III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:mi si eone nawte podobaja, moga byc prkatyczne, ale nie uwazam tego za potrzebny i konieczny wydatek, wiec na razie sobie dalam z nim spokoj, zwlaszcza ze on najladniej wyglada z pasujaco do siebie posciela wiec na razie odpuszczam, moze jka juz bedziemy po tym wsyztskim to pomysle o kupnie, albo o uszyciu tylko tutaj by sie maszyna do szycia przydala...
no ja też tak do tego podeszłam i nawet nie maiłam zamiaru żeby go kupować, ale teraz tak sobie o tym przypomniałam i pytam was . Gdybym miała maszynę i umiała szyć, to bym uszyła może gdyby aż tak bardzo był mi potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 14:25
-
иιєиσямαℓиα wrote:Na mojego dzidziusia nic nie działa - wodę piję smakową z gazem i nie bardzo go to wzrusza. Poruszył się trochę od czasu jak pisałam że się nie rusza, ale teraz znowu ma lenia.
Wyobraźcie sobie, że dostałam pretensjonalnego smsa z tamtej szkoły rodzenia z której zrezygnowałam. Zaraz chyba tej babce odpiszę, to jej w pięty pójdzie!!! Jakby nie odwoływała zajęć to bym nie musiała rezygnować!!
Nie polecam ale jak wypilam na badaniach na glukoze napoj energetyzujacy lucozade to mlody chcial z brzucha wyskoczychttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
az przerwalam robienie obiadu, utarlam sobei wlansie marchewke z jabluszkiem zwykle robi to M. ale wiadomo ja juz jestem głodna
dzownil maż i bank juz ostatecznie zatwierdzil i podpbil nam kredyt. teraz maja nam mailem wyslac druk umowy kredytowej zbeysmy go sobie na spokojnie przeczytali itd. i wyznaczamy termin podpisania umowy, moze byc piatek lub poniedzielk, tylko wteyd naszej doradczyni nie ma, wiec chyba wolimy wtorek sroda zbey jednka mimo wszytsko byla z nami, niby bank juz nic nie moze zmienic, ale bede spokojniejsza jak ona bedzie z nami,
no i zeby to wszytsko szybciej moglo pojsc, to mozemy sami w tygodniu podjechac to dowolnego oddzialu banku zeby sobie zalozyc konto w banku, bo wiadomo jest wymagane
wreszcie jakies dobre wiesciиιєиσямαℓиα, blueberry, Lilka, Suzy Lee, yennefer lubią tę wiadomość
-
zjadłam wczoraj kawałek pizzy
a dziś znowu mi się chce
Zrobiłabym domową, ale jak sobie pomyślę, że 10tego mam komisyjne ważenie i mam być znowu za wagę opierniczana, albo ma mi grozić ponowne badanie krzywej cukrowej to chyba zrezygnujęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 15:05
-
Nienormalna takie bóle są normalne.
Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam i zaraz kręgosłup mi siądzie. O 17 przyjdzie do mnie koleżanka z synem w wieku Wiktora. Powinnam na jakieś zakupy się udać ale nie chce mi się ;p
Amicizia to super, żeby Wam się udało!
xcarolinex mój mały pewnie waży podobnie, bo dotychczas dzieciaczki podobnie nam rosły.Amicizia, иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:zjadłam wczoraj kawałek pizzy
a dziś znowu mi się chce
Zrobiłabym domową, ale jak sobie pomyślę, że 10tego mam komisyjne ważenie i mam być znowu za wagę opierniczana, albo ma mi grozić ponowne badanie krzywej cukrowej to chyba zrezygnuję
oj ty to masz z ta lekarjka...
pizza to nie fast fodd tylko włoska kuchnia i wcale nie musi byc bardziej kaloryczna od tradycyjnego schabowego z ziemniakiami
a mi lekarka powiedziala, ze to normlane ze przybieram na wadze i teraz bedzie juz tylko wiecej i ze to dobrze, bo znaczy ze maly ladnie rosnie itd. nic nie powiedziala na temat predkosci przybierania na wadze.
walsnie poaptrzylam w karte i wychodzi na to, ze w ciagu 6 miesiecy przytylam 10 kg
najpierw schidłam chyba z 5 a potem przytylam, wiec nie narzekam ale do porodu jeszcze 2 miesiace, a w ciagu 3 tygodni przybylo mi 2 kg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 15:17
иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:polska dziewczyno bardzo ładna pościel
ja nie kupuję kołderki, kupię zupełnie później później .
A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?
To zależy jakie masz stanowisko do przewijania. To które finalnie u nas będzie
http://tablica.pl/oferta/stolik-do-przewijania-ikea-sniglar-uzywany-ID3z3iL.html#17fdf76661
nie wymaga już przybornika bo ma półkę na dole. Mąż przemaluje na biało i będzie git.
Za to moja wczesniejsza opcja z samym przewijakiem na łóżeczko wymagała wręcz jakiegoś przybornika albo na łóżeczko, albo na szafce... ale jeśli masz blisko szafke to to moze byc wszystko- dwa koszyczki wiklinowe nawet. -
nick nieaktualnyLilka wrote:Ja sie Wam musze przyznac ze sie niczym nie smaruje i nie mam rozstepow..kupilam palmersa ale smierdzi mi okrutnie. I nie jestem w stanie go uzywac..teraz mam stresa ze moglam sie smarowac ale dkoro nic nie mam to chyba sobie daruje.bylamvw aptece popatrzec na oilatum czy sa w wersji dla bejbikow i znalazlam w sumie wersje junior tylko tak sie zastanawiam czy jak skora dziecka sie przyzeyczai to bede mogla uzyc innego kosmetyku?
Nie chce Cie straszyć... ale nie mów HOP... znam pare dziewczyn, którym rozstępy na ostatnie tygodnie wyskakiwały, ale wtedy to już takie szramy, jakby je trygrys podrapał... Brzuch powiekszy Ci się jeszcze niewyobrażalnie w stosunku do tego co masz dziś. Palmers mi też śmierdzi. Kup sobie tego babydreama w rossmanie, 11 zł.
-
Lalita2710 wrote:Właśnie przyszedł materacyk dla bobusia. Jest póki co w foli.
Powiedźcie mi ile wcześniej trzeba go otworzyć i wietrzyć.
Lalita tak w 35tyg wydaje mi sie najpóźniej. .
Nigdy nie wiadomo kiedy dzidzia przyjdzieLalita2710 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w dziale zakupy, wstawiłam taką krowę na biegunach- któraś jest zainteresowana, bo muszę dac odpowiedź do 21:00, a że mamy rocznicę z mężem i on ewidentnie coś zaplanował, to nie wiem czy bede na komputerze po 18:00...
Nie wykluczone, że będę tez miała do sprzedania nosidełko Maxi Cosi za 55zł, bo pare godzin po tym jak ogłosiłam ze kupuje, kolezanka powiedziala ze moze mi swoje oddac - grgrgrgr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 15:51
-
Suzy Lee wrote:Nie chce Cie straszyć... ale nie mów HOP... znam pare dziewczyn, którym rozstępy na ostatnie tygodnie wyskakiwały, ale wtedy to już takie szramy, jakby je trygrys podrapał... Brzuch powiekszy Ci się jeszcze niewyobrażalnie w stosunku do tego co masz dziś. Palmers mi też śmierdzi. Kup sobie tego babydreama w rossmanie, 11 zł.
Musze powiedziec mamie zeby kupila bo u nas tylko palmers tez mysle zeby sie smarowac w razie W u akurat kumpela wraca z pl w pt to moze mi kupic? A co to jest konkretnie? Olejek czy balsam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 15:55
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Właśnie przyszedł materacyk dla bobusia. Jest póki co w foli.
Powiedźcie mi ile wcześniej trzeba go otworzyć i wietrzyć. -
ja uzywalam z baby dream oliwki, jak sobei przypomnialam, jakies mi tam wyskoczyly na piersiach, ale one o 2 rozmiary urosy w 2 tygodnie wiec mialy prawo i nie robilam tego regularnie. Dopoki mialam ta oliwke smarowalam sie nia wiec sie nei pograszalo, ale jak chcialam kupic to akurat jej nie bylo i kupilam balsamy z bielendy, ale chyba podejde do rossmana po ta oliwke, bardziej mi pasowala, przez to, ze oliwka dkuzej smarowalam, robilam przy tym masaz i to chyba njabardzije pomagalo, bo balsam szybko sie wchlania...