukalam jeszcze, dobrze, ze mi przypomnialas!!
xcarolinex lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Oj pozno, polowa 34tc...
Teraz jest dobrze, jak Mala sie urodzi to bedzie roznica 11mcy tylko Szybko chcielismy zajsc znowu w ciaze, ale nigdy po to by zastapic jedno drugim (choc balam sie, ze ludzie tak zareaguja)иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
Mój mąż ost zapomniał umyć podłogę jak odkurzałam:P
I dziś miał karne odkużanko (hihii) i podłogę musi umyć ale dziś nie zdążył bo na szkołę rodzenia szliśmy.
Mój też czasem upichci tzn potrafi gotować bardzo dobrze. Ale kuchnia zawsze moja była;)
Jak poproszę to pomaga mi;)) -
dziewczyny ja mam dziś dobry dzień, mianowicie dlatego że..zarobiłam na reszte wyprawki dla Alanka no i mąż dostał w pracy 1000 zł premi .. jupii a mówią że pieniądze szczęścia nie dają
Lalita2710, Suzy Lee, pasia27, yennefer, xcarolinex, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:myślę że miesiąc prędzej wystarczy.. ja tez kupiłam juz jakiś czas temu materac i łóżeczko i wszystko wyciągam za miesiąc czyli w październiku.. no i za pranie i prasowanie też się zabieram w październiku...
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja szkole rodzenia skoncze pod koniec października, zaczynam w polowie wrzesnia. Jestem dobrej mysli. Jas nie moze urodzic sie wczesniej niż w listopadzie, bo nie bedzie mial gdzie meiszkac i spac, wiec niech lepiej siedzi u mamy w brzuchu jak najdluzej, a przynajmniej do listopada.
mam nadzieje, ze uda sie nam w październiku juz wprowadzic. ja sie jakos tam umeblujemy i rozpakujemy to zajmiemy sie wtedy praniem, prasowaniem itd.
kącik małemu urządzimy od razu jak będziemy się meblowac. -
oo suzy to masz dobrze mój co do śniadań to raz na ruski rok zrobi hehe takto zawsze ja musze, ciast tez nie piecze generalnie nigdy w zyciu nic nie upiekł, jedynie te obiady no ale chociaż tyle zawsze to coś i pomaga w sprzataniu (jak jest w domu).
-
Suzy Lee wrote:Mój zawsze jak jest w domu gotuje i robi śniadanie... do tego stopnia mnie z tym rozleniwił, że jak chodzi do pracy to mnie szlag trafia że muszę o tym myśleć. Ciasta piecze i w ogóle.
mój przyszedł dojadł resztkę zupy, dosłownie było odrobinkę i nowego obiadu nie zrobi . I jutro znowu gotowanie, którego nie cierpię.... -
Ja mam takiego najtańszego www.djakdziecko.pl/images/products/big/Lampka-Nocna-Zolw-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.5704.jpg
No Nienormalna , koszula boska... jestem w niej zakochana
A jak przyjdzie myślę że będę bardziej ,a jak potem synusiowi ubiorę jeszcze bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 21:35
иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój M robi śniadania, kolacje, pomaga w sprzątaniu, robi zakupy, chodzi na spacerki z Jasiem, oporządza kota.. mnóstwo rzeczy robi, a ja w sumie obiady gotuję i zajmuję się Jasiem, jak mąż jest w pracy. Prasujemy na zmianę.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość