X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Nienormalna napoj sie zimnej wody dziala :),lepiej niz slodycze
    tez na to zwrocilam uwage, w pracy ciagle pije zimnawode, mamy te takie baniaczki z woda i pomka i zasze mały mi wtedy sie wierci :) jak to sie móiw : "zdrowa woda zycia doda" :)

Lilka, Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie Wam musze przyznac ze sie niczym nie smaruje i nie mam rozstepow..kupilam palmersa ale smierdzi mi okrutnie. I nie jestem w stanie go uzywac..teraz mam stresa ze moglam sie smarowac ale dkoro nic nie mam to chyba sobie daruje.bylamvw aptece popatrzec na oilatum czy sa w wersji dla bejbikow i znalazlam w sumie wersje junior tylko tak sie zastanawiam czy jak skora dziecka sie przyzeyczai to bede mogla uzyc innego kosmetyku?

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    tez na to zwrocilam uwage, w pracy ciagle pije zimnawode, mamy te takie baniaczki z woda i pomka i zasze mały mi wtedy sie wierci :) jak to sie móiw : "zdrowa woda zycia doda" :)

U mnie tez kica po wodzie :) dzis kica od rana i jak go poglaskam to tez reaguje :) slodziak.

Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    kurcze nie mam pomysłu na obiad, a jeszcze gorsze jest to...że nie chce mi się nic gotować :/.... przyjdzie nam głodować :P

U nas pieczen wieprzowa M zrobil a ja gotuje fasolke i ziemniaki..chyba jednak miesa nie tkne bo mnie odrzuca sam zapach.choc podobno wg M pachnie bosko.

Maly uptade ;) miesa jest pycha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 13:47

иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie ja robie sie głoda i pasuej zobic obiad, mam zamarynowane filety z indyka w lodowce, ale normnalnie nie chce mi sie nic robic... mam jakiegos lenia totalnego...

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Dziewczyny kupowałyście już kołdrę??
    Wiem że na początku się tak nie przykrywa ,że lepiej śpiworek (który mam )
    Ale kołdrę muszę kupić
    Co sądzicie o tej:
    http://allegro.pl/posciel-antyalergiczna-medyczna-135x100-i-60x40-i3520895068.html

ja mam podobna w zestawie który kupiłam... medyczna jak najbardziej TAK..

Lalita2710 lubi tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka wrote:
    zaczęłam od zdjeć z narodzin jego, potem czasy szkolne, i następne to już razem nasze bo 17 lat jesteśmy już ze sobą. Ślub, narodziny Alanka, Wakacje, itd. Podsumowując ja starałam się robić i trochę latami i tematycznie. Zamawialam w Rossmanie. ściągasz program i się bawisz. Możliwości masz mnóstwo. Wszystko zależy od wyobraźni. Ala ogólnie wyszło super i sama bym chciała też taki...
    A w sobote mamy 11 Rocznicę...;-)
    no to rzeczywiście musiało wyjść ślicznie..
    a powiedz mi jeszcze bo piszesz zamawiałam a potem że ściągłas program więc jak ??.. duzo się za to płaci??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Nienormalna, jesli chodzi o powód, to wlasnie wszystko bylo ok... i lozysko, badania, etc... ''tak poprostu'' sama nie mam pojecia, lekarze tez nie wiedzieli, mogliby zrobic sekcje, ale co by mi to dalo, czasu nic nie cofnie, a poza tym na 2 tyg biora dzieciatko do innego miasta na te badania + jest 50% szans, ze znajda przyczyne... A my chcielismy jak najszybciej wszystkie sprawy (kosciol, pogrzeb, urzedy) zalatwic, zeby zaczac funkcjonowac, wydaje nam sie, ze gdybysmy sie zgodzili na te opoznienia, to z nami byloby gorzej.. Wiadomo, ze bol okropny, nigdy sie nie zapomni, nawet teraz jak tylko sobie pomysle, to rozpadam sie na kawalki, ale musze dac rade dla Malenstwa :) podobno jakies tam badania wykazaly, ze kobiety, ktore zachodza w ciaze w ciagu 12mcy od takiego wydarzenia (ktore nadal strasznie to przezywaja) rodza dzieci wczesniej z niska waga etc... Wiec najlepiej sie z tym pogodzic, bo nic nie zrobisz... a jedynie bedzie ciezej...

Mamy teraz mala Rosie w brzuszku i czekamy na Jej wyklucie... a co bylo to i tak nigdy nie zapomnimy :)

bardzo mi przykro... nie wiedziałam że takie cos wam sie przytrafiło...:(... a w którym tygodniu straciłaś maleństwo jeśli mogę wiedzieć??....

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka
    juz wiem jak to się robi...:)
    ale program ściągam z empiku...:)...dziekuje serdecznie za pomysł.. jak uda mi się zrobić i wyjdzie fajnie to zamówie i zapłace...:).. tylko jeszcze nie wiem jak zrobic stare zdjęcia męża z dzieciństwa aby się znalazły na dysku...hmm

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    U nas pieczen wieprzowa M zrobil a ja gotuje fasolke i ziemniaki..chyba jednak miesa nie tkne bo mnie odrzuca sam zapach.choc podobno wg M pachnie bosko.

Maly uptade ;) miesa jest pycha ;)
    co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie :/...

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    iśka
    ale program ściągam z empiku...:)...dziekuje serdecznie za pomysł.. jak uda mi się zrobić i wyjdzie fajnie to zamówie i zapłace...:).. tylko jeszcze nie wiem jak zrobic stare zdjęcia męża z dzieciństwa aby się znalazły na dysku...hmm

mozesz zeskanowac i potem je ladnie obrobic.

mysy tak robili ze zdjecimai do prezentacji na wesele dla rodziców. w ramach podziekowan zrobilismy prezentacje, zbye tyle nie mówic i byl slaj z napisem np. dziekujemy za dar zycia i nasze zjdeica, za usmiech, zdjeica usmiechneitych rodzicow, itd. zdjeica dopasowywalismy do tresci. Rodzicom bardzo sie to podobalo,a my nie musielismy nic mowic...

wogole wsyztskim gosciom sie podpbalo :)

te wsztskie stare zdjecia skonaowalismy na komouter i obrabialam je, gorzej bylo ze zdjeciami mojego M. bo on mial je na slajdach robione, dobrze ze w szkole gdzie pracuje tesciowa mieli taki skaner i udalo sie je zeskanowac a potem ladnie obrobic :)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska dziewczyno bardzo ładna pościel :)
    ja nie kupuję kołderki, kupię zupełnie później później ;).

A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie :/...

mo j tez nie gotuje, nei umie, ale pomaga mi wkuchni, jak mu pwiej co ma zrobic to zeobi, w cierpliwosci do krojenia w kosteczke jest neizastapiony.

chociaz ma ostatnio mocne zajecie, oczszczaniepstraga, nauczyl sie robic go u przyjaciela i teraz to jest pwidzmy jego danie, ja tylko robie ta mieszanke ziol zeby yblo szycije i sprawniej :)

ciagle mu powtarzam ze musi sie nauczyc gotowac bo co bedzie jadl jak ja bede wspzitalu, albo jak bede chora to czym nakrmi dziecko, zwlaszcza jak bede w drugiej ciazy?

z czasem sie te chlopy wszystkiego naucza :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    no to rzeczywiście musiało wyjść ślicznie..
    a powiedz mi jeszcze bo piszesz zamawiałam a potem że ściągłas program więc jak ??.. duzo się za to płaci??
    Wszystko zależy od formatu i ilości kartek. Ja zrobiłam duży format kwadratowy zapłaciłam 180zł ale ceny są od 35zł.
    http://www.fotouslugi.pl/

iv093e5eynq4wz4z.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jakieś dziwne ból na dole jak na okres :/
    What's going on ? o.O

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    iśka
    Ja skanowałam je po prostu. ;-) Udanej zabawy. Naprawdę warto!!!

iv093e5eynq4wz4z.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego dzidziusia nic nie działa - wodę piję smakową z gazem i nie bardzo go to wzrusza. Poruszył się trochę od czasu jak pisałam że się nie rusza, ale teraz znowu ma lenia.

Wyobraźcie sobie, że dostałam pretensjonalnego smsa z tamtej szkoły rodzenia z której zrezygnowałam. Zaraz chyba tej babce odpiszę, to jej w pięty pójdzie!!! Jakby nie odwoływała zajęć to bym nie musiała rezygnować!!

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?

Tez o tym myslalam ale narazie raczej nie bede kupowac bo mam kosz mojzesza i zamierzam go uzyc na poczatku mam do niego taka slodka lekka kolderke i cala posciel.takze narazie nie kupuje materaca i poscieli i przybornika.ale mysle ze moze byc przydatny jesli nie masz komody lub szuflady pod lozeczkiem

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

mi si eone nawte podobaja, moga byc prkatyczne, ale nie uwazam tego za potrzebny i konieczny wydatek, wiec na razie sobie dalam z nim spokoj, zwlaszcza ze on najladniej wyglada z pasujaco do siebie posciela wiec na razie odpuszczam, moze jka juz bedziemy po tym wsyztskim to pomysle o kupnie, albo o uszyciu :) tylko tutaj by sie maszyna do szycia przydala...

mam za to fajny worek bawełniany ściagany na sznureczek który bedzie przy łóżeczku na czyste pieluszki. Woreczek dostalismy jak kupowalismy ta poduszeczke z la millou i od razu wymyslilismy mu zastosowanie :)

иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczynamy szkole w pn ;)

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ