III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra na 3 baterie AA nie ma zasilacza ,ale my kupiliśmy tym znajomym tego różowego żółwia 3 baterie jakieś alkaliczne do tego i to było z ponad 3 miechy temu i wiem że do tej pory świeci na nich ciągle a córunia bez przerwy się bawi.
Ja dziś zaczęłam 7 miesiąc więc 3 miesiące do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 10:20
yennefer, иιєиσямαℓиα, marzycielka29, xcarolinex, pasia27, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:pokarz te torby w gazetce. Nie mogę ich znaleźć
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Nienormalna nie przejmuj się! Dobrze że kontrolujesz tę listę, a że ktoś tam się znajdzie niezadowolony, to trudno. Nie możesz przecież nad wszystkim panować i czytać wszystkich wątków dokładnie, bo nuż na którymś znajdzie się taka informacja.
Też mi się wydaje, że ten wątek z listą ciężarówek może się skończyć, jak wszystkie pozamykają się w tych swoich miesięcznych grupach. A szkoda bo jest fajny. Ale nas już wtedy tu nie będzie albo będziemy sporadycznie, więc trudnoиιєиσямαℓиα, pasia27, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
aila wrote:иιєиσямαℓиα-nie przejmuj sie.Zawsze znajda sie niezadowoleni.Wszystkim nie dogodzisz,to nierealne;)Jasnowidzem nie jestes i nie mozesz pewnych rzeczy wiedziec.Wszyscy jej dopingujemy i nic sie nie stanie jak nie bedzie jej na liscie-czy to az takie istotne?!
Ale rzeczywiście mam od Pasi informacje, że na nią nic nie działa.
Dziwne, że jej każą tak czekać skoro nic nie pomagapasia27 lubi tę wiadomość
-
kamila87 wrote:Dziewczyny a propos tej lampki żółw, ja zamówiłam na allegro jakąś podróbkę w cenie 15 zł (jak zobaczyłam cenę to stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia) przesyłka jest w drodze więc jak dojdzie mogę zdać relację czy to jest w ogóle warte zakupu
Czekam na info
Bo czytałam, że nie warto tych taniach kupować -
Rika wrote:Wczoraj cały dzień przeleżałam z bólem brzucha i nieregularnymi skurczami. W nocy spać się nie dało bo w każdej pozycji niewygodnie.
Nerwy nas w domu powoli dopadają i co chwilę wojna o pierdołę.
Została kupa prania, prasowania i sprzątania, bo postanowiliśmy już wcześniej ogarnąć cały dom przed porodem. I ogarnięcie działki. Żeby jeszcze tylko siły na to wszystko były.
W poniedziałek KTG - mam nadzieję, że dowiem się, że powoli coś już rusza.!
Rika lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:No więc tak wpadłam na pomysł pójścia do łazienki bo w niej mam najciemniej w tym momencie. Tak jak pisałam wcześniej mam tylko telefon ,który ma 5 mega pixel foto... więc szału nie zrobi w ciemnych warunkach ,a z lampą błyskową nic nie wychodzi.
Dałam na portret nocny coś tam wyszło.
Foto:
Filmik muzyczka (ale nie nagrywałam konstelacji na suficie ,gdyż opcja film nie ma trybu nocnego...
http://www.youtube.com/watch?v=ksTsfvvnGRs
super. Lalita dzięki wielkie!!!!
-
Nie ma za co:)
Starałam się jak mogłam.
Tania nie znaczy gorsza;)) hihi:)
Dla mnie ona spełnia swoje zadanie. Jak ktoś ma normalną wielkość sufitu i biały (ja mam w salonie) to efekt jest jeszcze lepszy.
W każdym bądz razie zdjęcia nie oddają efektu na żywo:))
Mam nadzieję że przybliżyłam wam podjęcie decyzji:))
Moja znajoma tu sprzedaję : http://tablica.pl/oferta/zolw-projektor-pozytywka-w-jednym-prezent-konstelacje-gwiazd-ID1ZCJj.html#c164cb3954Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 10:49
иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Kleopatra na 3 baterie AA nie ma zasilacza ,ale my kupiliśmy tym znajomym tego różowego żółwia 3 baterie jakieś alkaliczne do tego i to było z ponad 3 miechy temu i wiem że do tej pory świeci na nich ciągle a córunia bez przerwy się bawi.
Ja dziś zaczęłam 7 miesiąc więc 3 miesiące do porodu
Kurde ale leci, mam wrażenie, że nie zdążę ze wszystkim.
Proszek muszę kupić do prania dla dzieci
Lalita2710, polska_dziewczyna, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Wiez one byly chyba z miesiac temujuz w biedronkach wiec nie wiem czy sa w gazetce moze w jakiejs starszej. Teraz jestem w pracy i nie bardzo moge szukac. Taco kupulam wczoraj przecenili bo juz im ostatnie sztuki zostaly.
.
A w jakiej cenie były i ile litrów pojemności ?
Ja kupiłam na allegro jedną na 50 l bo mąż mnie namówił, że w sumie będzie jedna większa i mniejszą kupiłam na 30 litrów dla małego. -
Lalita fajny efekt daje twooj zolw, a powiedz hdzie go kupowalas? Bo w necue krazy tyle wersji ze jak sie zdecydujemy to chcemy ktoras sprawdzona.
Co do opini orginal czy.podrobka w nevie... moze to po prostu producenci i inni chetni fo wiekszrgo zarobku tak.pisza. ogolneja zbytnio takim opiniom nie ufam.
-
Nie przejmuję się dziewczyny
, nie ma za bardzo czym przecież
. Tylko pilnowanie tej listy to trochę jak wróżenie z fusów
W sumie jak ktoś leży już w szpitalu i oczekuje na poród to w zasadzie nie musi być na liście hihi, następne w kolejce niech się już nastawiają psychicznie
Dziewczyny pisałyście wczoraj, że bóle na okres są normalne , ale jak często one mogą się pojawiać? To są te braxtony? Można brać na to nospę czy lepiej nie - nie lubię jak boli, bo się zaczynam martwić, że coś jest nie tak.
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Nie ma za co:)
Starałam się jak mogłam.
Tania nie znaczy gorsza;)) hihi:)
Dla mnie ona spełnia swoje zadanie. Jak ktoś ma normalną wielkość sufitu i biały (ja mam w salonie) to efekt jest jeszcze lepszy.
W każdym bądz razie zdjęcia nie oddają efektu na żywo:))
Mam nadzieję że przybliżyłam wam podjęcie decyzji:))
Moja znajoma tu sprzedaję : http://tablica.pl/oferta/zolw-projektor-pozytywka-w-jednym-prezent-konstelacje-gwiazd-ID1ZCJj.html#c164cb3954
zaufana osoba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 11:01
-
Tak u niej
Tylko ja odbiór osobisty (znam ją ze szkoły) nie wiem w jaki sposób ona robi to wysyłkową ,musielibyście do niej napisać tam na tablicy.pl
Mojego i tego różowego kupowałam:))
Ona ma taki jak ten mój , blady niebieski (bo foto dodała mocno niebieskiego ale on na żywo jest bledszy) ,różowy pastelowy i jeszcze taki choćby brązowyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 11:04
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość