III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Nienormalna a ty moze poszukaj używanego łóżeczka Bloom albo Bellamy jak ja znalazłam jak nówkę za 230 a w sklepie ponad 600 a śladu użytkowania nie było
, a gdzie szukałaś na gumtree czy na tablicy
?
-
Mam pytanie o podgrzewacz i sterylizator Ktora firme polecacie? I ktory rodzaj? Do mikrofali czy inne? Zostawiam ten zakup na koniec chce wybrac jakis i jak bedzie taka potrzeba wysle M do sklepuhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita2710 wrote:Ja chciałam podobne co podoba się nienormalnej Tobie , too między 700-1000zł w Polsce takie kosztuję...
Czasami zwykłe proste normalne łóżeczka kosztują ok.500zł
a wśród używanych takich nie ma są tylko zwykłe łóżeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 08:47
-
ale dziewczyny nasmarowałyście przez niedziele, nie zagladalam tu wczoraj i musze teraz nadrobic.. mam nadzieję ze dam rade przed szkołą rodzenia,wogóle to jak wy sie czujecie dziś bo ja fatalnie pogoda taka chyba mam niskie cisnienie od rana boli mnie głowa i aż boje się wziąć fenoterol dziś;/ wczoraj w kościele zle się pcozułam musiałam wyjśc, mam już dosyć tych leków.
Teraz moge też żadziej zaglądać tutaj bo dziś zaczynamy malowaniez i jesli juz to odezwe sie z telefonu, najprawdopodobniej będe spała dziś u teściów .. no bo wiadomo żeby nie wdychać farb. Jak sądzicie ile musze odczekać żeby bylo bepiecznie? -
Wiesz co Juta wydaję mi się że te nowoczesne farby , jak dekolar, dulux bo ja najczęściej tych używam są bardzo szybko schnące , My jak pomalowaliśmy pokój to wieczorem już nawet nie śmierdziało.
Gorzej jak jest remont taki wiesz typu gładzie itd kurzy się wszystko i w ogóle... to trudno w takim stanie przebywać ,a tym bardziej spać.
No u mnie całą noc lało teraz nie pada. Ale i tak chce mi się spać...
Też mam szkołę rodzenia dziś ,średnio mi się chcę dziś wyjść. Ale chcę jeszcze na cmentarz wejść bo dziś 5 lat jak moja kochana babcia umarła:(
-
nick nieaktualnyNienormalna:
Tak ja na gumtree znalazłam, a szukałam jeszcze na allegro z zaznaczeniem UŻYWANE i na tablicy. I znalazłam Bellamy model Greta.
Ładne to łóżko co znalazłaś - jaka firma?
Przypominam Wam o mojej propozycji SKip Hop itp., która może gdzies tam się schowała między postami. Zeszyt z zamowieniami otwarty i sa już pierwsze wpisy od moich znajomych mamusiekCzy jest wśród Was w ogóle zainteresowanie, czy mam szukać gdzie indziej?
-
Lilka wrote:Mam pytanie o podgrzewacz i sterylizator Ktora firme polecacie? I ktory rodzaj? Do mikrofali czy inne? Zostawiam ten zakup na koniec chce wybrac jakis i jak bedzie taka potrzeba wysle M do sklepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:13
-
justa24 wrote:ale dziewczyny nasmarowałyście przez niedziele, nie zagladalam tu wczoraj i musze teraz nadrobic.. mam nadzieję ze dam rade przed szkołą rodzenia,wogóle to jak wy sie czujecie dziś bo ja fatalnie pogoda taka chyba mam niskie cisnienie od rana boli mnie głowa i aż boje się wziąć fenoterol dziś;/ wczoraj w kościele zle się pcozułam musiałam wyjśc, mam już dosyć tych leków.
Teraz moge też żadziej zaglądać tutaj bo dziś zaczynamy malowaniez i jesli juz to odezwe sie z telefonu, najprawdopodobniej będe spała dziś u teściów .. no bo wiadomo żeby nie wdychać farb. Jak sądzicie ile musze odczekać żeby bylo bepiecznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:14
-
yennefer wrote:u mnie też dziś kruche ze śliwkami
odwiedzili nas rodzice i przy herbatce większość poszła
wogóle w ciąży jakoś mnie wzięło na pieczenie i działa to bardzo relaksująco
Zazdroszczę tych grzybówja bardzo lubię, ale nie mam nikogo tu kto by zbierał, a z niepewnych źródeł to boję się ryzykować.
to tak jak wrócił z tych grzybów ciasto już było gotowe jak sie dorwał to prawie pól brytwanny zjadł hehe, mówie do niego zeby zostawił coś na niedziele bo slzismy do teściów na obiad ale smiesznie wyszło bo i teściowa zrobiła kruche ze śliwkami
Co do grzybów to teraz jest ich mało bo raczej niema, więc wykorzystujemy do zalewajki lub jajecznicy a reszte do szuszarki wrzucam i sie suszą na zime, szkoda tlyko bo nie marynuje jeszcze w tym roku niemam zabardzo co.. hehe mąż w tym roku marne łowy przynosi
Suzy Jeremi podoba mi sięLubie takie imiona
m f wysłałam zaproszenie -
nick nieaktualny
-
иιєиσямαℓиα wrote:jak my malowaliśmy w sierpniu, ale tylko naszą sypialnię, to mąż miała zamkniete drzwi do sypiaalni więc farby nie czułam. Po skończonym malowaniu drzwi dalej były zamknięte i otwarte okno non stop rano- na ościerz i wieczorem -uchył. Spaliśmy w drugim pokoju, ale przez 2 tygodnie, bo ciągle było czuć tą farbę,po 2 tygodniach się zupełnie wywietrzyło. ale jak pytaliśmy lekarza to powiedział, że teraz są bezpieczne farby i że nie ma potrzeby czasowej eksmisji kobiety w ciązy z mieszkania
więc ja wole się ewakuować z domu na noc i niewdychac tyle.
-
Suzy Lee wrote:Nienormalna:
Tak ja na gumtree znalazłam, a szukałam jeszcze na allegro z zaznaczeniem UŻYWANE i na tablicy. I znalazłam Bellamy model Greta.
Ładne to łóżko co znalazłaś - jaka firma?
Przypominam Wam o mojej propozycji SKip Hop itp., która może gdzies tam się schowała między postami. Zeszyt z zamowieniami otwarty i sa już pierwsze wpisy od moich znajomych mamusiekCzy jest wśród Was w ogóle zainteresowanie, czy mam szukać gdzie indziej?
nie wiem niestety jaka to firma, bo znalazłam je na grafice w googlu
ja czytałam twojego posta tylko na razie nie mogę się określić, bo nie wiem jak będziemy wyglądać po zakupach 7.10 bo musimy zapłacić za wózek i jak zrobimy zakupy tych obowiązkowych rzeczy to wtedy będę wiedziała czy mam jakąś wolną gotówkę. -
Rika wrote:Kolejna nocka w plecy... Powoli staje sie to norma - przygotowanie na wstawanie do Krzysia w nocy. Przynajmniej nie będzie wtedy szoku i chodzenia na rzęsach-bo juz teraz chodzimy
Co do sterylizatorow i podgrzewaczy - nie kupujemy, dla mnie to sie wydaje zbędny wydatek.
Ale laktator mamy i zabieram do szpitala koniecznie - na wszelki wypadek.
Dzis mamy wizyte u ginki. Zajrzymy do Krzysia, bo on do nas raczej szybko nie zajrzyale czekamy cierpliwie i nie poganiamy - nadrabiamy porządki domowe i załatwiamy ostatnie sprawy poza domem
no i wreszcie mamy wiecej czasu dla siebie
więc nie mów hop
jaki laktator masz? ręczny , elektryczny i jakiej firmy?Rika lubi tę wiadomość