X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee, śliczny ciążowy brzuszek :). Zazdroszczę wam , ja sobie nie robię fotek bo mm strasznie zniszczony brzuch :(, sińce , sucha skóra od spirytusu....ehh okropnie to wygląda i nie chcę takiej pamiątki :/.
    Wszystkich lekarzy i położne poraża widok mojego pokłutego brzucha. Lekarze, którzy znają się na rzeczy komentują tylko o ale siniaki od clexanu, a inni którzy nie wiedzą od czego one są to od razu pytanie: Skąd te siniaki na brzuchu o.O ?!

Suzy Lee lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee gratuluję uszykowania wyprawki :). Bardzo dużo tego miałaś :)

p.s. bardzo ładny masz widok z balkonu :). W jakiej dzielnicy Warszawy to jest :)?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Ani na buzke ani na cialko nic.nie.nakladam jedyne co na dupke ten bepanthen i jest spoko.skora synka nie jest wymagajaca wiec ograniczam sie do minimum skoro.nie potrzeba.
    Buzka przecieram platkami kosmetycznymi i woda przegotowana ;-)
    dziękuje za odpowiedź:).. a ta woda musi byc ciepła czy moge sobie ja przegotować na ieczór aby była na rano??... i jeszcze jedno tan bepanthen.. jest na odparzenia i stosujesz go profilaktycznie co każdą zmiane pieluchy??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula13 czyżbyś chciała wyprzedzić większość koleżanek przed tobą na liście ;) ??
    Trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zaczęłam ozdobę z filcu robić :)

polska_dziewczyna, Lalita2710, Rika, marzycielka29 lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna
    to jak skończysz to oczywiście zdjęcia poproszę...:) na pewno ładnie wyjdzie..:)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suzy li

prosiłam cie o liste
    jednak po przeczytaniu twojego bloga juz wszystko wiem... podziwiam bo ja tak bym nie potrafiła na blogu się udzielać...:)
    dziękuje bo bardzo ale to bardzo mi pomogłaś:*

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam gimnastykę na szkole rodzenia - matko jak moja sprawność fizyczna spadła :(. Może nie będę się wypowiadała , bo aż wstyd :P
    Ale fajnie było :). Przynajmniej już czaję o co chodzi w przeponowym torze oddychania

Rika, pasia27 lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    nienormalna
    to jak skończysz to oczywiście zdjęcia poproszę...:) na pewno ładnie wyjdzie..:)
    jasne :). Na pewno wrzucę fotki :)

pasia27 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna
    dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
    Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty :/. Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco....

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    nienormalna
    dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...

Noooo :). Już dokładnie 2 m-ce :D
    A jutro będzie 1 miesiąc i 30 dni :P
    ja raczej regularnie miesiączkowałam. co 28 dni i mniej więcej owulacja wypadała w 14 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:21

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak nigdy sie nie pocę to od niedawna zauważyłam że pod pachami... oczywiście antypespirant codziennie uzywam... a teraz nawet on nie pomaga... ale czytałam że zwiększa się potliwość... więc to normalka.. :)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:57

polska_dziewczyna, иιєиσямαℓиα, yennefer, vivien lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zobaczysz że ty pierwsza się rozpakujesz a u mnie się przedłuzy na pewno i po terminie będzie:)...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    no to zobaczysz że ty pierwsza się rozpakujesz a u mnie się przedłuzy na pewno i po terminie będzie:)...

no zobaczymy ;)
    Poza tym ty, ja , Amicizia i iśka mamy podobne terminy :). Wszystkie się rozpakujemy razem ;)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Nina82 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
    Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty :/. Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco....

Ja mam tak samo. Potrafię zrobić się w momencie cała mokra. Pot na szczęście nie ma zapachu, ale nie zmienia to faktu, że jest to mało przyjemne... ;-)

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Eee tam dziewczyny u mnie wręcz odwrotnie :) To chyba jedyna czynność domowa która mnie całkowicie odpręża i wycisza tak fajnie jednocześnie dodając energii zawsze :) Ja bym mogła z kuchni nie wychodzić :) Wiadomo, że teraz to ugotowanie obiadu czy pieczenie czegoś zajmuje mi dwa razy dłużej ale i tak nie wyobrażam sobie jakbym funkcjonowała bez tego :)
    Właśnie tarta bananowa się robi na weekend:)
    Jestem pełna podziwu :)
    Boże spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;) a raczej jak tobie Rika się chce
    Pycha!!! MNIAM zjadłabym kawałek :)
    A do tego jakiś sos czekoladowy, albo polewa czekoladowa - PYCHA !!! o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:25

Rika, Suzy Lee lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina82 wrote:
    Ja mam tak samo. Potrafię zrobić się w momencie cała mokra. Pot na szczęście nie ma zapachu, ale nie zmienia to faktu, że jest to mało przyjemne... ;-)
    ciekawe jak długo to potrwa? :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest taka pogoda, ze ciezko sie nie pocic :/ Ja nie wiem co sie stalo w UK w tym roku, ale mielismy prawdziwe gorace lato + zawsze w okolicach sierpnia juz padalo, zimno - pamietam, ze w zeszlym roku o tej porze ogrzewanie bylo wlaczone a teraz? Wieczor i noc chlodna, a w dzien takie upaly, ze oddychac sie nie da :/ Ja siedze w domu, bo sama juz nie wychodze do miasta, a czuje sie, jakbym siedziala w saunie :( Mam dosc tej pogody, mam nadzieje, ze jak bede w szpitalu, to nie przyjdzie mi rodzic w takie upaly!

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ