X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Wiem że materac gryka kokos pianka musi co najmniej te 65zł kupować (jak ktoś ma dobrą tanią hurtowanie ) w sklepie ponad 79zł.
    Więc nie wiem co to za materac. Kurcze wydaję mi się że jak coś jest 2 w 1 albo coś to może być to jakiś tańszy shit... Nie wiem co ci powiedzieć.
    Ja znawcą nie jestem ale wiesz...
    no właśnie też się zastanawiam, coś mi właśnie za tanio wychodzi. Albo po prostu facet uciął 30zł bo chce więcej zarobić na łóżeczku...

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ... kurcze.. chyba że ma tani dostęp do łóżeczek i materacy i mógł pozwolić sobie na taką cenę... Wiem że jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną
    materaca 65zł najtaniej znalazłam taki 3 warstwowy.
    Więc on pewnie w hurtowni jak bierze więcej ma na pewno taniej.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie :/...

Ja tak ostatnio narzekalam na swojego, a w niedziele zrobil boooossskie burgery :) :) (wybieramy zdrowsza wersje, bo do miesa dodajemy pokrojony swiezy szpinak + duuzo bazyli) ojeeej, a jeszcze w poniedzialek zrobil kurczaka! :O Wiec dwa dni mialam z glowy, az w szoku bylam :P

pasia27 lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    bardzo mi przykro... nie wiedziałam że takie cos wam sie przytrafiło...:(... a w którym tygodniu straciłaś maleństwo jeśli mogę wiedzieć??....
    Oj pozno, polowa 34tc...
    Teraz jest dobrze, jak Mala sie urodzi to bedzie roznica 11mcy tylko :) Szybko chcielismy zajsc znowu w ciaze, ale nigdy po to by zastapic jedno drugim :) (choc balam sie, ze ludzie tak zareaguja)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    polska dziewczyno bardzo ładna pościel :)
    ja nie kupuję kołderki, kupię zupełnie później później ;).

A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?
    Ja chyba musze go nabyc, na komodzie bede przewijac, a nie mam nigdzie miejsca na potrzebne rzeczy :/ Ale nawet nie szukalam jeszcze, dobrze, ze mi przypomnialas!! :)

gg64wn1511ap0yj7.png

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Nienormalna takie bóle są normalne.
    Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam i zaraz kręgosłup mi siądzie. O 17 przyjdzie do mnie koleżanka z synem w wieku Wiktora. Powinnam na jakieś zakupy się udać ale nie chce mi się ;p
    Amicizia to super, żeby Wam się udało!
    xcarolinex mój mały pewnie waży podobnie, bo dotychczas dzieciaczki podobnie nam rosły.

Ja umieram po sprzataniu! Nogi to mi w d... wchodza :P A plecy jakby mialy peknac za chwile :/

No, leb w leb z data i z waga rowniez :P :P

gg64wn1511ap0yj7.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Ja tak ostatnio narzekalam na swojego, a w niedziele zrobil boooossskie burgery :) :) (wybieramy zdrowsza wersje, bo do miesa dodajemy pokrojony swiezy szpinak + duuzo bazyli) ojeeej, a jeszcze w poniedzialek zrobil kurczaka! :O Wiec dwa dni mialam z glowy, az w szoku bylam :P
    mój jak zaszłam w ciaże i miałam strasznego lenia i żle sie czułam to codziennie gotował- w koncu moge go pochwalić :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• aila Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Ja chyba musze go nabyc, na komodzie bede przewijac, a nie mam nigdzie miejsca na potrzebne rzeczy :/ Ale nawet nie szukalam jeszcze, dobrze, ze mi przypomnialas!! :)
    xarolinex ja tak samo mam jak sprzatam-nogi oderwac a kregoslup-szkoda gadac.Czuje sie wtedy jak 90 letnia babcia:/ Juz nie wspomne o nocy,jak rano wstaje to biodra strasznie dokuczaja:/ Dzis bylam 2 godziny na zakupach,ale pozniej lezalam z godzine,bo bylam poprostu wykonczona.Narzekania narzekaniami,ale wytrzymam wszytsko-byle Babel posiedzial w srodku jakies 1,5 tygodnia :D Hmmm...-pobozne zyczenia?Okaze sie:D:D:D

xcarolinex lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Adrianku!!!:)
    [link=https://www.suwaczki.com/]82do3e5eiide99pv.png[/link]
    tb733e5ezrvezdb0.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Oj pozno, polowa 34tc...
    Teraz jest dobrze, jak Mala sie urodzi to bedzie roznica 11mcy tylko :) Szybko chcielismy zajsc znowu w ciaze, ale nigdy po to by zastapic jedno drugim :) (choc balam sie, ze ludzie tak zareaguja)
    przykro mi na prawde...:(.. to straszne... :(... ci co chcą gadać to i tak będą gadać ludzie juz tacy są... więc nie przejmuj się... i ciesz się ciążą a zaraz dzidzią bo będziesz miec ją niedługo przy sobie...:)powodzenia:)

иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ost zapomniał umyć podłogę jak odkurzałam:P
    I dziś miał karne odkużanko (hihii) i podłogę musi umyć :P ale dziś nie zdążył bo na szkołę rodzenia szliśmy.

Mój też czasem upichci tzn potrafi gotować bardzo dobrze. Ale kuchnia zawsze moja była;)

Jak poproszę to pomaga mi;))

dqprepoku4out2uw.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja mam dziś dobry dzień, mianowicie dlatego że..zarobiłam na reszte wyprawki dla Alanka :) no i mąż dostał w pracy 1000 zł premi .. jupii a mówią że pieniądze szczęścia nie dają :)

Lalita2710, Suzy Lee, pasia27, yennefer, xcarolinex, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    myślę że miesiąc prędzej wystarczy.. ja tez kupiłam juz jakiś czas temu materac i łóżeczko i wszystko wyciągam za miesiąc czyli w październiku.. no i za pranie i prasowanie też się zabieram w październiku...:)
    też miałam taki plan, ale teraz stwierdziłam, że za pranie zabieram się po połowie września, bo chciałabym w połowie października mieć już wszystko gotowe w razie W i tylko te 3 tygodnie zostawić sobie na czekanie :)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zawsze jak jest w domu gotuje i robi śniadanie... do tego stopnia mnie z tym rozleniwił, że jak chodzi do pracy to mnie szlag trafia że muszę o tym myśleć. Ciasta piecze i w ogóle.

иιєиσямαℓиα, pasia27, michaela lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szkole rodzenia skoncze pod koniec października, zaczynam w polowie wrzesnia. Jestem dobrej mysli. Jas nie moze urodzic sie wczesniej niż w listopadzie, bo nie bedzie mial gdzie meiszkac i spac, wiec niech lepiej siedzi u mamy w brzuchu jak najdluzej, a przynajmniej do listopada.

mam nadzieje, ze uda sie nam w październiku juz wprowadzic. ja sie jakos tam umeblujemy i rozpakujemy to zajmiemy sie wtedy praniem, prasowaniem itd.
    kącik małemu urządzimy od razu jak będziemy się meblowac.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo suzy to masz dobrze :) mój co do śniadań to raz na ruski rok zrobi hehe takto zawsze ja musze, ciast tez nie piecze generalnie nigdy w zyciu nic nie upiekł, jedynie te obiady no ale chociaż tyle zawsze to coś :) i pomaga w sprzataniu (jak jest w domu).

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    a ja nie potrafiłam się powstrzymać i zamówiłam u babki koszule dla synusia:
    http://tablica.pl/oferta/koszula-h-m-rozmiar-68-ID3t6XZ.html :)
    boska

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja mam chyba taki sam materac. Wikuś go używał a nadal wygląda jak nowy.
    Dziewczyny mam prośbę, wstawcie zdjęcia tych waszych żółwi. Kupiłabym Wikusiowi ale jest ich tak dużo że nie wiem jaki :(

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Mój zawsze jak jest w domu gotuje i robi śniadanie... do tego stopnia mnie z tym rozleniwił, że jak chodzi do pracy to mnie szlag trafia że muszę o tym myśleć. Ciasta piecze i w ogóle.
    no to skarb nie mąż :)
    mój przyszedł dojadł resztkę zupy, dosłownie było odrobinkę i nowego obiadu nie zrobi :/. I jutro znowu gotowanie, którego nie cierpię....

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takiego najtańszego www.djakdziecko.pl/images/products/big/Lampka-Nocna-Zolw-Magiczne-Konstelacje-Cloud-B.5704.jpg

No Nienormalna , koszula boska... jestem w niej zakochana <3
    A jak przyjdzie myślę że będę bardziej ,a jak potem synusiowi ubiorę :D jeszcze bardziej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 21:35

иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna, Suzy Lee lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M robi śniadania, kolacje, pomaga w sprzątaniu, robi zakupy, chodzi na spacerki z Jasiem, oporządza kota.. mnóstwo rzeczy robi, a ja w sumie obiady gotuję i zajmuję się Jasiem, jak mąż jest w pracy. Prasujemy na zmianę.

‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ