X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Nienormalna napoj sie zimnej wody dziala :),lepiej niz slodycze
    tez na to zwrocilam uwage, w pracy ciagle pije zimnawode, mamy te takie baniaczki z woda i pomka i zasze mały mi wtedy sie wierci :) jak to sie móiw : "zdrowa woda zycia doda" :)

Lilka, Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie Wam musze przyznac ze sie niczym nie smaruje i nie mam rozstepow..kupilam palmersa ale smierdzi mi okrutnie. I nie jestem w stanie go uzywac..teraz mam stresa ze moglam sie smarowac ale dkoro nic nie mam to chyba sobie daruje.bylamvw aptece popatrzec na oilatum czy sa w wersji dla bejbikow i znalazlam w sumie wersje junior tylko tak sie zastanawiam czy jak skora dziecka sie przyzeyczai to bede mogla uzyc innego kosmetyku?

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    tez na to zwrocilam uwage, w pracy ciagle pije zimnawode, mamy te takie baniaczki z woda i pomka i zasze mały mi wtedy sie wierci :) jak to sie móiw : "zdrowa woda zycia doda" :)

U mnie tez kica po wodzie :) dzis kica od rana i jak go poglaskam to tez reaguje :) slodziak.

Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    kurcze nie mam pomysłu na obiad, a jeszcze gorsze jest to...że nie chce mi się nic gotować :/.... przyjdzie nam głodować :P

U nas pieczen wieprzowa M zrobil a ja gotuje fasolke i ziemniaki..chyba jednak miesa nie tkne bo mnie odrzuca sam zapach.choc podobno wg M pachnie bosko.

Maly uptade ;) miesa jest pycha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 13:47

иιєиσямαℓиα, xcarolinex lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie ja robie sie głoda i pasuej zobic obiad, mam zamarynowane filety z indyka w lodowce, ale normnalnie nie chce mi sie nic robic... mam jakiegos lenia totalnego...

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Dziewczyny kupowałyście już kołdrę??
    Wiem że na początku się tak nie przykrywa ,że lepiej śpiworek (który mam )
    Ale kołdrę muszę kupić
    Co sądzicie o tej:
    http://allegro.pl/posciel-antyalergiczna-medyczna-135x100-i-60x40-i3520895068.html

ja mam podobna w zestawie który kupiłam... medyczna jak najbardziej TAK..

Lalita2710 lubi tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka wrote:
    zaczęłam od zdjeć z narodzin jego, potem czasy szkolne, i następne to już razem nasze bo 17 lat jesteśmy już ze sobą. Ślub, narodziny Alanka, Wakacje, itd. Podsumowując ja starałam się robić i trochę latami i tematycznie. Zamawialam w Rossmanie. ściągasz program i się bawisz. Możliwości masz mnóstwo. Wszystko zależy od wyobraźni. Ala ogólnie wyszło super i sama bym chciała też taki...
    A w sobote mamy 11 Rocznicę...;-)
    no to rzeczywiście musiało wyjść ślicznie..
    a powiedz mi jeszcze bo piszesz zamawiałam a potem że ściągłas program więc jak ??.. duzo się za to płaci??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Nienormalna, jesli chodzi o powód, to wlasnie wszystko bylo ok... i lozysko, badania, etc... ''tak poprostu'' sama nie mam pojecia, lekarze tez nie wiedzieli, mogliby zrobic sekcje, ale co by mi to dalo, czasu nic nie cofnie, a poza tym na 2 tyg biora dzieciatko do innego miasta na te badania + jest 50% szans, ze znajda przyczyne... A my chcielismy jak najszybciej wszystkie sprawy (kosciol, pogrzeb, urzedy) zalatwic, zeby zaczac funkcjonowac, wydaje nam sie, ze gdybysmy sie zgodzili na te opoznienia, to z nami byloby gorzej.. Wiadomo, ze bol okropny, nigdy sie nie zapomni, nawet teraz jak tylko sobie pomysle, to rozpadam sie na kawalki, ale musze dac rade dla Malenstwa :) podobno jakies tam badania wykazaly, ze kobiety, ktore zachodza w ciaze w ciagu 12mcy od takiego wydarzenia (ktore nadal strasznie to przezywaja) rodza dzieci wczesniej z niska waga etc... Wiec najlepiej sie z tym pogodzic, bo nic nie zrobisz... a jedynie bedzie ciezej...

Mamy teraz mala Rosie w brzuszku i czekamy na Jej wyklucie... a co bylo to i tak nigdy nie zapomnimy :)

bardzo mi przykro... nie wiedziałam że takie cos wam sie przytrafiło...:(... a w którym tygodniu straciłaś maleństwo jeśli mogę wiedzieć??....

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 4 września 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka
    juz wiem jak to się robi...:)
    ale program ściągam z empiku...:)...dziekuje serdecznie za pomysł.. jak uda mi się zrobić i wyjdzie fajnie to zamówie i zapłace...:).. tylko jeszcze nie wiem jak zrobic stare zdjęcia męża z dzieciństwa aby się znalazły na dysku...hmm

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    U nas pieczen wieprzowa M zrobil a ja gotuje fasolke i ziemniaki..chyba jednak miesa nie tkne bo mnie odrzuca sam zapach.choc podobno wg M pachnie bosko.

Maly uptade ;) miesa jest pycha ;)
    co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie :/...

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    iśka
    ale program ściągam z empiku...:)...dziekuje serdecznie za pomysł.. jak uda mi się zrobić i wyjdzie fajnie to zamówie i zapłace...:).. tylko jeszcze nie wiem jak zrobic stare zdjęcia męża z dzieciństwa aby się znalazły na dysku...hmm

mozesz zeskanowac i potem je ladnie obrobic.

mysy tak robili ze zdjecimai do prezentacji na wesele dla rodziców. w ramach podziekowan zrobilismy prezentacje, zbye tyle nie mówic i byl slaj z napisem np. dziekujemy za dar zycia i nasze zjdeica, za usmiech, zdjeica usmiechneitych rodzicow, itd. zdjeica dopasowywalismy do tresci. Rodzicom bardzo sie to podobalo,a my nie musielismy nic mowic...

wogole wsyztskim gosciom sie podpbalo :)

te wsztskie stare zdjecia skonaowalismy na komouter i obrabialam je, gorzej bylo ze zdjeciami mojego M. bo on mial je na slajdach robione, dobrze ze w szkole gdzie pracuje tesciowa mieli taki skaner i udalo sie je zeskanowac a potem ladnie obrobic :)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska dziewczyno bardzo ładna pościel :)
    ja nie kupuję kołderki, kupię zupełnie później później ;).

A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    co ja bym dała, żeby mój mąż coś ugotował sam z siebie :/...

mo j tez nie gotuje, nei umie, ale pomaga mi wkuchni, jak mu pwiej co ma zrobic to zeobi, w cierpliwosci do krojenia w kosteczke jest neizastapiony.

chociaz ma ostatnio mocne zajecie, oczszczaniepstraga, nauczyl sie robic go u przyjaciela i teraz to jest pwidzmy jego danie, ja tylko robie ta mieszanke ziol zeby yblo szycije i sprawniej :)

ciagle mu powtarzam ze musi sie nauczyc gotowac bo co bedzie jadl jak ja bede wspzitalu, albo jak bede chora to czym nakrmi dziecko, zwlaszcza jak bede w drugiej ciazy?

z czasem sie te chlopy wszystkiego naucza :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    no to rzeczywiście musiało wyjść ślicznie..
    a powiedz mi jeszcze bo piszesz zamawiałam a potem że ściągłas program więc jak ??.. duzo się za to płaci??
    Wszystko zależy od formatu i ilości kartek. Ja zrobiłam duży format kwadratowy zapłaciłam 180zł ale ceny są od 35zł.
    http://www.fotouslugi.pl/

iv093e5eynq4wz4z.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jakieś dziwne ból na dole jak na okres :/
    What's going on ? o.O

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 4 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    iśka
    Ja skanowałam je po prostu. ;-) Udanej zabawy. Naprawdę warto!!!

iv093e5eynq4wz4z.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego dzidziusia nic nie działa - wodę piję smakową z gazem i nie bardzo go to wzrusza. Poruszył się trochę od czasu jak pisałam że się nie rusza, ale teraz znowu ma lenia.

Wyobraźcie sobie, że dostałam pretensjonalnego smsa z tamtej szkoły rodzenia z której zrezygnowałam. Zaraz chyba tej babce odpiszę, to jej w pięty pójdzie!!! Jakby nie odwoływała zajęć to bym nie musiała rezygnować!!

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

A czy planujecie kupować te przybornik na łóżeczko? Ja sobie go chyba daruję, bo raz że są drogie a dwa chyba uważam to za zbędny wydatek .... Macie te przyborniki w planach?

Tez o tym myslalam ale narazie raczej nie bede kupowac bo mam kosz mojzesza i zamierzam go uzyc na poczatku mam do niego taka slodka lekka kolderke i cala posciel.takze narazie nie kupuje materaca i poscieli i przybornika.ale mysle ze moze byc przydatny jesli nie masz komody lub szuflady pod lozeczkiem

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

mi si eone nawte podobaja, moga byc prkatyczne, ale nie uwazam tego za potrzebny i konieczny wydatek, wiec na razie sobie dalam z nim spokoj, zwlaszcza ze on najladniej wyglada z pasujaco do siebie posciela wiec na razie odpuszczam, moze jka juz bedziemy po tym wsyztskim to pomysle o kupnie, albo o uszyciu :) tylko tutaj by sie maszyna do szycia przydala...

mam za to fajny worek bawełniany ściagany na sznureczek który bedzie przy łóżeczku na czyste pieluszki. Woreczek dostalismy jak kupowalismy ta poduszeczke z la millou i od razu wymyslilismy mu zastosowanie :)

иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczynamy szkole w pn ;)

‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ