X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna a ty moze poszukaj używanego łóżeczka Bloom albo Bellamy jak ja znalazłam jak nówkę za 230 a w sklepie ponad 600 a śladu użytkowania nie było

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Nienormalna a ty moze poszukaj używanego łóżeczka Bloom albo Bellamy jak ja znalazłam jak nówkę za 230 a w sklepie ponad 600 a śladu użytkowania nie było
    dzięki :), a gdzie szukałaś na gumtree czy na tablicy :)?

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się takie, ale jest na pewno nieprzyzwoicie drogie

eb8fb24d511b950fmed.jpg

vivien, Suzy Lee, Nina82 lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna widziałam bardzo podobne na necir i w sklepie i jak się nie mylę to chyba z 500€ kosztowało :/ :/
    Ale ladnie wygladalo ;)

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie o podgrzewacz i sterylizator Ktora firme polecacie? I ktory rodzaj? Do mikrofali czy inne? Zostawiam ten zakup na koniec chce wybrac jakis i jak bedzie taka potrzeba wysle M do sklepu :)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam podobne co podoba się nienormalnej Tobie , too między 700-1000zł w Polsce takie kosztuję...

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • PAREL Ekspertka

Wysłany: 16 września 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam podgrzewacz canpol babies a sterylizatora nie kupuję, zamierzam sterylizować tradycyjnie 3min we wrzątku :)

Lilka lubi tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Ja chciałam podobne co podoba się nienormalnej Tobie , too między 700-1000zł w Polsce takie kosztuję...
    no masakryczne są te ceny :(
    Czasami zwykłe proste normalne łóżeczka kosztują ok.500zł
    a wśród używanych takich nie ma są tylko zwykłe łóżeczka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 08:47

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wydaję mi się że ludzie nie sprzedają bo było fajne i może sprzedają po ciuchy wśród rodziny znajomych lub zostawiają na następne dziecko.

dqprepoku4out2uw.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dziewczyny nasmarowałyście przez niedziele, nie zagladalam tu wczoraj i musze teraz nadrobic.. mam nadzieję ze dam rade przed szkołą rodzenia,wogóle to jak wy sie czujecie dziś bo ja fatalnie pogoda taka chyba mam niskie cisnienie od rana boli mnie głowa i aż boje się wziąć fenoterol dziś;/ wczoraj w kościele zle się pcozułam musiałam wyjśc, mam już dosyć tych leków.
    Teraz moge też żadziej zaglądać tutaj bo dziś zaczynamy malowaniez i jesli juz to odezwe sie z telefonu, najprawdopodobniej będe spała dziś u teściów .. no bo wiadomo żeby nie wdychać farb. Jak sądzicie ile musze odczekać żeby bylo bepiecznie?

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Juta wydaję mi się że te nowoczesne farby , jak dekolar, dulux bo ja najczęściej tych używam są bardzo szybko schnące , My jak pomalowaliśmy pokój to wieczorem już nawet nie śmierdziało.
    Gorzej jak jest remont taki wiesz typu gładzie itd kurzy się wszystko i w ogóle... to trudno w takim stanie przebywać ,a tym bardziej spać.

No u mnie całą noc lało teraz nie pada. Ale i tak chce mi się spać...
    Też mam szkołę rodzenia dziś ,średnio mi się chcę dziś wyjść. Ale chcę jeszcze na cmentarz wejść bo dziś 5 lat jak moja kochana babcia umarła:(

dqprepoku4out2uw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna:

Tak ja na gumtree znalazłam, a szukałam jeszcze na allegro z zaznaczeniem UŻYWANE i na tablicy. I znalazłam Bellamy model Greta.

Ładne to łóżko co znalazłaś - jaka firma?

Przypominam Wam o mojej propozycji SKip Hop itp., która może gdzies tam się schowała między postami. Zeszyt z zamowieniami otwarty i sa już pierwsze wpisy od moich znajomych mamusiek :) Czy jest wśród Was w ogóle zainteresowanie, czy mam szukać gdzie indziej?

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Mam pytanie o podgrzewacz i sterylizator Ktora firme polecacie? I ktory rodzaj? Do mikrofali czy inne? Zostawiam ten zakup na koniec chce wybrac jakis i jak bedzie taka potrzeba wysle M do sklepu :)
    jak czytałam opinie to podobno z mikrofalowych to polecają steryzliaztory Aventu. Sama się zastanawiam. Bez podgrzewacza sobie poradzę, ale steryzlizator chciałabym raczej mieć. Też nie wiem czy lepiej mikrofalowy czy elektyryczny...Elektryczne są sporo droższe wiadomo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:13

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    ale dziewczyny nasmarowałyście przez niedziele, nie zagladalam tu wczoraj i musze teraz nadrobic.. mam nadzieję ze dam rade przed szkołą rodzenia,wogóle to jak wy sie czujecie dziś bo ja fatalnie pogoda taka chyba mam niskie cisnienie od rana boli mnie głowa i aż boje się wziąć fenoterol dziś;/ wczoraj w kościele zle się pcozułam musiałam wyjśc, mam już dosyć tych leków.
    Teraz moge też żadziej zaglądać tutaj bo dziś zaczynamy malowaniez i jesli juz to odezwe sie z telefonu, najprawdopodobniej będe spała dziś u teściów .. no bo wiadomo żeby nie wdychać farb. Jak sądzicie ile musze odczekać żeby bylo bepiecznie?
    jak my malowaliśmy w sierpniu, ale tylko naszą sypialnię, to mąż miała zamkniete drzwi do sypiaalni więc farby nie czułam. Po skończonym malowaniu drzwi dalej były zamknięte i otwarte okno non stop rano- na ościerz i wieczorem -uchył. Spaliśmy w drugim pokoju, ale przez 2 tygodnie, bo ciągle było czuć tą farbę,po 2 tygodniach się zupełnie wywietrzyło. ale jak pytaliśmy lekarza to powiedział, że teraz są bezpieczne farby i że nie ma potrzeby czasowej eksmisji kobiety w ciązy z mieszkania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:14

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yennefer wrote:
    u mnie też dziś kruche ze śliwkami :)
    odwiedzili nas rodzice i przy herbatce większość poszła :)
    wogóle w ciąży jakoś mnie wzięło na pieczenie i działa to bardzo relaksująco :)

Zazdroszczę tych grzybów :) ja bardzo lubię, ale nie mam nikogo tu kto by zbierał, a z niepewnych źródeł to boję się ryzykować.
    yennefer ja mam tak samo ... jesli chodzi o pieczenie tez zauważyłam że w ciąży wzięło mnie na pieczenie tak jak nigdy wcześniej bo zawsze a to mama a to teściowa piekła.Teraz mi sie pozmieniało tymbardziej mi miło że mojemu M smakuje a on jest taki wybredny i generalnie ciast nie je :) to tak jak wrócił z tych grzybów ciasto już było gotowe jak sie dorwał to prawie pól brytwanny zjadł hehe, mówie do niego zeby zostawił coś na niedziele bo slzismy do teściów na obiad ale smiesznie wyszło bo i teściowa zrobiła kruche ze śliwkami :P

Co do grzybów to teraz jest ich mało bo raczej niema, więc wykorzystujemy do zalewajki lub jajecznicy a reszte do szuszarki wrzucam i sie suszą na zime, szkoda tlyko bo nie marynuje jeszcze w tym roku niemam zabardzo co.. hehe mąż w tym roku marne łowy przynosi :P

Suzy Jeremi podoba mi się :) Lubie takie imiona :)

m f wysłałam zaproszenie :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:55

vivien, pasia27 lubią tę wiadomość

• justa24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    jak my malowaliśmy w sierpniu, ale tylko naszą sypialnię, to mąż miała zamkniete drzwi do sypiaalni więc farby nie czułam. Po skończonym malowaniu drzwi dalej były zamknięte i otwarte okno non stop rano- na ościerz i wieczorem -uchył. Spaliśmy w drugim pokoju, ale przez 2 tygodnie, bo ciągle było czuć tą farbę,po 2 tygodniach się zupełnie wywietrzyło. ale jak pytaliśmy lekarza to powiedział, że teraz są bezpieczne farby i że nie ma potrzeby czasowej eksmisji kobiety w ciązy z mieszkania ;)
    wiesz co ja to się boje trochę bo pogoda nie sprzyjająca ;/ w sierpniu bylo ciepło i farba szybko schła a teraz cały ten tydzień ma padać a nawet jak nie bedzie padać to b ędzie wilgotno no a my musimy najpierw przemalwoać na biało cały pokój bo jest ciemna farba obecnie i by niepokrylo na niebiesko, to już jest jedna warstwa zaczym ona wyschnie ;/ no i potem 2 kolejne plus wiadomo sufit a i jeszcze mój chce w kuchni sufit odswieżyć..w sumie to niewiem po co bo po ślubie robilismy remont kuchni i było m.in malowane a to dopiero rok minął..no ale jak chce to już niech zrobi :) więc ja wole się ewakuować z domu na noc i niewdychac tyle.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Nienormalna:

Tak ja na gumtree znalazłam, a szukałam jeszcze na allegro z zaznaczeniem UŻYWANE i na tablicy. I znalazłam Bellamy model Greta.

Ładne to łóżko co znalazłaś - jaka firma?

Przypominam Wam o mojej propozycji SKip Hop itp., która może gdzies tam się schowała między postami. Zeszyt z zamowieniami otwarty i sa już pierwsze wpisy od moich znajomych mamusiek :) Czy jest wśród Was w ogóle zainteresowanie, czy mam szukać gdzie indziej?

nie wiem niestety jaka to firma ;), bo znalazłam je na grafice w googlu :)

ja czytałam twojego posta tylko na razie nie mogę się określić, bo nie wiem jak będziemy wyglądać po zakupach 7.10 bo musimy zapłacić za wózek i jak zrobimy zakupy tych obowiązkowych rzeczy to wtedy będę wiedziała czy mam jakąś wolną gotówkę.

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.amko.com.pl/shakery-lozeczko-60x120-biale-z-szuflada-kidsmill/4724/

http://www.pinio.com.pl/oferta meble kolekcja : Marysilia ,Carpnter ,Barcelona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:23

dqprepoku4out2uw.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Kolejna nocka w plecy... Powoli staje sie to norma - przygotowanie na wstawanie do Krzysia w nocy. Przynajmniej nie będzie wtedy szoku i chodzenia na rzęsach-bo juz teraz chodzimy ;-)

Co do sterylizatorow i podgrzewaczy - nie kupujemy, dla mnie to sie wydaje zbędny wydatek.
    Ale laktator mamy i zabieram do szpitala koniecznie - na wszelki wypadek.

Dzis mamy wizyte u ginki. Zajrzymy do Krzysia, bo on do nas raczej szybko nie zajrzy :-) ale czekamy cierpliwie i nie poganiamy - nadrabiamy porządki domowe i załatwiamy ostatnie sprawy poza domem :-) no i wreszcie mamy wiecej czasu dla siebie <3
    no Rika termin masz za 11 dni :) więc nie mów hop ;)
    jaki laktator masz? ręczny , elektryczny i jakiej firmy?

Rika lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ