X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    http://www.amko.com.pl/shakery-lozeczko-60x120-biale-z-szuflada-kidsmill/4724/

http://www.pinio.com.pl/oferta meble kolekcja : Marysilia ,Carpnter ,Barcelona.
    dlaczego ładne, efektowne rzeczy są zawsze zbójecko drogie :D ??

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivienn ty masz sterylizator tommy tippee, bo kiedyś pokazywałaś. Ale masz mikrofalowy czy elektryczny? Mikrofalowy prawda?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:55

иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Kolejna nocka w plecy... Powoli staje sie to norma - przygotowanie na wstawanie do Krzysia w nocy. Przynajmniej nie będzie wtedy szoku i chodzenia na rzęsach-bo juz teraz chodzimy ;-)

Co do sterylizatorow i podgrzewaczy - nie kupujemy, dla mnie to sie wydaje zbędny wydatek.
    Ale laktator mamy i zabieram do szpitala koniecznie - na wszelki wypadek.

Dzis mamy wizyte u ginki. Zajrzymy do Krzysia, bo on do nas raczej szybko nie zajrzy :-) ale czekamy cierpliwie i nie poganiamy - nadrabiamy porządki domowe i załatwiamy ostatnie sprawy poza domem :-) no i wreszcie mamy wiecej czasu dla siebie <3
    rika ja mam podobnie ze spaniem coraz to gorzej , i tak od 3 tygodni i hcyba juz do końca :( budzę się wcześnie i juz nie ma mowy o zasnieciu,wczoraj jak wstałam to aż oczy mialam podpuchnięte po poszłam pózno spać a obodziłam sie juz po 4 i nici ze spania.. chyba tak już musi być hehe nasz organizm sie przygotowuje powoli do wstawania w nocy :)

Ja sterylizatora też nie kupuje bo poprostu szkoda mi kasy jest drogi że nie wole te pieniądze na co inne przeznaczyć i również będe sterylizować akurat nie wrzakiem a parą.Podgrzewacz kupie ale używany , nie potrzeba mi nowego. A laktator z pewnościa gdy okaże się tylko potrzebny.

Rika lubi tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... ja miałam mieć te łóżko z pinio za 50 euro ,ale koleś mnie wyprzedził.
    Potem zbulwersowałam się i zawiodłam i nie szukałam innych i kupiłam normalne z Ikei. Nie zaburzało to efektu kącika dla bobusia. Więc mogę rzecz że jestem zadowolona.

Ja tutaj widziałam mniej więcej ceny mebli Pinio:
    http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/barcelona

Ja też laktator ,zakupię jeśli będzie potrzebny. Mam blisko hurtownie-sklep ze w miarę cenami ,jak będzie potrzebny męża wyślę.
    To samo tyczy się np stylizatorów jeśli nie da Bóg nie bd karmić piersią to wówczas sobie zakupie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:32

justa24, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    nie wiem niestety jaka to firma ;), bo znalazłam je na grafice w googlu :)

ja czytałam twojego posta tylko na razie nie mogę się określić, bo nie wiem jak będziemy wyglądać po zakupach 7.10 bo musimy zapłacić za wózek i jak zrobimy zakupy tych obowiązkowych rzeczy to wtedy będę wiedziała czy mam jakąś wolną gotówkę.

A wkleisz mi link na grafice google?

Zobaczymy z tymi terminami, jest 15sty wrzesnia, zbieram dopoki nie uzbieram. Zasygnalizuję, kiedy lista bedzie zamknieta.

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sterylizatora i podgrzewacza nie kupuję.
    Suzy ja dziękuję, oglądałam wszystko ale już jestem po zakupach i wszystko mam, a tak żeby kupować na zaś to brak gotówki :)
    Nienormalna moim zdaniem nie warto wydawać dużej kasy na łóżeczko. Ja mam takie zwykłe i po pierwszym dziecku wygląda jak nowe. Kompletnie nic się z nim nie dzieje.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mój mąż organizuje do porodu Filipa? Myślałam, że uszy mnie mylą, albo czegoś nie zrozumiałam... zrobi wino owocowe, wino herbaciane i Sake i dumnie mi oznajmił, żeby było na poród małego, żeby było co polać rodzinie, czy z kim tam bedzie oblewał ! 8/

Noooo takie przygotowania to mi nie przyszły do głowy i stwierdzam, żę tylko facetowi mogło przyjść do głowy coś takiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:36

иιєиσямαℓиα, иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    No... ja miałam mieć te łóżko z pinio za 50 euro ,ale koleś mnie wyprzedził.
    Potem zbulwersowałam się i zawiodłam i nie szukałam innych i kupiłam normalne z Ikei. Nie zaburzało to efektu kącika dla bobusia. Więc mogę rzecz że jestem zadowolona.

Ja tutaj widziałam mniej więcej ceny mebli Pinio:
    http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/barcelona

Ja też laktator ,zakupię jeśli będzie potrzebny. Mam blisko hurtownie-sklep ze w miarę cenami ,jak będzie potrzebny męża wyślę.
    To samo tyczy się np stylizatorów jeśli nie da Bóg nie bd karmić piersią to wówczas sobie zakupie.
    Lalita ja wychodzę z tego samego założenia
    :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Wiecie co mój mąż organizuje do porodu Filipa? Myślałam, że uszy mnie mylą, albo czegoś nie zrozumiałam... zrobi wino owocowe, wino herbaciane i Sake i dumnie mi oznajmił, żeby było na poród małego ! 8/ Noooo takie przygotowania to mi nie przyszły do głowy i stwierdzam, żę tylko facetowi mogło przyjść do głowy coś takiego
    hehe co racja to racja, że tylko facetowi, mój narazie nic nie wspomina ale wiadomo do pracy cos zaniesie napewno :P

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf widzę żę w podróży poślubnej też byliście w Egipcie :)

m_f lubi tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• vivien Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Kolejna nocka w plecy... Powoli staje sie to norma - przygotowanie na wstawanie do Krzysia w nocy. Przynajmniej nie będzie wtedy szoku i chodzenia na rzęsach-bo juz teraz chodzimy ;-)

Co do sterylizatorow i podgrzewaczy - nie kupujemy, dla mnie to sie wydaje zbędny wydatek.
    Ale laktator mamy i zabieram do szpitala koniecznie - na wszelki wypadek.

Dzis mamy wizyte u ginki. Zajrzymy do Krzysia, bo on do nas raczej szybko nie zajrzy :-) ale czekamy cierpliwie i nie poganiamy - nadrabiamy porządki domowe i załatwiamy ostatnie sprawy poza domem :-) no i wreszcie mamy wiecej czasu dla siebie <3

Rika daj znac po lekarzu co i jak ;)
    cieszcie sie soba w dwojeczke jeszcze te pare dni bo jak Krzysiu przyjdzie bedzie pochlanial wasza cala uwage ;)

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    vivienn ty masz sterylizator tommy tippee, bo kiedyś pokazywałaś. Ale masz mikrofalowy czy elektryczny? Mikrofalowy prawda?

nienormalna lalita trafila w 10 z tym lozeczkiem to jest kidsmil to co ty wkleilas i ono kosxtuje ponad 500€ bardzo mi sie podobalo ale byla to dla nas lekka przesada z cena dlatego wzielismy te z ikei ;-)

co do sterylizatora to nie mam zadnego i podgrzewacza tez nie mam narazie mysle ze to zbedny wydatek skoro chce karmic piersia.Jak bedzie potrzeba to pomysle pozniej nad tym jak Viviem jux bedzie z nami ;-)

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    A wkleisz mi link na grafice google?

Zobaczymy z tymi terminami, jest 15sty wrzesnia, zbieram dopoki nie uzbieram. Zasygnalizuję, kiedy lista bedzie zamknieta.
    o tutaj :)

https://www.google.pl/search?q=KIDSMILL%20MALMO%202790%20z%C5%82-wb-cot-bed-drawers-large&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.CQsooEYev9Y.O&biw=1280&bih=652&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Zbs2UpXvOMrNswavqoCACA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=exgGuQJNE_5tEM%3A%3B7djZRbidTv7D_M%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-pYDGRvNTx1c%252FT6TSUiZeyAI%252FAAAAAAAAGq0%252FHgQsyMfk9MI%252Fs1600%252FKIDSMILL_MALMO_2790z%2525C5%252582-wb-cot-bed-drawers-large.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fpco-pearlsoflife.blogspot.com%252F2012%252F05%252Fborowkowe-szalenstwo.html%3B500%3B500

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    Lalita ja wychodzę z tego samego założenia
    :)
    Dziewczyny :) ale wy w ogóle nie zakładacie odciągać pokarmu ? Jeśli zechcecie wyjść z domu to tatusiowi trzeba będzie odciągnąć pokarm do butelki , jak wrócicie do pracy to też będziecie jednak chciały pokarm odciągać chyba :), więc wydaje mi się, że laktator to tak czy siak niezbędny wydatek, bo i tak się przyda ;). Ja wychodzę z takiego założenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 10:12

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    nienormalna lalita trafila w 10 z tym lozeczkiem to jest kidsmil to co ty wkleilas i ono kosxtuje ponad 500€ bardzo mi sie podobalo ale byla to dla nas lekka przesada z cena dlatego wzielismy te z ikei ;-)

co do sterylizatora to nie mam zadnego i podgrzewacza tez nie mam narazie mysle ze to zbedny wydatek skoro chce karmic piersia.Jak bedzie potrzeba to pomysle pozniej nad tym jak Viviem jux bedzie z nami ;-)
    no dla mnie właśnie cena kosmiczna - nie zmierzam kupować takiego drogiego :), wkleiłam po prostu bo mi się podaba ;)
    W ikei niestety już nie ma tych łóżeczek stuva :/.
    Kiedy ty kupowałaś to swoje? Dawno temu?

wkurza mnie ten sklep ostatnio :/. Czego ostatnio nie zechcę tam kupić to już nie ma :/!
    Nie ma lampki gwiazdki ściennej - musiałam kupić używaną i przepłacić :/. A teraz łóżeczko, mają tyle według mnie guwnianych rzeczy których nie wycofują, a te według mnie porządne i fajne wycofują. To łóżeczko stuva według mnie było najładniejsze spośród łóżeczek dla dzieci w ikei

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 10:15

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Dziewczyny :) ale wy w ogóle nie zakładacie odciągać pokarmu ? Jeśli zechcecie wyjść z domu to tatusiowi trzeba będzie odciągnąć pokarm do butelki , jak wrócicie do pracy to też będziecie jednak chciały pokarm odciągać chyba :), więc wydaje mi się, że laktator to tak czy siak niezbędny wydatek, bo i tak się przyda ;). Ja wychodzę z takiego założenia :)
    no tak ale zaczym ja pójde do pracy to jeszcze sporo czasu i nie wiem co będzie .. a dziecko bedzie codziennie ze mna bo mój m dużo pracuje wychodzi rano i wraca wieczorem wieć raczej sam na sam z malym nie będzie zostawał a kupic zawsze można prawda?:)

иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda jest taka że każda z nas jest inna i ma swoje racje:) i tak postapimy w ten sposób który uważamy za stosowny.. choc czasem nie mamy racji to i tak przekonamy sie niebawem .. a pewne rzeczy wyjdą w praniu ...bo nie jesteśmy w stanie przewidzieć tego czy bedziemy karmic ..jak dłiugo i od kiedy itd

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym lakrotorem to jest u mnie tak ze mam i uzylam tylko raz w szpitalu.teraz lezy w szafce i nie tykam go.kacper jest na piersi i taka jest prawde ze jestem uzalezniona z wyjsciami do miasta i do sklepu bo mam do 2godz zeby cos porobic a czasem nawet mniej..a z drugiej strony on jest najlepszym laktotorem haha Zostajemy sami jak tata idzie do pracy to zajmujemy sie soba :-) wiec mi to wcale nie przeszkadza.kazda.ma inna sytuacje a wszystko okaze sie w praniu :-)
    A podgrzewacz mam i zaczyna sie przydawac bo daje malemu wode przegotowana i herbatki ulatwiajace trawienie i pije na raty te 100ml wiec nie latam co chwile na gaz tylko siade na brzegu lozka i mam cieple picie ;-)

justa24, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • anilorak Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:47

justa24, pasia27, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ