III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
polska_dziewczyna wrote:hihihi skok spadochronem myślę że by chciał ale ja do tego ręki nie przyłożę jescze mi sie zabije i co...ajj..... jakis teatr też fajnie bo nigdy nie byliśmy... a seks.. hmm boje się wierzysz czy nie ale od kąd się dowiedziałam że jestem w ciąży to się nie kochaliśmy ani razu... boje się.. że przez orgazm który wywołuje skórcze urodze wcześniej... mam taką blokadę że koniec....mój mąż jest cierpliwy i czeka kocham go za to tylko nieraz widzę jak się namiętnie przytula i chciałby coś "porobić" a ja mu odmawiam i jest mi przykro że tak go odtrącam ale to silniejsze ode mnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:28
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:xcarolinex ma wywoływany poród ze względu na to, że wcześniejsza ciąża nie zakończyła się pomyślnie .
Xcarolinex a jaki był powód? coś z łożyskiem?
mój mały coś dziś w ogóle nie aktywny
oj to nie wiedziałamm..... przykro..иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Taka poduszka też jest fajna dlatego że jak ją przykładamy jest dobrze wyprofilowana że cycków się nie naciąga i potem mogą być mniej obwisłe:)
Bo jakby karmić na innych to różnie może być
mam tak wyciągnięte jak wory świętego mikołajaMADZIULA13, Lilka lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:ja mam tak samo. Nie jesteś sama. Mój mąż niby rozumie, ale z drugiej strony...nie zapomni wypomnieć , pouskarżać się na to albo nalega czy aby może jednak...zmieniłam zdanie
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:kurcze u nas ciut inaczej daje sie chłopak na szczescie od czasu do czasu namówic bo chyba bym zfixowała całkiem.
ja jestem nieugięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:31
-
nienormalna
odpowidając na pytanie jaki materac i łóżeczko to ja kupiłam kokos-piankap-kokos... gryke mi odradzili bo jak dzidzia by się z siusiała to gnije w środku... więc lepiej kokos.. tu linki
materac
http://allegro.pl/materac-trzywarstwowy-120x60-najgrubszy-na-allegro-i3374700344.html
łóżeczko KOLOR CIEMNY ORZECH
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-5-kol-materac-poduszka-gratis-i3513059766.html
pościel KOLOR WRZOS
http://allegro.pl/bello-18-cz-posciel-haft-moskitiera-do-wozka-i3376990965.html
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:mi to już poduszka nawet nie pomoże
mam tak wyciągnięte jak wory świętego mikołaja
hehe jakie porównanie
moje też mam wrażenie są coraz bardziej nabrzmiałe. Wogole to najchętniej chodziłabym bez stanika, bo tak mi najwygodniejиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:mi to już poduszka nawet nie pomoże
mam tak wyciągnięte jak wory świętego mikołaja
Ja bym powiedziała to samo! ja się uśmiecham ale to nie jest śmieszne.
Ja mam jędrne ,ale mam tyle rozstępów wcześniejszych że grawitacyjnie lecą...
Co do gotowania ,w dniu dzisiejszym mam ten sam problem ;/
Polska dziewczyno bardzo ładne łóżeczko i pościel śliczny kolorek;))
Dostałam maila że prześcieradła i materac wysłany. Ciekawa jestem kiedy przyjdą dam znać czy jestem zadowolona:P jak pzyjdąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:52
polska_dziewczyna, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Lalita dziekuje
też mi się podoba tylko mi się udało kupic za taniej łóżeczko bo dałam 190zł była jakaś promocja u tego sprzedawcy...
a pościel.. marzenie.. uwielbiam takie kolory wrzosy fiolety, maliny, fuksje.. cos pięknego...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
ja taka wieksza cienka mam z zestawie zposciela jak kupowalam na tablicy.
a drug ataka mniejsza 70x90 cieplutka chyba puchowa to mi mama na ciuchach kupiła jest prześliczna. Mam tylko dlatego, że były okazje a jakbym miala kupowac to penwie jeszcze bym sie z tym wstrzymała. -
иιєиσямαℓиα wrote:xcarolinex ma wywoływany poród ze względu na to, że wcześniejsza ciąża nie zakończyła się pomyślnie .
Xcarolinex a jaki był powód? coś z łożyskiem?
mój mały coś dziś w ogóle nie aktywny
Nienormalna, jesli chodzi o powód, to wlasnie wszystko bylo ok... i lozysko, badania, etc... ''tak poprostu'' sama nie mam pojecia, lekarze tez nie wiedzieli, mogliby zrobic sekcje, ale co by mi to dalo, czasu nic nie cofnie, a poza tym na 2 tyg biora dzieciatko do innego miasta na te badania + jest 50% szans, ze znajda przyczyne... A my chcielismy jak najszybciej wszystkie sprawy (kosciol, pogrzeb, urzedy) zalatwic, zeby zaczac funkcjonowac, wydaje nam sie, ze gdybysmy sie zgodzili na te opoznienia, to z nami byloby gorzej.. Wiadomo, ze bol okropny, nigdy sie nie zapomni, nawet teraz jak tylko sobie pomysle, to rozpadam sie na kawalki, ale musze dac rade dla Malenstwa podobno jakies tam badania wykazaly, ze kobiety, ktore zachodza w ciaze w ciagu 12mcy od takiego wydarzenia (ktore nadal strasznie to przezywaja) rodza dzieci wczesniej z niska waga etc... Wiec najlepiej sie z tym pogodzic, bo nic nie zrobisz... a jedynie bedzie ciezej...
Mamy teraz mala Rosie w brzuszku i czekamy na Jej wyklucie... a co bylo to i tak nigdy nie zapomnimyLilka, иιєиσямαℓиα, justa24, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:ooo ten prezent mi się podoba... a powiedz to były tylko jego zdjęcia?? czy wasze wspólne też??i czy opisywałaś je pod zdjęciem czy tylko same fotografie??
A w sobote mamy 11 Rocznicę...polska_dziewczyna, justa24 lubią tę wiadomość