X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee, śliczny ciążowy brzuszek :). Zazdroszczę wam , ja sobie nie robię fotek bo mm strasznie zniszczony brzuch :(, sińce , sucha skóra od spirytusu....ehh okropnie to wygląda i nie chcę takiej pamiątki :/.
    Wszystkich lekarzy i położne poraża widok mojego pokłutego brzucha. Lekarze, którzy znają się na rzeczy komentują tylko o ale siniaki od clexanu, a inni którzy nie wiedzą od czego one są to od razu pytanie: Skąd te siniaki na brzuchu o.O ?!

Suzy Lee lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee gratuluję uszykowania wyprawki :). Bardzo dużo tego miałaś :)

p.s. bardzo ładny masz widok z balkonu :). W jakiej dzielnicy Warszawy to jest :)?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Ani na buzke ani na cialko nic.nie.nakladam jedyne co na dupke ten bepanthen i jest spoko.skora synka nie jest wymagajaca wiec ograniczam sie do minimum skoro.nie potrzeba.
    Buzka przecieram platkami kosmetycznymi i woda przegotowana ;-)
    dziękuje za odpowiedź:).. a ta woda musi byc ciepła czy moge sobie ja przegotować na ieczór aby była na rano??... i jeszcze jedno tan bepanthen.. jest na odparzenia i stosujesz go profilaktycznie co każdą zmiane pieluchy??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula13 czyżbyś chciała wyprzedzić większość koleżanek przed tobą na liście ;) ??
    Trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zaczęłam ozdobę z filcu robić :)

polska_dziewczyna, Lalita2710, Rika, marzycielka29 lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna
    to jak skończysz to oczywiście zdjęcia poproszę...:) na pewno ładnie wyjdzie..:)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suzy li

prosiłam cie o liste
    jednak po przeczytaniu twojego bloga juz wszystko wiem... podziwiam bo ja tak bym nie potrafiła na blogu się udzielać...:)
    dziękuje bo bardzo ale to bardzo mi pomogłaś:*

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam gimnastykę na szkole rodzenia - matko jak moja sprawność fizyczna spadła :(. Może nie będę się wypowiadała , bo aż wstyd :P
    Ale fajnie było :). Przynajmniej już czaję o co chodzi w przeponowym torze oddychania

Rika, pasia27 lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    nienormalna
    to jak skończysz to oczywiście zdjęcia poproszę...:) na pewno ładnie wyjdzie..:)
    jasne :). Na pewno wrzucę fotki :)

pasia27 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna
    dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
    Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty :/. Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco....

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    nienormalna
    dziś 06... równe 2 miesiące... masakra tak myślę którą z nas pierwszą weźmie hihihi:)... powiedz mi miesiączkujesz regularnie??.. pytam bo jak tak to ty możesz być pierwsza do porodu.. bo ja owulacje miałam w 21 dniu cyklu więc bardzo późno w porównaniu z dziewczynami które mają owulacje w 14 dniu...

Noooo :). Już dokładnie 2 m-ce :D
    A jutro będzie 1 miesiąc i 30 dni :P
    ja raczej regularnie miesiączkowałam. co 28 dni i mniej więcej owulacja wypadała w 14 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:21

qb3ctgf6zex9o3p8.png

Wysłany: 6 września 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak nigdy sie nie pocę to od niedawna zauważyłam że pod pachami... oczywiście antypespirant codziennie uzywam... a teraz nawet on nie pomaga... ale czytałam że zwiększa się potliwość... więc to normalka.. :)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:57

polska_dziewczyna, иιєиσямαℓиα, yennefer, vivien lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zobaczysz że ty pierwsza się rozpakujesz a u mnie się przedłuzy na pewno i po terminie będzie:)...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    no to zobaczysz że ty pierwsza się rozpakujesz a u mnie się przedłuzy na pewno i po terminie będzie:)...

no zobaczymy ;)
    Poza tym ty, ja , Amicizia i iśka mamy podobne terminy :). Wszystkie się rozpakujemy razem ;)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Nina82 Ekspertka

Wysłany: 6 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Dziewczyny czy wy też się tak pocicie ?
    Ostatnio jestem mokrusieńka. Leją się ze mnie 7dme poty :/. Szyja , klatka piersiowa mokra , plecy, pod pachami. Normalnie brałam 2x prysznic i ciągle to samo, a wcale nie jest gorąco....

Ja mam tak samo. Potrafię zrobić się w momencie cała mokra. Pot na szczęście nie ma zapachu, ale nie zmienia to faktu, że jest to mało przyjemne... ;-)

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Eee tam dziewczyny u mnie wręcz odwrotnie :) To chyba jedyna czynność domowa która mnie całkowicie odpręża i wycisza tak fajnie jednocześnie dodając energii zawsze :) Ja bym mogła z kuchni nie wychodzić :) Wiadomo, że teraz to ugotowanie obiadu czy pieczenie czegoś zajmuje mi dwa razy dłużej ale i tak nie wyobrażam sobie jakbym funkcjonowała bez tego :)
    Właśnie tarta bananowa się robi na weekend:)
    Jestem pełna podziwu :)
    Boże spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;) a raczej jak tobie Rika się chce
    Pycha!!! MNIAM zjadłabym kawałek :)
    A do tego jakiś sos czekoladowy, albo polewa czekoladowa - PYCHA !!! o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:25

Rika, Suzy Lee lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina82 wrote:
    Ja mam tak samo. Potrafię zrobić się w momencie cała mokra. Pot na szczęście nie ma zapachu, ale nie zmienia to faktu, że jest to mało przyjemne... ;-)
    ciekawe jak długo to potrwa? :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest taka pogoda, ze ciezko sie nie pocic :/ Ja nie wiem co sie stalo w UK w tym roku, ale mielismy prawdziwe gorace lato + zawsze w okolicach sierpnia juz padalo, zimno - pamietam, ze w zeszlym roku o tej porze ogrzewanie bylo wlaczone a teraz? Wieczor i noc chlodna, a w dzien takie upaly, ze oddychac sie nie da :/ Ja siedze w domu, bo sama juz nie wychodze do miasta, a czuje sie, jakbym siedziala w saunie :( Mam dosc tej pogody, mam nadzieje, ze jak bede w szpitalu, to nie przyjdzie mi rodzic w takie upaly!

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ