III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy Lee, śliczny ciążowy brzuszek . Zazdroszczę wam , ja sobie nie robię fotek bo mm strasznie zniszczony brzuch , sińce , sucha skóra od spirytusu....ehh okropnie to wygląda i nie chcę takiej pamiątki .
Wszystkich lekarzy i położne poraża widok mojego pokłutego brzucha. Lekarze, którzy znają się na rzeczy komentują tylko o ale siniaki od clexanu, a inni którzy nie wiedzą od czego one są to od razu pytanie: Skąd te siniaki na brzuchu ?!
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ani na buzke ani na cialko nic.nie.nakladam jedyne co na dupke ten bepanthen i jest spoko.skora synka nie jest wymagajaca wiec ograniczam sie do minimum skoro.nie potrzeba.
Buzka przecieram platkami kosmetycznymi i woda przegotowana -
Wczoraj miałam gimnastykę na szkole rodzenia - matko jak moja sprawność fizyczna spadła . Może nie będę się wypowiadała , bo aż wstyd
Ale fajnie było . Przynajmniej już czaję o co chodzi w przeponowym torze oddychania
Rika, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nienormalna
dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty . Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco.... -
polska_dziewczyna wrote:nienormalna
dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...
Noooo . Już dokładnie 2 m-ce
A jutro będzie 1 miesiąc i 30 dni
ja raczej regularnie miesiączkowałam. co 28 dni i mniej więcej owulacja wypadała w 14 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:21
-
nick nieaktualny
-
polska_dziewczyna wrote:no to zobaczysz że ty pierwsza się rozpakujesz a u mnie się przedłuzy na pewno i po terminie będzie:)...
no zobaczymy
Poza tym ty, ja , Amicizia i iśka mamy podobne terminy . Wszystkie się rozpakujemy razem
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty . Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco....
Ja mam tak samo. Potrafię zrobić się w momencie cała mokra. Pot na szczęście nie ma zapachu, ale nie zmienia to faktu, że jest to mało przyjemne...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Rika wrote:Eee tam dziewczyny u mnie wręcz odwrotnie To chyba jedyna czynność domowa która mnie całkowicie odpręża i wycisza tak fajnie jednocześnie dodając energii zawsze Ja bym mogła z kuchni nie wychodzić Wiadomo, że teraz to ugotowanie obiadu czy pieczenie czegoś zajmuje mi dwa razy dłużej ale i tak nie wyobrażam sobie jakbym funkcjonowała bez tego
Właśnie tarta bananowa się robi na weekend:)
Boże spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce a raczej jak tobie Rika się chce
Pycha!!! MNIAM zjadłabym kawałek
A do tego jakiś sos czekoladowy, albo polewa czekoladowa - PYCHA !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:25
Rika, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
U nas jest taka pogoda, ze ciezko sie nie pocic Ja nie wiem co sie stalo w UK w tym roku, ale mielismy prawdziwe gorace lato + zawsze w okolicach sierpnia juz padalo, zimno - pamietam, ze w zeszlym roku o tej porze ogrzewanie bylo wlaczone a teraz? Wieczor i noc chlodna, a w dzien takie upaly, ze oddychac sie nie da Ja siedze w domu, bo sama juz nie wychodze do miasta, a czuje sie, jakbym siedziala w saunie Mam dosc tej pogody, mam nadzieje, ze jak bede w szpitalu, to nie przyjdzie mi rodzic w takie upaly!