X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam rogala do karmienia i jest podobno super ;)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    hihihi skok spadochronem myślę że by chciał ale ja do tego ręki nie przyłożę jescze mi sie zabije i co...ajj..:(... jakis teatr też fajnie bo nigdy nie byliśmy... a seks.. hmm boje się wierzysz czy nie ale od kąd się dowiedziałam że jestem w ciąży to się nie kochaliśmy ani razu... boje się:(.. że przez orgazm który wywołuje skórcze urodze wcześniej...:( mam taką blokadę że koniec....mój mąż jest cierpliwy i czeka kocham go za to tylko nieraz widzę jak się namiętnie przytula i chciałby coś "porobić" a ja mu odmawiam i jest mi przykro że tak go odtrącam ale to silniejsze ode mnie...:(:(:(
    ja mam tak samo. Nie jesteś sama. Mój mąż niby rozumie, ale z drugiej strony...nie zapomni wypomnieć , pouskarżać się na to albo nalega czy aby może jednak...zmieniłam zdania :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:28

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    xcarolinex ma wywoływany poród ze względu na to, że wcześniejsza ciąża nie zakończyła się pomyślnie :(.
    Xcarolinex a jaki był powód? :( coś z łożyskiem?

mój mały coś dziś w ogóle nie aktywny :/

oj to nie wiedziałamm..... przykro..:(

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Taka poduszka też jest fajna dlatego że jak ją przykładamy jest dobrze wyprofilowana że cycków się nie naciąga i potem mogą być mniej obwisłe:)
    Bo jakby karmić na innych to różnie może być:)
    mi to już poduszka nawet nie pomoże ;)
    mam tak wyciągnięte jak wory świętego mikołaja o.O

MADZIULA13, Lilka lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    ja mam tak samo. Nie jesteś sama. Mój mąż niby rozumie, ale z drugiej strony...nie zapomni wypomnieć , pouskarżać się na to albo nalega czy aby może jednak...zmieniłam zdanie :P
    kurcze u nas ciut inaczej znowu, maz jak oszalaly cwiczy remontuje pływa sprzata, nie upomina sie mówi ze nie chce niczego uszkodzic, ze to wazniejsze, a mnie roznosi juz, daje sie chłopak na szczescie od czasu do czasu namówic bo chyba bym zfixowała całkiem.

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    kurcze u nas ciut inaczej daje sie chłopak na szczescie od czasu do czasu namówic bo chyba bym zfixowała całkiem.
    to dobrze hehe :) że się daje
    ja jestem nieugięta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:31

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie mam pomysłu na obiad, a jeszcze gorsze jest to...że nie chce mi się nic gotować :/.... przyjdzie nam głodować :P

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 4 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna
    odpowidając na pytanie jaki materac i łóżeczko to ja kupiłam kokos-piankap-kokos... gryke mi odradzili bo jak dzidzia by się z siusiała to gnije w środku... więc lepiej kokos.. tu linki

materac
    http://allegro.pl/materac-trzywarstwowy-120x60-najgrubszy-na-allegro-i3374700344.html

łóżeczko KOLOR CIEMNY ORZECH
    http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-5-kol-materac-poduszka-gratis-i3513059766.html

pościel KOLOR WRZOS
    http://allegro.pl/bello-18-cz-posciel-haft-moskitiera-do-wozka-i3376990965.html

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• yennefer Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

hehe jakie porównanie :)
    moje też mam wrażenie są coraz bardziej nabrzmiałe. Wogole to najchętniej chodziłabym bez stanika, bo tak mi najwygodniej :)

82do20mm8gkktux6.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

Ja bym powiedziała to samo! :D ja się uśmiecham ale to nie jest śmieszne.
    Ja mam jędrne ,ale mam tyle rozstępów wcześniejszych że grawitacyjnie lecą...

Co do gotowania ,w dniu dzisiejszym mam ten sam problem ;/

Polska dziewczyno bardzo ładne łóżeczko i pościel śliczny kolorek;))

Dostałam maila że prześcieradła i materac wysłany. Ciekawa jestem kiedy przyjdą dam znać czy jestem zadowolona:P jak pzyjdą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:52

polska_dziewczyna, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png

Wysłany: 4 września 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita dziekuje
    też mi się podoba tylko mi się udało kupic za taniej łóżeczko bo dałam 190zł była jakaś promocja u tego sprzedawcy...

a pościel.. marzenie.. uwielbiam takie kolory wrzosy fiolety, maliny, fuksje.. cos pięknego...:)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela u nas podobnie ja bardziej chce a maz bardziej die boi :D ogolnie czytalam ze seks moze przyspieszc porod aledopiero po 38 tc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Dokładnie trzecia rocznica... nie fajnie, że tak w środku tygodnia w tym roku :) A u Was?

Suzy u nas druga ;) i wypada w sobote w rym roku B) B)

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupowałyście już kołdrę??
    Wiem że na początku się tak nie przykrywa ,że lepiej śpiworek (który mam )
    Ale kołdrę muszę kupić
    Co sądzicie o tej:
    http://allegro.pl/posciel-antyalergiczna-medyczna-135x100-i-60x40-i3520895068.html

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja taka wieksza cienka mam z zestawie zposciela jak kupowalam na tablicy.

a drug ataka mniejsza 70x90 cieplutka chyba puchowa to mi mama na ciuchach kupiła jest prześliczna. Mam tylko dlatego, że były okazje a jakbym miala kupowac to penwie jeszcze bym sie z tym wstrzymała.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    xcarolinex ma wywoływany poród ze względu na to, że wcześniejsza ciąża nie zakończyła się pomyślnie :(.
    Xcarolinex a jaki był powód? :( coś z łożyskiem?

Nienormalna, jesli chodzi o powód, to wlasnie wszystko bylo ok... i lozysko, badania, etc... ''tak poprostu'' sama nie mam pojecia, lekarze tez nie wiedzieli, mogliby zrobic sekcje, ale co by mi to dalo, czasu nic nie cofnie, a poza tym na 2 tyg biora dzieciatko do innego miasta na te badania + jest 50% szans, ze znajda przyczyne... A my chcielismy jak najszybciej wszystkie sprawy (kosciol, pogrzeb, urzedy) zalatwic, zeby zaczac funkcjonowac, wydaje nam sie, ze gdybysmy sie zgodzili na te opoznienia, to z nami byloby gorzej.. Wiadomo, ze bol okropny, nigdy sie nie zapomni, nawet teraz jak tylko sobie pomysle, to rozpadam sie na kawalki, ale musze dac rade dla Malenstwa :) podobno jakies tam badania wykazaly, ze kobiety, ktore zachodza w ciaze w ciagu 12mcy od takiego wydarzenia (ktore nadal strasznie to przezywaja) rodza dzieci wczesniej z niska waga etc... Wiec najlepiej sie z tym pogodzic, bo nic nie zrobisz... a jedynie bedzie ciezej...

Mamy teraz mala Rosie w brzuszku i czekamy na Jej wyklucie... a co bylo to i tak nigdy nie zapomnimy :)

Lilka, иιєиσямαℓиα, justa24, Tinka85 lubią tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    ooo ten prezent mi się podoba... a powiedz to były tylko jego zdjęcia?? czy wasze wspólne też??i czy opisywałaś je pod zdjęciem czy tylko same fotografie??
    zaczęłam od zdjeć z narodzin jego, potem czasy szkolne, i następne to już razem nasze bo 17 lat jesteśmy już ze sobą. Ślub, narodziny Alanka, Wakacje, itd. Podsumowując ja starałam się robić i trochę latami i tematycznie. Zamawialam w Rossmanie. ściągasz program i się bawisz. Możliwości masz mnóstwo. Wszystko zależy od wyobraźni. Ala ogólnie wyszło super i sama bym chciała też taki...
    A w sobote mamy 11 Rocznicę...;-)

polska_dziewczyna, justa24 lubią tę wiadomość

iv093e5eynq4wz4z.png
  • Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogołe rozmaiwiałam w poniedziałekz koelzanka tóa mieszka a nglii, ma 2 synków, wysyła mi paczke z ubrankami po nich :) zobaczymy co tam mi przyjdzie :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • xcarolinex Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

Moze zjedz cos slodkiego lub wypij cos gazowanego i slodkiego ;)

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna napoj sie zimnej wody dziala :),lepiej niz slodycze

Amicizia, иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ